מטוס של אייר אסיה נעלם
-
אמנם לא בתאילנד אבל בכל זאת מפחיד לחשוב לטוס איתם אחרי מקרה כזה
-
מטוס של אייר אסיה נעלםאיר אסיה גם בבעלות מלזית , כנראה יש להם קטע של התאבדויות לטיסים שם ... אבל לא הייתי חושב שנית לפני טיסה איתם ... אז בלי היסטריה
-
מטוס של אייר אסיה נעלם...ad100 ...נראה שזה מזג אוויר במקרה הזה...לא קשור ל 72 בתולות...

....הטייס ביקש להגביה מ 32000 רגל ל 36000 רגל כדי לטוס מעל הסערה..
....וכנראה לא הצליח....
.... -
מטוס של אייר אסיה נעלםלדעתי במקרה הזה לא מדובר בחברת התעופה אלא באיזור ובמזג האוויר
-
מטוס של אייר אסיה נעלםבטוח לא הצליח .....

-
אם מדובר במזג אוירמדוע לא הייתה קריאת מצוקה? איך יכול להיות שמטוס כל הדרך למטה אין אפילו פעם אחת קריאת מצוקה?
-
אם מדובר במזג אוירפשוט מאד כי ברגע שיש בעיה לטיסים עם המטוס או כל דבר אחר , אז הדבר האחרון שהם צריכים זה לייצר "קריאת מצוקה " מה בדיוק תעזור להם " קריאת מצוקה ?"
מגדל הפיקוח מגדל הפיקוח אתה שומע אותי? אני בגובה 30 בגובה 20 אלף בגובה 5000 בגוב ה מינוס 100 אז " תבואו להציל " בלו בלו בלוב , יש למישהוא סירה ?
-
אם מדובר במזג אוירמטוס לא אמור להתרסק בשל עננים וגם לא בשל סערה או סופה חזקה. מטוסים בנויים להתמודד היטב עם כל פגעי מזג האוויר.
אני ממליץ להמתין למציאת שברי המטוס וסיום החקירה בעניין לפני שנקפוץ למסקנות שאינן נכונות.
ולעניין הטיסה בחברה - מקרה אחד, מצער מאוד ככל שיהיה, אינו מעיד על אמינותה של החברה, מה גם שטרם הסתיימה החקירה בעניין כאמור. -
קריאת מצוקהלידיעתך ad100, הדבר הראשון שלומד כל קפטן בכלי טיס או ספינה, כשהוא מבין שיש צורך להצלת חיים, זה לשדר קריאת מצוקה בינלאומית מיי-די, מיי-די, מיי-די, זיהוי כלי הטיס או הספינה, האתר/המיקום, תיאור המצוקה, כדי להכווין כוחות הצלה לאזור.
-
קריאת מצוקהדבר ראשון לנטרל את הכשל במטוס ואחר כך לקרוא כל מיני קריאות , מה שאתה מדבר נכון לגבי ספינות ,אבל ממש לא לגבי מטוסים
במטוס כפי שהינך יודע כל שניה חשובה וכשל טכני לא יפתר על ידי שום סוג של קריאה אלה לההוא במרומים
-
קריאת מצוקהממליץ לך לראות את הסרטון בקישור הבא ותבין שאין לך ממש מושג בנושא.
-
קריאת מצוקהטוב בסדר