ברלין אווירת כריסמס
-
שתי בנות, שרוצות לספוג קצת מאווירת החג, שווקים מסורתיים, לא בקטע דתי, יותר בקטע של כיף וחוויה תרבותית שונה. מתלבטות בין שני תאריכים:
23-28 בדצמבר או 27-31 בדצמבר - טיסה זו זולה יותר.האם אחרי ה-25 בדצמבר השווקים מייד נסגרים או שאפשר עדיין לספוג את אווירת החג?מה עדיף לדעתכם? מתי הכל נסגר? אשמח מאוד לדעתכםתודה -
ברלין אווירת כריסמסהנה רשימת כל השווקים של ברלין עם תאריכים, תראי שחלקם כן ממשיכים אחרי ה-25. אם כי יש מצב שב-25 החנויות חלקן תהיינה סגורות. ב-31 בהמון מקומות יש חגיגות של השנה החדשה. כלומר, אם כבר, הייתי נשארת עד ה-1.1.
-
ברלין אווירת כריסמסרוצה להוסיף שכל השווקים שהייתי בהם האווירה היא אווירת חג מסורתית. אולי בתוך הכנסיות יהיה משהו יותר דתי. בשביל מאות אלפי המבקרים זוהי תקופת החג הכייפית שבה יוצאים לבלות, לאכול ולשתות טוב ולהנות.
לשים לב שבסופ"שים השווקים יהיו פתוחים מאור יותר אבל בכל מקאה זה לא בילוי לילי.
תהנו מברלין שלבשה חג ונצבע בצבעים מתוקים לחג.
-
תודה רבה לכן - התייעצות מלונות - אזור!קנינו כרטיס 27-1.1
))ברליו ענקית, לא ידעתי עד כמה!
באיזה אזור הכי מומלץ ללון, מיטה? בבוקינג יש אזור מיטה, ומרכז העיר, לא הבנתי כל כך...
אשמח לתשובה ואם אפשר להמלצה על מלון נקי ומרכזי ולא כל כך יקר! תודה!!
-
תודה רבה לכן - התייעצות מלונות - אזור!אני בעד ללון באזור שרלוטנבורג, ובתוך שרלוטנבורג כמה שיותר קרוב לקודא'ם.
מלון שיכול להתאים מבחינת מיקום ומחיר מלון אאידה היתרון הגדול שלו זה המיקום כשמצד אחד יש לך תחנת רכבת S בכיכר סביני הנהדרת מלאת בתי קפה ומסעדות ומצד שני 200 מטר ואת על קודא'ם ותחנת U לרשותך. השותפה השלישית שלנו לנה שם כי קיבלה מחיר מעולה ואננסים לארוחת בוקר. תכתבי להם ישירות, לא דרך בוקינג, מהמלון מקבלים מחיר יותר טוב.
מלון נוסף ארט' הוטל שממוקם מצוין ליד קודא'ם ולידו תחנת U והליכה של 7 דקות ואת בתחנת S המרכזית, במלון יש חדרים XS כלומר קטנים ממש אבל זול, נקי ועם ציונים מעולים - גם אליהם רצוי לשלוח מייל ולבקש הצעת מחיר.
ולמה קודא'ם ולא אזור מיטה אם במיטה נמצאים כל המוזיאונים וכו' - כי בערב כשאת חוזרת למלון נעים לך יותר להסתובב בקודא'ם. כי השופינג בקודא'ם מעולה. כי הרחוב מואר וחי 24/7
אלונה
-
אלונה את נהדרת! אני מייד בודקת