סים מקומי - בודפשט
-
סים מקומי בבודפשט, מה כדאי?
עלויות וחבילות? בעיקר לגלישת אינטרנט.
תודה לכל המשיבים.
-
סים מקומי - בודפשטהיי מיקי,
נדמה לי שהונגריה צורפה לרשימת המדינות החינמיות של גולן - שזה כולל בין היתר 6 ג׳יגה של גלישה.
סיפרו לי גם שיש שם איזו אפשרות לקנות סים רק לצורך הזה לזמן מוגבל - בעיני - שווה לבדוק.
שמוליק
-
סים מקומי - בודפשטהיי מיקי,
תבדוק עם גוגל ( בצירוף המילה budapest ) את הדילים ברשתות
שהוזכרו כאן לפני יותר משנה ע"י LBD
T-MOBILE
TELENOR
VODAFON
"לכולן יש PREPAID SIM. וחנויות בכל הקניונים הפתוחות כל השבוע.
אני רכשתי את SIM של T-MOBILE אשר נקרא DOMINO. המחיר היום 4050 פורינט, כאשר ניתן להשתמש לפחות ב-2700 לשיחות (אולי יותר, לא בטוח).
מחיר שיחה מקומית 49 פורינט/דקה. לטלפון קוי לארץ 99 פורינט/דקה, לסלולר בארץ 180 פורינט/דקה. שיחה נכנסת :חינם. אפשר להוסיף גם חבילת 1G אינטרנט ב-2000 פורינט.
לידיעה: הכרטיס נמכר דרך האינטרנט ב-2790 פורינט, אבל רק בהונגרית.
יש עוד SIM בשם DOMINO QUICKבמחירים של 600 ו-1800 פורינט אבל אלו נמכרים רק בתחנות דלק. כמובן שאת כולם ניתן לטעון מחדש."
בהצלחה
-
סים מקומי - בודפשטאנחנו קנינו כרטיס של וודאפון
http://www.vodafone.hu/eng/phones-plans/pay-as-you-go-plans
התוכנית נקראת MAX. יש לכרטיס יתרון בעיקר אם אתה נוסע עם עוד חברים (או כמו שאנחנו נסענו במשפחה מורחבת) כי שיחות בין כל המכשירים שיש להם את הסים הזה הן בחינם.
כתוב שם 4000 פורינט אבל בפועל היתה עלות נוספת של 500 שבטח כתובה באותיות הקטנות, כך ששילמנו 4500 שזה בערך 70 ש"ח, וזה כולל 1G גלישה ו-100 דקות שיחה או סמס למי שאין לו MAX (אבל זה לא ממש נחוץ כשיש לך גלישה חופשית. בטח לא ה SMS). אם לא טוענים עוד הכרטיס "מת" אחרי חודש.
אני לא יודעת עלות שיחות לארץ, אם הייתי צריכה הייתי עושה את זה על האינטרנט.
יש 2 חנויות גדולות של וודאפון בהן מובטח צוות דובר אנגלית, אחת בין וורושמארטי לדיאק פרנצ, והשניה בקניון ווסט אנד.
-
סים מקומי - בודפשטאני נוסעת עם SIM של גולן בכל נסיעה ( בטלפון של הבת שלי ) והוא מעולם לא רואה את הרשת המקומית...מעולם לא.
השיחות הזולות של גולן הם פיקציה מבחינתי
-
סים מקומי - בודפשטהתנאים של T-MOBIL לא השתנו למעט שחבילה של 1G עולה 1290FT, אבל 500M (לי הספיק לשבועיים) עולה 990FT, וכרגע יש מבצע לחודש הראשון ב-190FT.
בסה"כ 2700FT אפשר להשתמש. את חבילת הגלישה צריך לבקש להפעיל מהמוכר בזמן הקניה.
הערה: ברוב המקומות יש WIFI חינם.
-
סים מקומי - בודפשטתודה רבה לכל המשיבים על המידע! אעשה שיעורים ואחליט.
לגבי גולן טלקום, כשהיינו ברכבת בברלין פנתה אלי גברת מכיוון ששמעה שאנחנו דוברי עברית וביקשה סיוע בהפעלת המכשיר שלה שהיה ברשת גולן טלקום. היות והרשת פועלת במתכונת של "שיחה חוזרת" נכנסתי להגדרות המכשיר הפעלתי את ה-sim toolkit ותוך כמה שניות הרשת הסתנכרנה למפעיל מקומי והחלו לזרופ הודעות חיבור מוצלח והודעות סמס אישיות.
יש לילדים שלי קווים בגולן טלקום ואשמח לשמוע בהרחבה ממי שיש לו נסיון, מהם המסלולים האטרקטיביים שהם מציעים.
שוב תודה לכל המשיבים.
-
סים מקומי - בודפשטאני עברתי לגולן טלקום מייד כשהיא נכנסה לשוק כאקט צרכני ולמרות שבאותו שלב שודדי החברה הגדולה ׳שנהניתי׳ משירותיה עד אז הציעו לי הרים וגבעות.
מאז - בכל נסיעותי לחו״ל - והיו כמה וכמה - המכשיר הסתנכרן אוטו׳ לרשת המקומית ולא נתקלתי בשום בעייה, למעט מקרה אחד שדרש סנכרון ראשוני ידני שגם בוצע בקלות עם דף הנחיות פשוט שהדפסתי לפני הנסיעה.
בשתי נסיעותיו האחרונות של השותף שלי - לצרפת ולאנגליה - הוא לא שילם שקל אחד על שימוש מאסיבי במכשיר שכלל שיחות לארץ, אס אם אסים לארץ וגלישה - כך שלפחות לגבינו - זה הכל פרט לפיקציה.
לא התעמקתי אבל הבנתי שממש בזמן האחרון רשימת חמש המדינות החינמיות שלהם הורחבה מאוד והיא כוללת בין היתר גם את הונגריה.
מיקי - כנס לאתר שלהם ותראה.
ברור שלמי שמנוי שלהם בחבילת ה - 100 שח - זה פשוט וקל - כלול בתוכנית שלו ללא שום תוספת או התעסקות.
מה שסיפרה לי ידידה שטסה לא מזמן לאנגליה זה שהם מוכרים גם סים לנסיעות לחו״ל - כנראה גובים לחודש את ה - 100 שח האלה אבל כאן זה כבר מצריך בדיקה.
שבת שלום,
שמוליק
-
סים מקומי - בודפשטאני גם רוצה לדווח על כך שאנחנו נהנים מהחיבור לגולן טלקום, וחסך המון הוצאות בתחום התקשורת! צריך רק להתעדכן לפני כל נסיעה באיזה ארצות עובד ההסדר. למל, באוסטריה לא.
רבקה
-
סים מקומי - בודפשטנכון להיום:
99 ₪ הכל כלול וללא הגבלה בארץ ובחו"ל (במדינות הכלולות*)השרותים בחו"ל במדינות הכלולות:- שיחות לארץ מחו"ל ללא הגבלה
- שיחות נכנסות/SMS נכנס בחו"ל ללא הגבלה
- SMS יוצא בחו"ל לישראל ללא הגבלה
- גלישה בחו"ל עד 6GB!!(לאחר מכן האטה בגלישה)
השרותים הכלולים בארץ:- שיחות ללא הגבלה
- SMS/MMS ללא הגבלה
- גלישה עד 6GB (לאחר מכן האטה בגלישה)
- גלישה עד 20GB בדור 4/ LTE
- שיחות ל-55 מדינות ללא הגבלה
- 100 דקות שיחה בחודש לירדן ולרשתות פלשתינאיות
איטליה
אירלנד
בלגיה
בריטניה
גרמניה
דרום אפריקה
הולנד
הונגריה
טורקיה
יוון
מלטה
ניו זילנד
ספרד
פורטוגל
צ'כיה
צרפת
רומניה* שיחה מקומית באותה מדינה או למדינות אחרות - בעלות נוספת.* הפעילות כיום הן : יוון, בריטניה, ספרד, טורקיה, צרפת, אירלנד, צ'כיה, הונגריה, איטליה, מלטה, ניו זילנד, פורטוגל, דרום אפריקה, הולנד, בלגיה, גרמניה ורומניה.* לאחר גלישה בנפח 6GB בחודש בחו"ל ובארץ תחול האטת גלישה.* השירות מוגבל לעד 45 יום בחו"ל בשנה קלנדרית. לאחר 45 יום יחול חיוב עפ"י התעריפים המצויינים באותה מדינה ללא החבילה.שמוליק ורבקה, כל הכבוד שעברתם! גם אני רציתי בזמנו לעזוב את סלקום אבל איכשהו (כבר לא זוכרת איך) יצא לי לא משתלם לעבור בגלל האיפון שקניתי אצלם בתשלומים באיזו תוכנית.נותרו לי מעט תשלומים על הטלפון ואברר שוב ביום ראשון האם משתלם שאעבור.תודה שהזכרתם לי את הסוגיה של גולן שוב... -
סים מקומי - בודפשטתודה רבה על המידע המפורט ובכלל תודה רבה לכל מי שתרם מידע!
יש זמן להחליט ולראות מה הדרך בה אבחר.
-
סים מקומי - בודפשטקקאתי את פרטי המבצע של גולן טלקום והוא ממש אטרקטיבי, רק שמטעמי מחויבות אני לא יכול לעבור אליו.
כפי שכבר ציינתי, יש לי 3 מכשירים (של הילדים) שפועלים בגולן טלקום ואמנם במסלול של ה-59 ש"ח (מכשיר שני ב-26 ש"ח).
חיפשתי מידע באתר של גולן ולא מצאתי תשובה לשאלה: האם המעבר למסלול של-99 ש"ח הוא מסלול עם התחייבות כלשהי?
-
סים מקומי - בודפשטלמיטב ידיעתי אין שום מחוייבות.
-
סים מקומי - בודפשטתודה רבה

-
סים מקומי - בודפשטמיקי
אני השתמשתי בסים של הבן שלי בגולן לנסיעה האחרונה בצרפת ובספרד,
פשוט כיף, שיחות ללא הגבלה כנל גלישה.
הגבלות:
עד 45 יום שהיה בחול בשנה.
אין בעיה להירשם לחודש(מה שעשיתי) אבל אם אתה במבצע של מכשיר שני ב 18
לדוגמא לא ניתן לחזור אליו רק לחבילות הרשמיות שלהם.
אין ספק שאשתמש בהם גם בטיול הבא בפראג.
תאורטית ניתן לקנות סים במחיר 49 ש"ח להירשם לחבילה וכשחוזרים לבטל את המנוי. או לשמר אותו במסלול של 9.9 לחודש
-
סים מקומי - בודפשטדובי תודה!
מקווה שאוכל לעמוד ביעד של ה-45 יום

ועכשיו אני גם נזכר שיש לי סים נוסף בהקפאה עם מסלול של לא דיברת - לא שילמת, אולי שווה לעשות לו cpr .
-
סים מקומי - בודפשטמיקי,
אשמח אם תדווח אחר כך מה עשית ואם היה מוצלח. גם לי יש סים אחד כזה ואני לא משלמת עליו וגם לא מדברת.
-
סים מקומי - בודפשטמרינה
אם היעד שלך ברשימה אז מומלץ ביותר.
נייוד מספר מרשת אחרת עולה 49 ש"ח כולל קבלת סים אחר.
ניתן לביצוע כמעט בכל חנות של באג וטלפונית.
במידה ואת ברשת גולן אז פשוט מאוד לשנות את החבילה לחבילה
של 99 ש"ח.
-
סים מקומי - בודפשטמרינה, אני לא יודעת באיזה דיל את כרגע אבל לדיל של ה99 כדאי להיכנס כמובן מספר ימים לפני הנסיעה ולא מעכשיו.
-
סים מקומי - בודפשטתשמעו קטע: הרגע צילצלתי לסלקום בידיעה שיש לי עוד 11 תשלומים על הטלפון שאוכל לשלם אבל מה שמעניין הוא שפתאום כשהנציגה הבינה שאני רוצה להתנתק מייד הורידה לי מ219 בערך, סך תשלומים קבועים, ל89(!!) שח החל מהחודש הבא. כששאלתי אותה למה לא מפרסמים את המבצע הכה אטרקטיבי הזה, היא אמרה שזה לא מבצע אלא, והנה מונח חדש שמעולם לא שמעתי אותו, "מחיר שימור", כלומר מחיר שנועד לשמר לקוחות ותיקים שמאותתים על עזיבה.
אז ראשית, התקשרו לסלקום ו"אותתו" על עזיבה ונראה איזה מחיר יציעו לכם…רצוי שתיידעו כאן..
ושנית, אני, באופן אישי, ממש מצדיעה, הרבה יותר מקודם, לגולן טלקום ובאמת מפסיקה להיות פראיירית ורוצה לשים את כספי אצל מי שגרם להוזלה הזו מלכתחילה.
גולן, יש לחברה שלך עוד לקוחה בקרוב