מסלול מגובש להערותיכם
-
בוקר טוב לחברי הפורום הנפלאים.
אחרי קריאה מרובה של שירשורים קודמים וכתבות, גיבשתי מסלול לטיול של 2 זוגות "לא צעירים מידי" לטיול בחוף המזרחי של ארה"ב (טיול שני שלנו באזור) ביולי- אוגוסט:
16/7- טיסת לילה לניו-יורק
17/7-20/7 ניו יורק
21/7-24/7 השכרת רכב וטיול בפנסילבניה- בה לא היינו בטיול הקודם (פילדלפיה, האמיש, הארלי דיווידסון, pine greek gorge) וירידה לכיוון וושינגטון
24/7-26/7 וושינגטון
27/7 טיסת לפורט לודרדייל ( פלורידה) אחר הצהריים
28/7- 31/7 טיול בפלורידה ( אברגליידס, נייפלס, מיאמי)
1/8-8/8 קרוז לקאריביים
9/8 יום אאוט-לט
10/8 טיסה לישראל מפורט לודרדייל ( בשבע בערב)
מה דעתכם?
האם יש לכם הצעות למסלול בפלורידה שיתאים למספר הימים שברשותינו?
המשך יום נפלא
-
מסלול מגובש להערותיכםהתכנית נראית די בסדר.
אני אישית הייתי מעביר יום מפנסילבניה לוושינגטון.
לטעמי באתרים שציינת בפנסילבניה אין הרבה "בשר" (למעט הפיין קירק שאינני מכיר)
-
מסלול מגובש להערותיכםבמסגרת זמנכם הקצר בפלורידה אני ממליץ לוותר על נייפלס ולבקר בקי ווסט.
חלוקת הזמנים כדלהלן:
27.7.14: אחרי הנחיתה בפורט לודרדייל נסיעה ישירה ללינה
במרתון - Marathon, FL
28.7.14: נסיעה כיפית על הכביש היפה אל קי ווסט, עם עצירות בדרך לפי החשק, ובילוי של יום מלא בקי ווסט, כולל מופעי השקיעה בטיילת. אין בעיה להשאר עוד בערב לפי הכוח והחשק, כי הנסיעה בחזרה למרתון בחשיכה איננה בעייתית בכלל. המרחק לכיוון אחד כ-50 מייל.
לינה: לילה שני במרתון.
29.7.14: נסיעה צפונה עם עצירה לכשעתיים לביקור באוורגליידס דרך הכניסה המזרחית - מרכז המבקרים והמסלול הנוח Anhinga Trail שבקרבתו. אם נורא רוצים אפשר אחר כך לעצור גם באאוטלט של פלורידה סיטי.
לינה: מיאמי.
30-31.7.14: מיאמי וסביבתה הקרובה - רעיונות בלינק שבהמשך. לא ברור אם תעלו על הקרוז ב-31.7.14, או ב-1.8.14, אבל זה מסתדר בכל מקרה.
לינה: מיאמי - שני לילות נוספים.
רעיונות למיאמי וסביבתה מטיולנו כאן.
בילוי נעים!
-
מסלול מגובש להערותיכםלדעתי פילדלפיה, האיימישים והמוזיאונים לא שווים את הזמן היקר שאתם מקדישים להם. אולי תוסיפו את גטיסברג לסיור.
-
מסלול מגובש להערותיכםבהמשך להצעה של נוסע מתמיד, שיש בה היגיון רב, ואם אתם רוצים להשקיע בזמן במיאמי עצמה אז התוכנית הזו עוד יותר מומלצת.
אם בכל זאת חשקה נפשכם להגיע ל- Naples ומשם, דרך האברגליידס להגיע לפורט לודרדייל , אז אולי עדיף מוושינגטון לטוס לטמפה ואז במסלול קווי לעבור דרך אברגליידס, נייפלס, מיאמי
כך אנחנו העברנו 4 ימים במסלול הזה - את היום של סט פטסבורג שאנחנו העברנו במוזיאון ילדים לא תתקשו למלא בטבע שמסביב לעיירה ואולי במוזיאון דאלי המומלץ
-
מסלול מגובש להערותיכםתודה רבה על עזרתכם. חשבתי שאין טעם לבקר בקי ווסט משום שהנוף שם דומה מאד לאיים בהם נבקר בקרוז (גם הגשר על האוקיינוס קצת דומה לשיט לא?). האם באמת הנסיעה שווה את הזמן?. ( אנו עולים לקרוז ב1/8).
שאלה נוספת- הטיסה הפנימית הוזמנה כבר לפורט לודרדייל. האם ניתן לשנות לטמפה ללא עלות נוספת?
-
קי ווסטלא הייתי בקרוז ואינני מכיר את הקריביים, אז אינני יכול להשוות, אבל להגיד שהנסיעה על הגשרים המיוחדים שעל האוקיינוס היא כמו שיט, זה נשמע לי מופרך, מה גם שלמיטב ידיעתי אי אפשר לעצור בשיט לתצפית נוספת במקום מסויים
.נדמה לי, שזה שווה את השקעת הזמן, גם אם עלול לבוא באופן חלקי על חשבון
יום אאוטלט
.אולי תקראי קצת על האיזור וגם תסתכלי על תמונות להתרשמות.