טיסה עם איזי ג'ט ללונדון
-
הי, אני טסה עם איזי ג'ט ושולחת מזוודה אחת.
האם זה דורש ממני לעבור בשני טרמינלים?
בפרטי טיסה רשום שהטיסה יוצאת מטרמינל 1.
תודה!
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןכן. את הבידוק והחתמת הדרכונים תבצעי בטרמינל 1 ובסוף התהליך יאסוף אותך שאטל לדיוטי פרי בטרמינל 3.
הטיסה תצא מטרמינל 3.
טיסה נעימה,
רובי
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןתודה!
האם להגיע מוקדם מהרגיל?
צ'ק אין מתבצע מהבית.
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןאין צורך להקדים...
אך יש לקחת בחשבון שאם את מגיעה ברכבת, אז תצטרכי לקחת את השאטל מטרמינל 3 לטרמינל 1. בנוסף לאחר כל התהליך בטרמינל 1 יש להמתין לשאטל שייקח אותך לדיוטי פרי בטרמינל 3 (השאטל מגיע כל 20 דקות).
רובי
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןהאם יש אפשרות למעבר עצמאי לטרמינל 3 ?
אני מגיע עם רכב ורוצה לחנות בחניון לטווח ארוך שאין בו הסעות לטרמינל 1
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןיש אפשרות לצאת ישירות בטרמינל 3 רק לבעלי מיזוודת טרולי הניתנת לעליה למטוס וכן הדפסת בורדינג מהבית. ניגשים לשער היוצאים ישירות מימין ישנה עמדת ביטחון ותשאול ליוצאים ללא מטען. עוברים תשאול קצר ונכנסים ישירות לבדיקת כבודה אישית ביקורת גבולות ולדיוטי תהליך שבדרך כלל לוקח מספר דקות בלבד.אני מדגיש שוב טרמינל 3 ישירות רק בתנאי שיש לך כבודה אישית שמותר להעלות למטוס על פי כללי איזיגט .ובכלל ניתן לפי ידעתי בעבר לחנות גם מול טרמינל 1 לטווח ארוך וכשחוזרים להשתמש בשטל ולומר לנהג ביציאה מטרמינל 3 שאתה צריך להגיע לטרמינל 1 והוא ידאג להעביר אותך לשם.
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןשלום, יש לי שאלה.
אם קניתי כרטיס טיסה+מזוודה (בתשלום) אני יכול לקחת גם טרול במידות המתאימות או תיק גב לעליה למטוס ? האם גם לתיק גב יש מידות ספציפיות ?
תודה רבה מראש
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןקניתי כרטיס טיסה+מזוודה (בתשלום) אני יכול לקחת גם טרול במידות המתאימות או תיק גב לעליה למטוס ? כן
האם גם לתיק גב יש מידות ספציפיות ? לא גדול מ-56X45X25 ס"מ.
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןIbd , תודה רבה
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןהיי! שימי לב שחניה לטווח ארוך בטרמינל 3 עולה 80 ש״ח ליום, יש חניון מצויין גם בכניסה לטרמינל 1 שעולה 40 ש״ח ליום. חנינו שם 5 ימים, לא היתה שום בעיה בכניסה ויציאה. תהנו מהטיול!
-
טיסה עם איזי ג'ט ללונדוןבנוסף למזוודה ששולחים לבטן המטוס יש להקפיד על פריט מטען יד אחד לנוסע. טרולי במידות שנכתבו או תיק גב או תיק יד ובתנאי שלא חורג מהמידה. המשקל של תיק היד ללא הגבלה. המזוודה עד 20 ק"ג.