ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    אירופה בפברואר

    פורום אירופה
    5
    5
    2897
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ak246
      ak246 נערך לאחרונה על ידי

      היי, אני וחברה מתכננות טיול באמצע פברואר. ברור לנו שזאת לא התקופה האידיאלית לבקר באירופה ושיהיה קר, אפרורי, גשום ואולי אפילו מושלג, אבל אנחנו בחופשה בין סמסטרים ולצערי זאת ההזדמנות היחידה שלנו לטייל בתקופה הקרובה.

      האפשרויות שנשקלות כרגע הן אמסטרדם או פריז (או גם וגם), ואורך הטיול יהיה בין שבוע לשבועיים.

      האם מישהו יכול להמליץ לנו על טיול שהוא עשה בעונה הזאת, לשתף מניסיון עבר או מידע כללי? האם אפשר למצוא יעד יחסית אטרקטיבי לזמן הזה או שמומלץ לוותר לגמרי?

      תודה

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

        אירופה בפברואר

        דווקא טיול עירוני בחורף זה לא נורא כל כך למי שלא ממש רגיש לקור. באמסטרדם לא הייתי בכלל, בפריז הייתי בשבוע הראשון של ינואר לפני שנתיים. א. לא היה נורא קר, רוב הזמן טמפ׳ של 7-8 מעלות במהלך היום ו-4-5 בלילה, כאשר היו טפטופים מפעם לפעם, לא גשם כבד. חיפוש בגוגל מראה שגם עכשיו זה מה שקורה. ב. בטיולים בעיר זה פחות משפיע כי אפשר להכנס למקומות סגורים, מה שגם ככה עושים חלק גדול מהזמן. ג. ערמונים חמים ושוקולה שו באים הרבה יותר טוב בחורף מאשר בקיץ.

         

        לא הייתי מאוד חוששת מזה במקומכן. יכול להיות שהייתי מסתכלת אם במקרה יש איזה פסטיבל מגניב איפשהו ואז אולי הייתי נוסעת לשם. או גם לשם. פריז בכל מקרה נהדרת בעיני.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

          אירופה בפברואר

          הבאסה הגדולה היא שמחשיך מאוד מוקדם, יותר מוקדם מבישראל.

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • norha1
            norha1 נערך לאחרונה על ידי

            אירופה בפברואר

            חודש פברואר הוא בין הגרועים לבלות חופשה בארופה אלא אם אתה נוסע לסקי.ככל שהיעד יותר דרומי הסכוי למזג אויר סוער פוחת אבל גם באזורים אלו בפברואר ניתן לצפות לכל סוגי מזג האויר (להוציא כמובן שרב).תשקול ריבירה איטלקית וצרפתית.

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Soft Cell
              Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

              אירופה בפברואר

              אני הייתי באמסטרדם בינואר. מבחינת הקור לא נורא אבל צריך להזהר אם נוהגים. אנחנו כמעט סיימנו עם הרכב בתעלה מאחר והתגבש קרח בשוליים אז הרכב בקושי עצר. 

              עניין נוסף הוא הפרשי הטמפרטורות. בילינו במועדון עד השעות הקטנות ובפנים היה רותח אז כשיצאתי כנראה לא התלבשתי טוב ובחוץ ירד שלג מקסים.

              הפרש הטמפרטורות היה לפחות 30 מעלות והיה לי די קשה להסתגל.

              צריך להתלבש טוב לפני שיוצאים ממקומות סגורים.

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון
              ×