משלוח שלא הגיע מנפאל
-
בתחילת אוקטובר שלחנו מקטמנדו משלוח די גדול (16 קילו) עם הרבה מתנות וציוד טיולים. שלחנו אותו מהסוכנות שצמודה לסוויסה הצהוב, הבחור הבטיח שהמשלוח יגיע תוך 4-5 שבועות. מאז עברו כחודשיים וחצי והמשלוח לא הגיע.
בדואר ישראל אומרים שהמשלוח הגיע להודו אך לא יצא משם, הבחור בסוכנות כתב במייל שהמשלוח יצא מהודו כבר ב18.10, בדואר לא מסכימים

למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות מכאן? או מה אפשר לעשות כדי להגיע למשלוח (או שהוא יגיע אלינו בעצם....)
תודה!
-
משלוח שלא הגיע מנפאלאני מבין שמדובר במשלוח ימי. אם כך גם שלושה חודשים זה לא זמן חריג.
יש מספר מעקב?
אם יש בררו היכן זה נמצא. אם אין מה המקור לקביעה של כל מי שדיברתם איתו?
-
משלוח שלא הגיע מנפאללא, המשלוח בדואר אוויר.. נאמר לנו בסוכנות שצריך להגיע תוך חודש. יש מספר משלוח ולכן ניתן לעקוב אחרי החבילה, בדואר ישראל אומרים שעדין נמצאת בהודו, אבל הבחור בסוכנות כתב שהמשלוח יצא מהודו לפני כחודשיים.. יש סתירה בדברים שלהם ואנחנו לא יודעים איך להתקדם מכאן..
-
משלוח שלא הגיע מנפאלנשמע לי מאוד מוזר.
אולי בתנאי קיצון משלוח מהמזרח הרחוק בדואר אוויר לוקח שבועיים, שבוע עד עשרה ימים זה זמן סביר. אני הייתי נוטה להאמין במקרה הזה לדואר ישראל. השאלה כמובן היא מדוע זה נשאר בהודו.
דרך מי זה נשלח, הדואר הנפאלי או חברת שילוח?
-
משלוח שלא הגיע מנפאלנשלח דרך חברת שילוח.. יש רעיונות למי ניתן לפנות בנושא?
תודה!
-
משלוח שלא הגיע מנפאלשלום רב
נסו להתקשר לסוכנות סוויסה ובקשו מהם אולי הם יכולים
לבדוק את הסיפור הזה
בהצלחה.
-
משלוח שלא הגיע מנפאללפעמים מה שהם לא מספרים בסוכנויות בנפאל זה שהחבילה נשארת במכס של שדה התעופה שלנו ואז צריך ללכת לשם ולשחרר אותה. נסו לבדוק את העניין קרה לי פעם...
-
משלוח שלא הגיע מנפאלאכן היתה שביתה במכס יחד עם העומסים של הקניות מעליבאבא בבלאק פריידיי.
מאד יכול להיות שהילון צודק.
-
משלוח שלא הגיע מנפאלתודה כולם!