טיול באוגוסט לשוויץ
-
שלום,
האם באוגוסט עדיין יש שלג ושעשועי שלג (מזחלות וכו') בפסגות ההרים?
-
טיול באוגוסט לשוויץשאלה מאד כללית שאלת.
בטח שיש שלג באוגוסט בשוויץ. בפסגות ההרים.
שעשועי שלג יש בהר הטיטליס.
במידה ואתם מעוניינים בשלג אז מומלץ טיול לאלפים הברניים ולשלב את הטיטליס ומעברי ההרים.מציע לך פשוט לנבור בפורום ולחפש סיפורי טיול לאיזורים שציינתי.
-
טיול באוגוסט לשוויץיש שעשועי שלג נהדרים גם ביונגפראויוך.
מצטרפת להמלצה על האלפים הברניים, וספציפית ממליצה על לינה בגרינדלוולד היפה, ממנה אפשר לצאת בנוחיות לטיולים רבים, חלקם ברכבלים ו/או רכבות.
-
טיול באוגוסט לשוויץלפני כמה שנים שעשועי השלג בטיטליס היו סגורים מחוסר שלג באוגוסט, אז זה תלוי במזל על איזו שנה נופלים.
-
טיול באוגוסט לשוויץיש סיכוי לשלג גם בפסגות שבאזור צרמט (מטרהורן) וסאאס פי, והאזור הזה מאוד מומלץ גם אם לא ירד שלג. ההרים באזור הרבה יותר גבוהים מהטיטליס.
-
טיול באוגוסט לשוויץבאוגוסט 2011 עלינו לטיטליס ולאכזבתינו כל המתקנים היו מושבתים בגלל מיעוט שלג.
בקופה, לא התנדבו לציין זאת. יותר מזה, בכניסה לאתר היו כרזות על שעשועי השלג בפסגה למרות שהיו מושבתים.
מציע לבדוק עם האתר מספר ימים לפני שאתם מגיעים לשם, ואף בעת רכישת הכרטיסים לבדוק מה פתוח.
אנחנו מאד התאכזבנו למרות שיפה למעלה, אבל יכול להיות שאם היינו יודעים את המצב מראש היינו מעדיפים את הפילאטוס.
-
טיול באוגוסט לשוויץכשאנחנו היינו בטיטליס באוגוסט 2012 היה שלג. רק למסלול המזחלות ( מסלול האבובים לא פעל )
אני יודעת שזה ישמע אבסורד אבל הילדים וגם אני חשנו שמסלול המזחלות בחרמון שווה יותר מזה של הטיטליס. ( המזחלות בחרמון חביבות יותר)
יכול להיות שהיינו מרגישים אחרת אם היו אבובים , אבל לא היו.
למרות זא העליה על הטיטליס מקסימה ולא הייתי מוותרת עליה גם אם הייתי יודעת מראש שלא יהיו אבובים -
טיול באוגוסט לשוויץתודה לכולכם