בנק פדרלי בניו יורק
-
שלום חברים
ראיתי כאן מישהי שפירסמה בעבר על סיור שעשתה בניו יורק במרתפי הבנק שבו ראתה מטילי זהב. מישהו יודע או שמע????
אודה לכם על העזרה. צריך להזמין מקום לסיור חודש מראש
תודה
-
בנק פדרלי בניו יורק -
בנק פדרלי בניו יורקקטע מתוך מה שכתבתי בבלוג על הביקור האחרון בניו יורק:
לוקחות את שובר ההזמנה לביקור בבנק הפדרלי , ביקור שבכדי להשיג מקום הייתי צריכה לקום ולעשות את ההזמנה בשעה 5:00 בבוקר. ניתן להזמין כרטיסים רק 30 יום מראש ותוך מספר שעות הכרטיסים נגמרים (הכניסה חינם)...
בדרך לתחתית נזכרתי שצריך תעודה ממשלתית מזהה ואנחנו חוזרות למלון להוציא דרכונים מהכספת ורצות חזרה לתחנת התחתית..ואז במהלך הנסיעה בתחתית פתאום שמתי לב שעל השובר יש שם.. ולקחתי עמי רק שובר אחד על שם בתי ובעצם את שלי השארתי במלון, אבל יש לי את אישור ההזמנה של האינרנט שהזמנתי שני מקומות ואני מקווה לטוב...כי כבר אין זמן לחזור שוב..
בפתח הבנק עומד לו שוטר גדול , חביב אבל מסביר שאם אין שובר נוסף עם השם לא ניתן להיכנס... שולח אותנו לפדקס לנסות להיכנס לדאר האלקטרוני ולהדפיס את השובר, מסביר שיש לנו עוד כרבע שעה ואנחנו יכולות להספיק, אנחנו כמעט מוותרות על הביקור ואז מחליטות לנסות, מצלצלות לארץ מבקשות מהבעל למצוא את השוברים במחשב ושישלח לדאר האלקטרוני של הבת...רצות במספר רחובות , מוצאות את פדקס, מוצאות מחשב פנוי ואז...אז מסתבר שצריך להעביר כרטיס אשראי.. ואז מגלות שלא עובר כרטיס אשראי ישראלי .. ואז למזלנו הטוב במחשב ליד יושבת יהודיה אמריקאית טובה שעובדת על המחשב ומנדבת אותו עבורנו להדפסת השובר...
רצות חזרה ומספיקות להגיע בשנייה האחרונה... סיור נחמד שבסופו יורדים למרתפי הזהב...הבעיה שאם עובדים באזור הזהב, כמו במקרה שלנו אז רואים רק קטע קטן ולזמן מאד קצר... בקיצור נחמד אבל לא "חובה".
-
בנק פדרלי בניו יורקתודה. בדיוק את הבלוג שלך חיפשתי. יודעת במקרה אם אפשר להכניס תינוקות??לא הצלחתי לראות את זה באתר שלהם. שוב תודה
-
בנק פדרלי בניו יורקמתוך האתר:
I am coming on a guided tour with my family. Can I bring my child with me?
The tour content is designed for secondary school students and may not be pertinent for a younger audience. -
בנק פדרלי בניו יורקהשאלה אם יתנו להכניס...
-
בנק פדרלי בניו יורקלא חושבת אבל אתה יכול לשלוח מייל ולשאול
-
בנק פדרלי בניו יורקE-mail: [email protected]
-
בנק פדרלי בניו יורקתודה