ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לסטוקולהם - מאי 15

פורום אירופה
    10
    33
    8038
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Soft Cell
      Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

יש לי קובץ עם טיפים

יש מלון אוטומטי במיקום די מרכזי שנקרא omena

ויש ספינות אכסניה במיקומים מצויינים 

אישית לא נסעתי כמעט במטרו או באוטובוסים. הכל ברגל.

יש אפשרות לאוכל מהיר במחירים זולים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענברוש96
        ענברוש96 נערך לאחרונה על ידי

יש לי קובץ עם טיפים

דווקא מאוד מצא חן בעיניי מלון OMENA כי יש לו בחדר נקרר קטן ומיקרוגל וכך אפשר להכין לבד ארוחות קלות ולא לאכול כל כך הרבה במסעדות. הבתנתי שהוא מאוד קרוב לתחנה המרכזית שזה מאוד נוח.

מישהי מכן ישנה לילה באחד האיים? אשמח לקבל המלצות

• ענברוש96

יש לי קובץ עם טיפים

מבחינת מזג אוויר אני לא מתרגשת בכלל! היינו בחודש שעבר שבוע בברלין והיה קר מאוד וגשום והסתדרנו יפה. ובהחלט לאכול מדי פעם בדוכני אוכל מהיר זולים זה גם לא נורא.

הבנתי שרכבת האקספס לשדה תעופה ארלנדה מסתיימת ב 01:00 בלילה, הטיסה לארץ מתוכננת ב 06:30 ,בבוקר, כמה צריכה לעלות לנו מונת לשדה התעופה?

• leedoron
            leedoron נערך לאחרונה על ידי

שלחתי לך קובץ במייל.
            • שקד
              שקד נערך לאחרונה על ידי

יש לי קובץ עם טיפים

אני לא חושבת שצריך להיות היסטריים ממזג האוויר, אבל לדעתי לא עד כדי כך כיף להסתובב בסמטאות עיר עתיקה או על קו המים באחד האיים אם יש גשם. לפחות לא במשך שעות. 

האופציות להגעה משדה התעופה ואליו לא מסתכמות ברכבת האקספרס. יש גם רכבת פרברית וגם אוטובוס. אני לקחתי את האוטובוס של אזור השעה 4:00 בשביל הטיסה של 6:30. אוטובוס לשדה התעופה רכבת פרברית.

• Soft Cell

יש לי קובץ עם טיפים

אני הייתי במלון OMENA 

הוא די קרוב לתחנה המרכזית 4-5 דקות הליכה ולא מהצד המעניין. קחו מזוודה עם גלגלים תקינים.

לא אהבתי שם את הקטע האוטומטי. אם השהות בחדר שהזמנת מתחיל ב-16:00 הדלת לא תיפתח שניה לפני.

כשאני הייתי לא היתה אפשרות לאחסן מזוודות לכן נאלצתי לאחסן אותם בתחנה המרכזית שזו הוצאה נוספת.

לגבי הנסיעה לשדה התעופה. יש גם מוניות. 

• ענברוש96

יש לי קובץ עם טיפים

תודה על הטיפ על מלון OMENA , במחינת הגעה אין לי בעייה כי הטיסה מישראל נוחתת בשעה 16:30 אז לא תהיה לנו בעייה. השאלה לגבי עזיבה מטרידה, האם אנו יכולים לעזוב בשעה 02:00 בליליה כי הטיסה חזרה לארץ הינה ב 06:30

האם הזמנתם בתוספת תשלום את ארוחת הבוקר? ראיתי שעלותה דיי יקרה 99SEKלאדם, האם המחיר מצדיק ויש תמורה?

בתודה

• Soft Cell

מלון OMENA

מתחת למלון יש בר מסעדה שנקרא אולסטארס

לפני שנה ארוחת הבוקר היתה בבר ואז התמורה היתה טובה

עכשיו כנראה ביטלו את ההסדר כי ראיתי שרשום שהם תולים ארוחה על הדלת ואז זה כבר כנראה פחות משתלם.

ממול יש 7 הילבן שיכול לסייע.

כמו שאמרתי לדעתי המלון לא כל כך כדאי בגלל חוסר הגמישות והטירטור הכללי של הקשת הקודים.

נסי לחפש מלון רגיל במחיר דומה. שם לפחות יש עם מי לדבר.

• ענברוש96

מלון OMENA

מה זאת אומרת? אין קבלה עם נציגים????

• FlyingOut
                        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

מלון OMENA

יש סיכוי שאפשר להזמין חדר במלון Radisson Blu Waterfront המצוין, שהומלץ כבר מוקדם יותר, ב-167 יורו ללילה בלבד בתעריף גמיש כולל ארוחת בוקר. אם זה בתקציב שלך ותרצי - אסביר בדיוק איך. אחרת אחסוך את הטירחה.

אגב, חבר שגר בשטוקהולם טוען שבמלון הזה יש ארוחת בוקר פשוט מעולה. 

• Soft Cell

מלון OMENA

אין קבלה. יש רק מכשיר טלפון עם הוראות.  בקיצור אין עם מי לדבר. לעובדים יש חדר סודי בתוך המלון ומדי פעם מגיחים ממנו. זה מלון אוטומטי בלי אף אחד. גם לא מנקים את החדר או מחליפים מגבות, אולי רק פעם ב-4 ימים.

אני הייתי בראדיסון בלו ויקינג שיש לו מיקום מעולה על התחנה המרכזית וארוחת בוקר מעלפת.

• Soft Cell

שטוקהולם

אני רוצה להשלים עוד מספר פרטים

כרטיסי אשראי מתקבלים שם לכל סוג של עסקה ובכל מקום. למעשה זו הדרך המומלצת לתשלום. שימי לב שלכרטיס יהיה צ'יפ חכם.

מזג האויר בלתי צפוי ולמעשה אפשר לקבל את 4 העונות באותו היום. הייתי פעמיים בחודש מאי. פעם אחת היה שמשי מדהים וכל העיר יוצאת לפארקים ולגנים עם בגדי ים.. ופעם אחרת סגרירי אבל לא נורא.

הייתי פעם בספטמבר והיה חורפי וקר.

הייתי במלון ברנס, במלון אומנה ובראדיסון ויקינג שהוא לדעתי נותן את התמורה הכי טובה.

לא השתמשתי בכרטיס עיר או רכבות מהסיבה שמאוד נוח ללכת ברגל וגם כל העיר זה אתר חינמי אחד גדול כולל החלפת המשמרות. למוזיאון ואזה קונים כרטיס.

שווה מאוד לעשות שם הפלגות. עשיתי הפלגה סטנדרטית בתעלות שהיא מקסימה. ועשיתי את ההפלגה הגדולה שקצת משעממת ועשיתי שתי הפלגות ארוכות לטאלין וריגה. מאוד מומלץ. יש שם מבחר גדול של הפלגות מומלצות לארכיפלג.

הלכתי יום שלם באי הצבאים דיורגרדן שהוא ממש מקסים. יש שם מוזיאונים כולל סקאנסן הפתוח והואזה.

אם יורד גשם אפשר ללכת למוזיאונים או לשוק האוכל וכמובן לקניונים. יש אחד יפה שמתחיל ממעבר תת קרקעי עם חנויות בכיכר סרגל וממשיך לקניון.  

אפשר כמובן לעשות את הטיול החינם לעיר העתיקה (יש גם לחדשה) שיוצא מכיכר סרגל. עשיתי ומאוד נהניתי.

• ענברוש96

שטוקהולם

באמת הקטע עם המלון האוטומטי לא נראה לי יידבר אלינו, אני צריכה שיהיה לי עם מי לדבר במלון כאשר אצטרך משהו. לגבי מלון רדיסון זה לא בתקציב שלי, אני מחפשת מלון עד  120  יורו ללילה, לא חייב להיות עם ארוחת בוקר (אנחנו תמיד מסתדרים עם מצרכים מהסופר  או מנשנשים בייגל וקפה בחוץ) חשוב שיהיה ליד תחנת רכבת פרברים/חשמלית. ראיתי איזה מלון לדעתי בגמלה סטאן, אולי מישהו היה? שמו HOTEL ANNO 1647 - רק לא מובן לי שם - חדרים עם חדרי רחצה משותפים?? כמו כן ראיתי מלון שנקרא 2KRONOR HOTEL CITY. אלא אם כן מישהו היה באירוח B&B ממולץ בעיר וצנוע בתקציב של 120 יורו לילה לזוג? אשמח לקבל המלצות

• 1
                              • 2
                              • 2 / 2
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון