ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לתאילנד

פורום תאילנד
    6
    11
    3653
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חי מזוז
      חי מזוז נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו נוסעים בע"ה בתאריך 09/07/15 ארבע מבוגרים פלוס שני ילדים בגיל 15,17

עד תאריך 9.8.15 לפי התוכנית הנ"ל המלצה.

6 לילות צ'אנג מאי ( משולב טיולים )

7 לילות קו-סאמוי

3 לילות קו-פאנגן

3 לילות פאטייה

4 לילות בנגקוק

לגבי צאנג מאי אין בעיה לגבי קוסאמוי אפשר לקבל המלצות לאטרקציות וטיולים.

והאם 3 לילות קופנאגן ו3 לילות בפטאייה זה לא יותר מדי אולי עדיף לוותר על אחד המקומות הנ"ל ולטייל מסביב לבנגקוק.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

טיול לתאילנד

הייתי ממליץ לוותר על הלילות בקופנגן לטובת טיולים באיזור בנגקוק כמו קנצ'נבורי או אמפוואה אני בטוח שהילדים יהנו יותר 

• סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד
          סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד נערך לאחרונה על ידי

טיול לתאילנד

התכנון נראה לי טוב.

קוסמוי טיולים:

42 האיים

4X4 ג'יפים

יום טיול לקוטאו וקו נאנג יואן

טרקטורונים

ספורט ימי

באנג'י

אומגות

דייג

וכ'ו....

• sharoncc
            sharoncc נערך לאחרונה על ידי

טיול לתאילנד

אני הייתי נותן לקופנגן עוד לילה אחד על חשבון קוסמוי. פרט לכך התוכנית נראית בסדר. להבדיל מהמרכז למטייל הייתי שוקל אולי לוותר על פאטאיה לטובת טיול של יומיים באיזור של קנצנבורי ואמפוואה למרות שאני שוהה כעת במלון גרנד סנטרה מיראז בפאטאיה ומרגיש מצויין עם המלון אבל לי יש ילד בגיל קטן יותר משלכם ועוד לא יצאתי מתחום המלון לעיר כדי לראות מה יש לה להציע לילדים בגילאים של המשפחה שלך.

• m_s
              m_s נערך לאחרונה על ידי

טיול לתאילנד

סתם מצטרף לשאלה.

אחרי טיולים בצפון/ צ'אנג מאי, לא מובנת ההמלצה לבקר בקנצ'נבורי.

נראה מיותר לחלוטין. אני טועה?

• sharoncc

טיול לתאילנד

למה אתה חושב שטיול בצפון תאילנד מייתר טיול בקנצנבורי? הדיעה הרווחת בפורום היא שמי שאינו מגיע לצפון אז לפחות שייקח טיול לקנצנבורי ולשמורת מפלי ארוואן כדי לגוון קצת את הטיול מאשר בטן גב ואיים במשך שבועיים או שלושה של חופ שה. אבל זה לא אומר שמי שמטייל בצפון אז מיותר בשבילו לקחת טיול לקנצנבורי. הטיול שמציעים של יומיים כולל גם ביקור בשוק הצף שמאוד נחמד ושווה. השהייה בקנצנבורי ליד הנהר בלילה היא כייפית אני תמיד ממליץ לחברים שלי לקחת את הטיול הזה. אני מתפלא שלא שואלים האם אחרי שמבקרים באיים קוסמוי וקופנגן כשבועיים לא מיותר לבקר עוד גם בפוקט וקופיפי. על כל פנים שמורת מפלי ארוואן היא בין השמורות היפות בתאילנד.

• m_s
                  m_s נערך לאחרונה על ידי

טיול לתאילנד

שרון, לא שכנעת.

הדעה הרווחת בפורום, שאחרי שהייה וטיולי הצפון, נסיעה מיוחדת לקנצ'נבורי מתייתרת. קראתי על כך שרשור לא מזמן, כאן באתר.

זה לא אומר, שאין מי שיסע, יש כאלה שאוהבים עוד ועוד מאותו סוג, זה בסדר. זאת כנראה הסיבה שאותם אלה, יעברו בין 4-5 איים, תוך שבועיים ויש מי שחושב אחרת, שצריך איזונים בטיול.

הביקור בשוק הלילה הצף באמפוואה, הוא רק בסופי שבוע ויכול להתקיים במנותק, ללא קשר לקנצ'נבורי.

• סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד
                    סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד נערך לאחרונה על ידי

טיול לתאילנד

זוהי אותה דילמה שחווים אנשים גל על טיולי ה7 איים 4 איים 42 האיים וקוטאו אך לדעתי זה לא נכון לחשוב ככה לכל מקום יש את הסגנון והיופי המיוחד לו.

• sharoncc

טיול לתאילנד

אני לא הגבתי כדי לשכנע. אני פשוט מאלה שאוהבים מסלולי הליכה בשמורות טבע ושמורת מפלי ארוואן שליד קנצנבורי היא מהיפות שיש בתאילנד כולה. בטיולים שלוקחים אותך בצפון חלק עיקרי בטיולים זה אטרקציות כמו רכיבה על פילים,רפטינג,מופעים למינהם וביקור השבטים שונים או מסלול גיפים בג'ונגל כזה או אחר ומסלול קצר כזה או אחר למפל כזה או אחר. זה כשלעצמו לא הופך ביקור בשמורת מפלי ארוואן למיותרת. אבל כל משפחה או מבקר צריכים להחליט בעצמם לפי סדר העדיפויות שלהם והזמן העומד לרשותם מה הם רוצים לשלב בתוכנית טיול שלהם ואני. פשוט ממליץ לשלב ביקור בשמורה המקסימה הזו.

• נדב הרגיל
                        נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

טיול לתאילנד

אני לא מסכים.
                        טיול בצפון תאילנד וטיול באזור קנצ'נבורי אינם זהים, אינם דומים ובכל אחד מהאזורים קיימים אנשים שונים, טבע שונה ואנרגיות שונות.
                        לטעון שטיול בצפון תאילנד מייתר את הטיול באזור קנצ'נבורי מקביל לטענה כי טיול באלפים השוויצריים מייתר את ההגעה להימלאיה הנפאלית.
                        באזור קנצ'נבורי יש טבע עוצר נשימה, בעלי חיים מרתקים (לא הטיגריסים המסכנים והמסוממים), מקדשים מעניינים ונקודות חן רבות.

אני בהחלט מצטרף להמלצה לנסות להמיר את הימים שתוכננו לנופש בפאטייה לטיולים באזור קנצ'נבורי ו - Ampawa. כמו כן, הייתי בוחר לשהות עוד לילה בקו פנגן על חשבון סאמוי.

• m_s
                          m_s נערך לאחרונה על ידי

טיול לתאילנד- בפורום לא חייבים להסכים

בשביל זה הוא חי ובועט.

סליחה נדב, ההקבלה שעשית אינה מהעניין.

לא נראה לי שאתה או מישהו אחר, יבקר תוך ימים ספורים באלפים השוויצריים ובהימליה. בטיול אחר ונפרד כן, זה כל העניין.

טיולים בצפון אינם רק טאנה ו...... מי שמטייל מספר ימים בטבע, במפלים, במקדשים שבצפון, נראה To Much שיסע "במיוחד" לעוד יום באותו טיול גם לקנצ'נבורי.

כמו שציינתי, היה כבר דיון כזה פה וזאת הייתה דעת הרוב, אבל כל אחד העדפתו ודעתו, זה מה שיפה, מבלי לפסול דעה אחרת.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון