סכנות באיים - למי שלא מודע
-
-
סכנות באיים - למי שלא מודע - כתבה חשובה מאד -
סכנות באיים - למי שלא מודע - כתבה חשובה מאדאני הייתי באיים ולא נתקלתי או שמעתי על מקרים של אונס וסמי אונס, וגם לא שמעתי על אלכוהול מזויף (למרות שבתאילנד כמעט הכל מזויף
), אך חשוב לבנות המין היפה לנקוט באמצעי זהירות!לגבי הזהירות בדרכים, כבר כתבתי על זה בפוסט קודם, חשוב מאוד להיות זהירים, אני אחרי יומיים בתאילנד, הפסקתי ללכת עם אזניות ברחוב.
ערב אחד נפגשתי עם שני תיירים שהכרתי בבר והגעתי לשם עם מוטרבייק טקסי, אחד החברים שאל אותי למה אני לא משכיר אופנוע כמו כולם, כשעניתי לו בתמימות "בגלל שאין לי רישיון לאופנוע" כמעט נפלה לו הכוס מהיד והחבר'ה פשוט נקרעו מצחוק.
בתאילנד, לי לפחות היה נדמה שיש יותר אופנועים מאשר הולכי רגל, וכל אופנוען תייר שתפגשו אחרי 12 בחצות הוא "מתודלק" , אין צורך בבדיקות אלכוהול!
אתם יכולים לעשות ולהשיג כמעט הכל בתאילנד, ובקלות!!! רק קחו בחשבון שאם תתפסו, תשלמו!
-
סכנות באיים - למי שלא מודע - כתבה חשובה מאדלגבי האלכוהול המזויף-זה באמת קיים, לפחות בקופנגן. ממש חשוב לקנות את השתייה ב7/11 ולא בדוכנים על החוף בהאדרין.
-
סכנות באיים - למי שלא מודע - כתבה חשובה מאדכל הדילים של באקט בגרושים שמוכרים על ההאד רין כנראה מזוייפים לגמרי
-
סכנות באיים - למי שלא מודע - כתבה חשובה מאדהבאקטים מחרפנים לגמרי צריך להזהר איתם לא יודע אם בגלל הערבוב או בגלל הזיוף , אבל ראיתי כמה תירים שופכים לאגר ברמות אחרי כמה קאשים מבאקט .
-
סכנות באיים - למי שלא מודע - כתבה חשובה מאדלא הבנתי ממה הוא מתפרנס ? הנתי החמוד הזה .... עוד מעט יפתחו סניף של איחוד הצלה .....
-
סכנות באיים - למי שלא מודעלכן מומלץ לקנות אלכוהול בחנויות מורשות כגון 7/11 או "פמילי מארט"