איגוואסו בארגנטינה
-
האם מספיקים 5 שעות שהייה בפארק האיגוואסו בארגנטינה בהנחה שאינני עושה טרקים או שיט מתחת למפלים- יספיקו? מתלבטת אם אספיק את הטיסה של 16.00? תודות לעוזרים
-
איגוואסו בארגנטינהאם את ממילא עושה גם את הצד הברזילאי, אפשר לקצר אם מתעקשים. אבל אם לא, לתת לכל האיגואסו כולו כל כך מעט זמן נשמע לי טיפשי - טרחת ונסעת עד אחד המקומות המרשימים ביבשת, למה להיות בו כל כך מעט זמן כשאת כל הזמן מסתכלת על השעון בלחץ?
אל תשכחי גם שלוקח זמן לנסוע מהעיר לפארק, ואז בחזרה, ואז לשדה התעופה, ואת צריכה להגיע לטיסה קודם כדי לעשות צ'ק אין וכן הלאה. חבל להיות כל הזמן בלחץ אטומי.
-
איגוואסו בארגנטינהנשמע לי ממש חבל לשים מגבלה כזו.
הצד הארגנטינאי הוא הצד הגדול והעשיר יותר בשבילים ולוקח יותר זמן ל"חקור אותו"
גרוגרת השטן שהיא שיא מקומי של הפארק נמצאת די בקצה מערכת השבילים הארגנטינית.
לדעתי שני הצדדים מומלצים ולא הייתי מוותר. הצד הארגנטינאי לוקח יותר זמן
סה"כ יום וחצי מינימום לשני הצדדים לדעתי
-
איגוואסו בארגנטינהלא מספיק. וכמו חברי שהגיבו: אל תעשי וי ותלכי. אחד המקומות המרשימים בעולם, והייתי בכמה מהם. אל תוותרי מצי עד תום.
-
איגוואסו בארגנטינההשאלה אם סגרת הכול או לא. אם כבר יש לך טיסה, אז כן, את יכולה לצאת מוקדם בבוקר, לבלות 3-4 שעות במפלים ולחזור לטיסה
-
איגוואסו בארגנטינה מצטרפת בעוד שאלהחשבתי לעשות רק את הצד הארגנטינאי כי למחרת מצאתי טיסה מהצד הברזילאי לריו.
האם ניתן לעשות את הפארק הארגנטינאי ואחכ לעבור את הגבול?(יש הגבלה בשעות המעבר?)
או שלהזיז את הטיסה ביום ולעשות גם את ,הצד הברזילאי לישון את הלילה ולטוס לריו? הבעיה שאופציה כזו מורידה לי יום מריו ומשאירה אותי עם שלושה ימים בריו בלבד.
אודה למעט אינפורמציה על מעבר הגבול- איך מתבצע מה המרחק לשדה התעופה וכדו'
-
איגוואסו בארגנטינה מצטרפת בעוד שאלההאוטובוסים תכופים, לדעתי עד שעות החשכה אבל לא בדקתי
שימי לב שלפעמים הנהגים לא מחכים למי שעובר בידוק עם ציוד ופשוט בורחים,
אז תבקשי מהנהג את הכרטיס כדי שתעלי על האוטובוס שבא 15\20 דקות אחריו -
איגוואסו בארגנטינה מצטרפת בעוד שאלהמוסיף כאן שאלה נוספת אם אפשר באותו העניין ברושתכם..
מה הדרך הטובה ביותר להגיע לשדה התעופה בפוז דו אגוואסו מפוארטו אגוואסו?תודה רבה לעוזרים..