אשמח לעזרה קטנה :)
-
אני בן 22 משוחרר טס חודש הבא [סוף ינואר] לתאילנד עכשיו אני נוחת ב27 וב1 סגרתי מלון בקופנגן.. עכשיו אני מתלבט אם לנחות בבנגקוק ולהתחיל מפאטייה עד ה1 או להתחיל מצ'אנג מאי ואז לרדת לאיים ובסוף פאטיה - בנגקוק.. רציתי גם לקחת בחשבון שאני לא רוצה שיימאס לי ממסיבות-איים אז אולי הצפון בסוף יהיה לי קצת אווירה שונה..
שאלה שניה, לגבי הטיול בצ'אנג מאי.. הטיול הסטנרדטי קצת פחות מתאים לנו כי יש שם יום שלנו שנראה לנו מבוזבז.. ראיתי את 3 טיולים שדווקא כן מעניינים אותנו [לא אכפת לנו איזה] אבל לא מצאתי חברה שתאפשר לנו אותו בנתיים.. [לא בטיול פרטי] אולי תוכלi לעזור בלאתר לנו מקום לעשות את אחד מאלו או אולי עצמאי עדיף?
http://i.gyazo.com/497451b4b2401771fe31f1633f43759a.pngאו
http://i.gyazo.com/bdc3f29eaf93a4e97d5af841cd62e954.png
הטיול של ה3 ימים הסטנטרדי לא אהבנו כי יש שם הרבה מקומות שלא בשבילנו ואנחנו גם די לחוצים בזמן
תודה רבה! -
אשמח לעזרה קטנה
עדיף להתחיל בצפון משם לרדת לאיים אח"כ לפאטייה (שקרובה לבנגקוק) ולסיים בבנגקוק . אתה צודק הצפון שונה לחלוטין מהדרום : בצפון זה יותר טבע ושטח בדרום חופים וחיי לילה .
לגי הטיול לא יכול לעזור לך כי אני רואה שבדקת את זה לעומק לכן תחליט מה הכי מתאים לך אישית מבין האופציות השונות .
-
אשמח לעזרה קטנה
הי,
קודם כל תודה על התשובה..
עכשיו לא בדיוק הבנתי את הבעיה של בצ'אנג מאי.. לא מצאתי טיול שנותן לי את מה ששלחתי בתמונות כי זה טיול של יומים והחברה שראיתי את זה אצלה אומרת שזה טיול פרטי שעולה כ1000 באט.. ורציתי טיול כזה "לא פרטי" אם מישהו מכיר איכשהו?
כפי שראיתם זה יותר אטרקציות בצפון פחות SIGHTSEEING..
ואולי עדיף עצמאית עם מדריך פרטי עם העלות כמו בטיול קבוצתי?
תודה לעוזרים.
-
אשמח לעזרה קטנה
לכמה זמן בכלל הטיול שלכם ?
-
אשמח לעזרה קטנה
אין טיולים מאורגנים של יומיים, מה שעליך לעשות הוא לסגור טיולי יום מאורגנים וחזרה לצ׳אנג מאי, במקרה שלך תסגור את הטיול לחוות הפילים וביום השני טיול לצ׳אנג ראי הכולל את שבט ארוכות הצוואר. הטיול לצ׳אנג ראי, כרוך בנסיעה ארוכה והאיסוף בבוקר בסביבות השעה 7:30 וחזרה בסביבות השעה 19:30.
-
אשמח לעזרה קטנה
לכמה זמן אתם מגיעים לתאילנד ? לדעתי להתחיל בצפון לרדת לאיזור האיים ולסיים בפאטיה ובנגקוק זה עדיף אבל חשוב לדעת לכמה זמן אתם בתאילנד ואם תספיקו את כל המעברים הללו בלי להרגיש טרטור
-
אשמח לעזרה קטנה
חודש.. ויש טיולים של יומים.. תבדקי באתרים בחול אבל רובם פרטיים..
בכל מקרה שלחתי מייל ל20 חברות שהוצעו בTA וגם אמרו שיש להם את אחד מהטיולים האלה..

-
אשמח לעזרה קטנה
טיולים פרטיים יש תמיד ולכמה ימים שאתה רוצה, רק שלך זה לא משתלם ויצא יקר לזוג וטיול מאורגן ל-2 ימים - אין.
גם אם מופיע באתרי האינטרנט שיש - אין טיולי מאורגן ל-2 ימים אלא טיול פרטי בלבד.