כשרות בננה רוטי
-
שלום חברים,
רציתי לשאול בנוגע למאכל המדובר והנראה טעים כ"כ שנקרא בננה רוטי/לוטי.
ראוי לציין כי אני מקפיד על כשרות בסיסית לא מהדרין/בד"צ וכדומה.
ראיתי בסרטון על אופן ההכנה של המאכל שמניחים את הבצק על חמאה מזוקקת/מומסת או גוש חמאה ומוסיפים ביצה בד"כ.ניסיתי לבדוק באתרים השונים ולא מצאתי לכן אשאל כאן.
יש איזשהו סיכוי שהביצים שמשתמשים בהם למאכל הזה ו/או אחרים הוא לא ביצה של תרנגול?שאלה קצת מצחיקה אבל אם יש ספק אין ספק

עוד שאלה היא לגבי החמאה או החמאה הנוזלית,יש מצב שזו לא חמאה רגילה מחלב רגיל?
תודה רבה.
-
כשרות בננה רוטילמיטב ידיעתי הביצים של תרנגול והחמאה רגילה לחלוטין אך שים לב ישנם מקומות של בננה רוטי שמבשלים על אותו המחבת דברים נוספים לא בדיוק כשרים
-
כשרות בננה רוטיאני לא יודע עד לאיזו רזולוציה של רמת כשרות אתה מכוון, אולם ברור שאף אחד מחומרי הגלם בהם משתמשים בדוכנים בתאילנד אינו עם חותמת כשרות - לא החמאה, לא השמן, לא הביצים ועוד.
-
כשרות בננה רוטיתודה רבה על התשובה
נדב אני מתכוון לרמה בסיסית של כשרות,ברור לי שאין תעודות הכשר על המוצרים אבל כל עוד אני יודע שהביצים הם מתרנגול והחמאה היא לא שומן חזיר או מהולה במשהו כזה זה לא נורא מבחינתי.גם בארץ אני לא הכי מקפיד על תעודות כשרות על מוצרים בסיסיים כמו שמן חמאה וביצים,רק רוצה לדעת שזה לא מחיות אסורות לאכילה ביהדות.
-
כשרות בננה רוטיכמו שאמרו לך קודם גם אם אין שם משהו לא כשר אי אפשר להבטיח לך מה מטגנים שם
חוץ מהבננה רוטי .
-
כשרות בננה רוטיישנם מקומות שמתטגנים את הבננה רוטי משומן חזיר שנראה בדיוק כמו חמאה רגילה. פשוט יותר זול.
-
כשרות בננה רוטי...הכי חשוב זה להסתכל על הכיריים ולראות שאין שאריות מהמאכל הקודם..

-
כשרות בננה רוטיולמה לא לשאול במקום עצמו?
שאלה פתוחה, לא מנחה ("באיזה שומן אתם משתמשים לטיגון הבננה?" ולא "נכון שזה לא שומן חזיר?")

-
כשרות בננה רוטיאין שום סיכוי בעולם שמוכר הבננה לוטי יבין מה את רוצה ממנו בכלל.
אם יבין אותך - עדיף שיחליף מקצוע, הוא מבזבז כישרון על טבעי בתאילנד
-
וזה ליד בית חב"ד - לא כשר? -
בננה רוטי זה לא כשר בננה לוטי כן -
בננה רוטי זה לא כשר בננה לוטי כןתזכירו לי מה הם בדיוק שני המאכלים ? אולי אני מכיר אותם בשם אחר , נו לא כולם מושלמים
-
בננה רוטי זה לא כשר בננה לוטי כןמאכל אחד, בננה רוטי מה שנקרא בעיברית בננה לוטי.
קרפ עם בננה ועוד כל מיני תוספות מפה ועד פוקט.
-
בננה רוטי זה לא כשר בננה לוטי כןתודה הבנתי על מה מדברים ,
-
בננה רוטי זה לא כשר בננה לוטי כןרוטי ולוטי וגם מוטי העיקר שזה טעים
-
בננה רוטי זה לא כשר בננה לוטי כן...אפשר להתמכר בקלות...זמין מאד...