חברים יקרים
-
לא יודע מי אמר שתאילנד זול לא זול ולא נעליים יקר סגרתי טיסה אל על +13 לילות +3 טיסות פנים והגעתי כבר ל 20000 ש"ח וזה לפני בזבוזים מלונות 3-4 כוכבים טיסה לשבועים ינואר 7 - 22
-
חברים יקריםהמחירים יחסית מאוד גבוהים בתקופת השיא גם לבתי המלון וגם לטיסות
בחודשים החלשים יותר זול משמעותית
-
חברים יקריםכן אני מתחיל להרגיש את זה

-
חברים יקריםלא זול ולא בטיח חכה אתה עוד תבזבז הרבה זה רק למראית עין והממזרים מעלים מחירים כל הזמן
-
חברים יקריםתאילנד זולה. אבל שאתה בא לטיול ולוקח מלונות 4 כוכבים וטס לך בנוחות מיעד ליעד,
ועושה אטרקציות עם שפע פעילויות - אתה משלם.
אתה רוצה זול ? בבקשה, יש המון איים פחות מתויירים, אינספור מקומות לטייל בצפון ובדרום ובמרכז, אוטובוסים VIP מיעד ליעד, אוכל מקומי וזול בלי סוף. טיול יכול לעלות לך חצי מחיר וההנאה תהיה כפולה.תאילנד זולה מאוד, המלונות והיעדים והשירותים שאתם רוכשים - הם היקרים.
על נוחות ופינוק משלמים.
-
חברים יקריםזיקו בהחלט צודק !
אפשר להכנס לאתרים ולהזמין בתי מלון מפוארים כשממילא לא תהיו בהם כמעט כי תאילנד כל כך מעניינת שתמצאו את עצמכם חוזרים למלון רק כדי לישון בו אז אפשר להשקיע בבתי מלון ממש טובים וממוזגים בסביבות ה 50 דולר ללילה ולא להתפרע במלונות של מאות דולרים ללילה .
אפשר לטוס בטיסות פנים בחברות זולות כמו אייר אסייה ולחסוך עד 70 אחוז במחיר כי ממילא הטיסות שם קצרות אז בשביל מה להשקיע בחברות יקרות יותר ?
אפשר להנות מהמטבח המקומי ומאוכל מצויין ונקי בדוכני הרחוב ובמסעדות הפשוטות דווקא שם האוכל הוא הטעים והטוב ביותר ואפשר גם להשקיע המון כסף בארוחות במסעדות מפוארות ויקרות שרובם מלכודות תיירים .
אפשר לקנות מדריך תאילנד ומפות ולתכנן מסלולים עצמאית ולחוות את תאילנד מקרוב עם האוכלוסייה המקומית ולהשתמש בתחבורה הציבורית הזולה והיעילה שם ואפשר כמובן להזמין מדריך פרטי שייקח אתכם למקומות שהכי משתלמים לו ולשלם מחירים מופרזים .
בהתנהלות נכונה הטיול יכול לעלות לכם הרבה הרבה פחות וגם תהנו הרבה יותר .
-
חברים יקריםבקיצור עבדו עליך 3 כוכבים
20 לילות
2000 ש״ח
באתר agoda
אני הזמנתי
-
חברים יקריםמי שנוסע בינואר ומזמין מראש טיסות ומלונות, לא צריך להיות מופתע שמגיע לסכומים כאלה!
רק על טיסות פנים שאתה מזמין דרך חברות תעופה או סוכנים מהארץ אתה משלם כפול במקרה הטוב!
-
חברים יקריםזה השבועיים הכי יקרים בשנה....
-
חברים יקריםאז עדיף להזמין את טיסות הפנים כשאני שם?
בשדה תעופה או בסוכנות?
לי דוקא אמרו שלהזמין מפה, מראש יהיה יותר זול...
ואחרי החדשות הבוקר אני קצת חושש מאייר אסיה.
מה עושים?...
-
חברים יקריםהכוונה הייתה שככל שתקדים להזמין מראש טיסות וגם בתי מלון (בעיקר בעונת התיירות החמה), תשיג היצע ומחירים טובים יותר.
בעניין אייר אסיה, טרם נקבעה סיבת היעלמות המטוס, האם מזג האוויר, תקלה טכנית או הגורם האנושי.
בכל מקרה, סדר העדיפויות בבחירת חב' תעופה, צריך להיות קודם בטיחות וביטחון ורק אח"כ מחיר.לכן, במגמה להקטין סיכונים, מומלץ לבדוק את דירוג הבטיחות של החברות האופציונליות ליעד הטיסה ולא לקבוע רק לפי המחיר.
יש חברות שנמצאות בתחתית דירוג הבטיחות והביטחון ושאינם מאושרות לנחות במדינות מפותחות, מסיבות אלה.
אז עדיף לשלם קצת יותר ולהגיע גם ליעד בבטחה.