ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כריסמס במדריד

פורום אירופה
    5
    10
    2702
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • chenush12
      chenush12 נערך לאחרונה על ידי

חברה שלי ואני בנות 23 נוסעות למדריד לכריסמס.

רצינו לקבל המלצות בבקשה על אטרקציות שיתאימו למזג האוויר ולתקופה שאנחנו נוסעות. אטרקציות שיתאימו לגיל שלנו.

מי שמכיר גם מועדונים טובים ומומלצים במדריד ממש אשמח לשמוע..

(כבר הסתכלתי בכל הטיפים שיש למדריד וגם בבולגים.. רציתי את עזרתכם בפורום)

תודה רבה Smile)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • surens
        surens נערך לאחרונה על ידי

כריסמס במדריד

באיזה תאריכים מדובר ? כי מה 24 בשעות הצהריים עד ה 26 הרבה מקומות סגורים ויש לקחת זאת בחשבון ..

• z300
          z300 נערך לאחרונה על ידי

כריסמס במדריד

מצטער לאכזב אותך אין אוירת חג במדריד. יום שליש בקרתי בברלין שהיתי שם עד יום שישי. אין מילים לתאר את אוירת החג בברלין העיר כולה מוארת, דוכנים , אוכל רחוב מדהים!! יום שישי בערב טסתי למדריד יוק! בקושי עץ מואר בכלל אין אוירת חג. אם את יכולה להחליף לברלין תרוויחע

• surens

כריסמס במדריד

אני לא יודעת היכן ביקרת במדריד אך העיר אכן מקושטת מפלאזה מאיור, פלאזה אספניה, גראן ויה, פורטה דל סול ועוד הרבה אחרים! ד״א שנה שעברה הייתי בברלין ואני חייבת לציין שכן ברלין מקושטת בצורה מקסימה אך מדריד ממש לא נופלת ממנה .. 

• z300
              z300 נערך לאחרונה על ידי

כריסמס במדריד

אני במדריד. חוזר לארץ מחר. בכל המקומות שציינת התאורה דלילה מאוד. היתי מצרף תמונה אך לא יודע אייך לעלות תמונות.

• R e e F
                R e e F נערך לאחרונה על ידי

כריסמס במדריד

רק חזרתי מברלין שבוע שעבר וגם אני חושב שמבחינת בילויים וגם כריסטמס אפשר למצוא ולהנות במדריד.

חפשי בגוגל "מדריד כריסטמס" בעברית ובאנגלית ותראי כמה יופי צפוי לכם.

מבחינת מועדונים מומלצים, אז רצוי בעיקר בסופ"שים ואני ממליץ לא לוותר על שניים, על Joy Esalva ועל Kapital.

אווירה מחשמלת עם תיירים מכל העולם, חפשו בקרבת המועדון את היחצנים שנותנים הזמנות שמקנות הנחה ואז תוכלו להכנס למועדון במחיר מוזל ועוד יזמינו אתכן למשקה. אני מדבר על מועדונים בסדר גודל גרנדיוזי, קומות רבות וכמה רחבות מדהימות עם המון סוגי מוזיקה והכל ברמה הגבוה ביותר.

בנוסף ממליץ לכם לבלות לפחות בשני אזורים, הראשון הוא אזור צ'ואקה שזהו רובע סטייל שינקין ופלורנטין עם המון אפשרויות בילוי ליום וגם ללילה. יש כמה נועדוני גיי פרנדלי שהמסיבות נמשכות בהן כמה ימים ברציפות.

בצד שני מאזור תחנת המטרו גראן ויה צאו החוצה וחצו הכביש לצד שני מערבה, רובע מאגניב מלא דאנסבארים, פאבים ואפשרויות בילוי. המקומיים עוברים מבאר לבאר ובעיקר אלו שמחלקים הזמנות חינם כולל כוסית שתייה חינם.תגלו המון מוזיקה טןבה, שתחיה טובה ויחצנים שיקראו לעברכן "הולה גואפה" ; )

• surens

כריסמס במדריד

על טעם וריח אין מה להתווכח אך דלילה בעיני היא ממש לא מספיק הצצה קטנה לסרטונים ביוטיוב והתמונות כמובן..

https://www.google.co.il/search?q=navidad+madrid&biw=143 8&bih=661&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa= X&ei=lv-NVNP9MsPdav7RgagD&ved=0CBsQsAQ&dpr=0.95

• sigalza
                    sigalza נערך לאחרונה על ידי

כריסמס במדריד

ומתי זו אפשרות עדיפה לנסיעה?

סוף השבוע הקרוב או בשבוע הבא ,שזה נופל על הכריסמס עצמו?

תודה

סיגל

• surens

כריסמס במדריד

סופ" הקרוב כלומר השבוע כן אפשרי אך סופ"ש הבא לא מומלץ לנסוע מכיוון שהכריסמס יוצא ב 25 לחודש והחל מה 24 בצהריים הרבה מקומות יסגרו עד ה 26.. לכן עדיף או לפני או אחרי.. במידה ואתם נוסעים בשבוע אחרי תוכלו להרוויח את אווירת הסילבסטר  גם כך שתתפסו 2 ציפורים במכה וזוהי חוויה מקסימה Smile

• chenush12
                        chenush12 נערך לאחרונה על ידי

כריסמס במדריד

תודה רבה לכולכם

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון