ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לטייל לבד

פורום דרום אמריקה
    7
    8
    4747
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Rani3178196
      Rani3178196 נערך לאחרונה על ידי

היי חברה, צריכה קצת המלצות ממי שכבר היה, אני בת 21 מתכננת לטוס בעוד כשנה לארגנצילה, פרו, ברזיל , מכסיקו וקוסטה ריקה.

היו לי 2 פרטנריות והסיבה שהטיול הזה נדחה היא בגלל שהתפצלנו.. ולכן אני טסה רק עוד שנה כדי להתארגן על עצמי. בכל אופן אני ממש חוששת לטוס לבד זה לא היה בתיכנון... עם כמה שאומרים שעדיף לבד אני חוששת כי אני בחורה.

מי שיוכל לספר קצת על ניסיון אישי מה עדיף ... שנוחתים ישר מכירים אנשים? עדיף לבד? עדיף למצוא פרטנרים בארץ? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tchuli
        tchuli נערך לאחרונה על ידי

לטייל לבד

שלום שלי!

בתור בחורה שטיילה לבד בדרום אמריקה לא מעט זמן (מעל שנה בסה"כ), אני יכולה להגיד לך שאין עם זה שום בעיה - בכל מקום אליו תגיעי יש מטיילים אחרים, כולל על הטיסה עליה תגיעי מהארץ, וכל שנותר לך הוא להחליט עם מי בא לך ומתאים לך לטייל וללכת על זה!

מה שחשוב מבחינה בטיחותית (ולא קשור להיותך מטיילת לבד), הוא לא להסתובב במקומות מסוכנים ולשמור על הדברים שלך כמו שצריך.

אופציה נוספת - כיוון שיש עוד זמן עד הטיול שלך את יכולה לנסות למצוא שותפים כבר בארץ, תפגשו כמה פעמים ואם מתאים לכם וטוב לכם יחד, תוכלו גם לטייל יחד.

• איתי א.
          איתי א. נערך לאחרונה על ידי

לטייל לבד

מחזק לגמרי את תכולי - יש לא מעט בנות שמטיילות לבד בדרום אמריקה ונהנות מאוד. מעבר לזה, את תגלי שה"לבד" הזה הוא לא באמת כזה ובכל מקום יהיו סביבך הרבה אנשים כמוך ומהר מאוד תמצאי את עצמך מצטרפת לקבוצה או מישהי/ו

• Meirav_3312645
            Meirav_3312645 נערך לאחרונה על ידי

לטייל לבד

לי גם לא היה שותפים, וממש רציתי להתחלה, כדאי להרגיש יותר בטוחה ויותר בנוח. הכרתי שותפה נחמדה דרך האתר המחפשים שותפים באתר פה, ויש לך גם עוד כמה מקומות כאלה באינטרנט ובקבוצות בפייסבוק.
            את יכולה להתחיל עם מישהו מהארץ, ואחרי זה כשתרגישי יותר נוח, אולי להמשיך לבד אם תרצי. 

• ri13968
              ri13968 נערך לאחרונה על ידי

לטייל לבד

מצטרפת לשאלה-

האם גם בברזיל אשה יכולה  ניתן לטייל לבד ?

לא מסוכן?

• gauntlet
                gauntlet נערך לאחרונה על ידי

לטייל לבד

אני לא אישה, אבל אשתדל לענות
                רוב המקומות בהם תעברו, בהתייחס לברזיל כרגע אבל גם תופס לשאר, יהיו מקומות תיירותיים - כלומר נהוג להסתובב שם בביקיני ולחזור ממסיבות בחמש בבוקר.
                אבל ברזיל נחשבת קצת יותר מחוספסת משאר דרום אמריקה וגם במקומות התיירותיים צריך לשמור על עירנות. 98 אחוזים שלא יקרה לך כלום אם תחזרי ממסיבה במורו דה סאו פאולו עד למלון שלך לבד בלילה, אבל תמיד יש סיכוי שכן.
                התושבים המקומיים כמובן מעדיפים להרחיק את הבעיתיים מהאזור כי זה פוגע להם בפרנסה. אז לא הייתי ממליץ לך דווקא בברזיל להתחיל טיול לבד, אבל זה לא מונע ממך לנסוע לבד. תגיעי לריו, תכירי אנשים בקלות בהוסטל (מן הסתם אם הם ישראלים הם יהיו בדכם לפלוריאנפוליס, מורו, איטקרה...) ותצטרפי אליהם.
                הכרת חברים חדשים היא כמעט בלתי נמנעת בדרום אמריקה

• ri13968
                  ri13968 נערך לאחרונה על ידי

לטייל לבד

תודה רבה!

• natalief57
                    natalief57 נערך לאחרונה על ידי

לטייל לבד

אני גם מתכננת לדרום אמריקה אותו מסלול כמו שלך, בסביבות דצמבר ינואר אם את מעוניית צרי איתי קשר בפייסבוק Natalie finkel

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון