החלפת כספים ביפן
-
איפה כדאי להחליף כסף ביפן והאם כדאי להביא דולרים או יורו ?
-
החלפת כספים ביפןאני השתמשתי בכרטיס אשראי הן למשיכת מזומן מכספומט והן לתשלום ממש כמו בארץ או באירופה. בסניפי הדואר של יפן אין עמלת כספומט על משיכת מזומנים.
-
החלפת כספים ביפןמחזק את דבריו של רוני, למרות שאינם דורשים חיזוק כי היכרותו עם יפן משמעותית טובה משלי. סניפי הדואר היפני היו זמינים בכל יעד אליו הגעתי במדינה.
במלונות וכו׳ תמיד העדפתי לשלם באשראי. בכלל, לא רואה סיבה להסתובב עם הרבה כסף מזומן בארנק כשאין צורך ידוע מראש.
תהנה ביפן!
-
החלפת כספים ביפןתודה לכל המגיבים אבל בכל זאת אם אני מגיע עם מזומן האם כדאי להחליף בשדה סכום גדול או יש אפשרות בערים
שמעון
-
החלפת כספים ביפןאתה בהחלט לא חייב להמרי כסף דווקא בשדה התעופה. תתעדכן בשער החליפין אחרי הנחיתה ואם תמצא חלפן בשדה שמציע שער דומה - לך על זה. אחרת תוכל להמיר כסף בכל מלון שבו תתארח כנראה ומהניסיון המועט שלי השערים הוגנים מאוד. הביקור האחרון שלי ביפן היה עם חברים והם המירו יורו ודולר במספר הזדמנויות במלונות השונים בהם התארחנו והשערים שהוצעו היו בסדר גמור.
-
החלפת כספים ביפןשבוע טוב
כלל ידוע, אצל החלפנים(בעל רשיון) תקבל תמיד שער טוב יותר מאשר בבנק.
אתה יכול להמיר כל מטבע. עבור המרה של 100$ הם גובים 3 ין.
המרתי גם יורו וגם ליש"ט הפרש השערים היה משמעותי.
אין הרבה משרדי חלפנות, אתה צריך להתעדכן במלון.