לינה בברלין help
-
היי ,
באיזה רובע הכי כדאי לישון בברלין ?
מבחינת בטחון להסתובב בלילה ומבחינת חיי לילה :
אלכסנדרפלאצ, שרלוטבורג , קרויצנברג?
כי טיולים במהלך היום אני מניחה שאפשר לנסוע בתחבורה בקלות (בעיקר לאלכסנדרפלאצ)
תודה
-
לינה בברלין helpאלכסנדרפלאץ מרכזי, עם אפשרויות בילוי, אבל לי היה נראה קר ומנוכר.
קרויצברג מלא מלא במהגרים תורכים ומוסלמים, לא היה נראה לי הכי נחמד ונעים בלילה. למרות שזהו הרובע בין התוססים ביותר מבחינת חיי הלילה והבילויים בברלין.
שרלוטנבורג, הרובע המערבי שנחשב לאחד הטובים של ברלין, אני חושב שהכי טוב באזור וילמסדורף או בקרבה של התחלת הקו-ד'אם.
אנחנו לנו במלון Abendstern שהוא בבעלות של יהודי יקר שדואג באופן אישי ללקוחות שלו. לציין שהמלון בדיוק כעת מסיים תהליך של שיפוץ מאסיבי וארוחת הבוקר בו נהדרת!
ממש צמוד למלון תחנת U וגם תחנת S . לשאלות ופרטים ספציפיים תוכלו לשוחח אפילו בעברית עם ארקדי שחי בברלין כבר 40 שנה, אבל העברית לא נעלמה מפיו.
והמחיר? מחיר מעולה!!!
-
לינה בברלין helpהיי יש לי מלון לשבוע הבא אשר סוכן המליץ לי עליו בשם "אבא ברלין"??? ולפי מה ששמעתי נמצא בכלל באיזה פינה ?? משהו אולי מכיר את המלון הזה יודע האיזה רובע הוא נמצא גם ?? תודה
-
לינה בברלין helpהיי,
מלון אבבא ברלין נמצא ברובע שרלוטנבורג במיקום מצויין!!! 3 דקות הליכה לרכבת התחתית ולרחוב הראשי- הקו-דאם. אהבנו את המלון...
רובי
-
לינה בברלין helpאנחנו ישנו במלון מדהים ברמת 3 כוכבים צמוד לתחנה מרכזית אופטןבאןהוף שם המלון MEININGER ממליצה בחום!!!!!! הייתי בו גם בבריסל. זול וטוב
-
לינה בברלין helpרשת meininger , זו רשת מעולה שמתאימה גם למטיילים בתקציב נמוך וכל זאת מבלי לפגום באיכות המלון. היינו במלון של הרשת בוינה והופתענו לטובה, רצפות פרקט, מיטות נוחות, מקלחות חדשות, פשוט הכל חדש ונהדר.
לגבי מלון אבא ברלין, ממוקם מצוין בקצה של שרלוטנבורג לכיוון רחוב קו-ד'אם הראשי.
לקחת בחשבון שלינה בברלין בכל רובע תחייב שימוש בתחבורה הציבורית המצוינת כדי להגיע לאטרקציות שבכל חלקי העיר. ברלין זו לא עיר שאפשר לעשות בה את הכל ברגל, חייבים להשתמש בתחבורה הציבורית כדי למצות ביעילות את האפשרויות.
-
לינה בברלין helpמה שהכי מצויין המלון מימינגר בתחנה מרכזית בברלין שהוא ממש מרכך הליכה קצר של 2 דקות מתחנה המרכזית של ברלין כאשר היא לעצמה גדולה מאוד כמו קניון ענק העונה על כל הצרכים של התייר. ומשם יש לקחת רכבות מחוץ לברלין, תחתית ורכבת פרברים, לנו זה היה סופר נוח. ממליצה מאוד לקחת את המלון. מה שעוד היה נוח ארוחת בוקר לאדם 5.9 יורו שזה מחיר מעולה. אבל אנחנו עשינו קניו ב ALDI מרחק הליכה של 7 דקות מהמלון והשתמשנו במטבח אורחים אשר היה מאובזר סופר! והכנו לעצמנו את הקפה והכריכים כל בוקר. מה שכן קנינו בירות בסופר ושמנו במקרר ותמיד היה לנו (שלא נדבר שהמצרכים בסופר בגרמניה הם במחיר מגוחך). תהנו ברלין מהממת
-
לינה בברלין helpממליצה מאוד מאוד על מלון אבבא הייתי בו שנה שעברה מרכזי נוח נקי וממש נחמדים אנשי הצוות במלון זה.
ברלין עיר נוחה הכל בסופו של דבר ליד השני (למרות שלא ניראה כך) את כל העיר עשיתי רגלי ללא צורך בתחבורה.
כמובן לכל שאלה או עזרה בנושא אשמח לעזור