ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שלום חברים בבקשה המלצות

פורום תאילנד
    5
    10
    4635
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meir1969
      meir1969 נערך לאחרונה על ידי

מה 7 לינואר עד 22 לינואר בדרום מתחיל ב8 בקוסמוי ל 7 לילות אח"כ ממליצים פוקט 4 לילות ,אשמח לאטרקציות שכדאי לעשות בקוסמויי ופוקט אני בכיוון של נופש פינוק מסאג וסתאלבט בעיקר , קופנגן כדאי ? מה אטרקציות שם מה המרחקים מקוסמויי ודרכי ההגעה המהירים והמשתלמים מקוסמויי לפוקט או קופנגן (מבנגקוק לקוסמוי סגרתי טיסה ) האם צלילות בקו לאק מחייבות רשיון צלילה ? תודה למשיבים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sharoncc
        sharoncc נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים בבקשה המלצות

בשבועיים טיול הייתי ממליץ להסתפק בקוסמוי וקופנגן לא להתפזר על פוקט או קו לאק וכו. מקוסמוי לקופנגן יוצאת מעבורת. לקוסמוי ולפוקט יש אפשרות לקחת טיסה או חבילה שכוללת מעבורת ואוטובוס. קופנגן זה אי מקסים לבטן גב יש חופים שקטים יותר ושקטים פחות. מפורסם בעיקר בשל מסיבות הפולמון והאחרות שמערכות בו אחת לחודש אך יש לו גם דברים אחרים להציע. אני ממליץ על לפחות 3 לילות.

• sharoncc
          sharoncc נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים בבקשה המלצות

בשבועיים טיול הייתי ממליץ להסתפק בקוסמוי וקופנגן לא להתפזר על פוקט או קו לאק וכו. מקוסמוי לקופנגן יוצאת מעבורת. לקוסמוי ולפוקט יש אפשרות לקחת טיסה או חבילה שכוללת מעבורת ואוטובוס. קופנגן זה אי מקסים לבטן גב יש חופים שקטים יותר ושקטים פחות. מפורסם בעיקר בשל מסיבות הפולמון והאחרות שמערכות בו אחת לחודש אך יש לו גם דברים אחרים להציע. אני ממליץ על לפחות 3 לילות.

• meir1969

שלום חברים בבקשה המלצות

שרון תודה על התגובה , כמו שאמרתי אני בעניין לנפוש ולהסתלבט ופחות מסעות ולא מעניין אותי תירות מין אז אתה אומר לוותר על פוקט ולקחת מעבורת לקופנגן יש לי 5 לילות זה מצדיק קופנגן 5 לילות ? האם יש טיסה מקופנגן לבנגקוק ? עלות ?

• meir1969

שלום חברים בבקשה המלצות

בעצם יש לי 14 יום נטו בתאילנד מה 8 עד 21 (טס מה 7 - 22 ) 7 לילות סגרתי טיסה לקוסמויי ישר אם הנחיתה ואח"כ ההמלצות שלך ? יש לי עוד 7 לילות בנגקוק הייתי בעבר לא אהבתי את הרעש וההמולה והצפיפות .

• אורן
                אורן נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים בבקשה המלצות

למה אתה חוזר ל- 7 לילות בבנגקוק אם לא אהבת?

• meir1969

שלום חברים בבקשה המלצות

לא אני לא חוזר לבנגקוק רוצה לחזור לשם רק יום לפני הטיסה שלי הטיסה ב22 לחודש בערב ,אני בקוסמויי מה8-15 ורוצה להמשיך למקום אחר (פוקט או קופנגן או מקום אחר שאשמח לשמוע )אני מחפש חופשה מפנקת מסאג נופים טיולים קצרים וקצת מסיבות אני מבקש המלצה מהחברים על לאן להמשיך מקוסמוי (יש לי עוד 7 לילות ).

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
                    המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים בבקשה המלצות

לדעתי קוטאו יכולה להיות אופציה מעניינת בשבילך גם צלילות , מעט חיי לילה וחוף מדהים 

• meir1969

שלום חברים בבקשה המלצות

האם לצלילות בקו טאו ובכלל צריך רשיון צלילה (אין לי ) או אפשר רק שנורקלים במקרה שלי ? ומאיפו מגיעים לקו טאו ודרכי הגעה מומלצים ?. תודה חברים

• סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד
                        סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים בבקשה המלצות

ממליץ להתמקד בקוסמוי קופנגאן ובנגקוק, במידה ותרצה אתה יכול לעשות קורס צלילה בקוטאו כמו שנאמר פה קודם , 4 ימים 3 לילה לכוכב ראשון, ועוד 2 ימים ולילה לכוכב השני.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון