מחפש המלצה על ספא בפראג
-
עוד חודש וחצי נהיה בפראג. האם יש ספא מומלץ בעיר? לחצי יום להעביר בכיף עם טיפולים.
-
מחפש המלצה על ספא בפראגנסה לחפש ספא בבית הבירה.לדברי חברתי "סוף הדרך" למרות שבעלה טען "לא חבך על כול הבירה" תבדוק כאן קרלובי ווארי לא רחוק כל כך...
או כאן
אמה
-
מחפש המלצה על ספא בפראגאני גם שמעתי על ה beer spa ויש סניף בפראג לא חייבים להרחיק לקרלובי ווארי.
אני מגיע לפראג ביוני ואשמח לדעת איך היה אם תהיה
-
מחפש המלצה על ספא בפראגהיי דובי,
בבתי המלון היוקרתיים במרכז העיר, יש ספא.
וגם במלון המעולה שלכם... (הכי נוח, במקום להתרוצץ)
תקרא חוות דעת על רמת הספא במלון, בטריפאדוויזר, בוקינג וכו'..
אפשר לברר לפני במייל ולקבל מחירון של עלויות וטיפולים.
ניתן להקדיש יום שלם, נסיעה ארוכה (שעתיים ורבע) באוטובוס לעיירת הספא קרלובי-וארי.
אני לא מציעה לצאת מהעיר אם מדובר בחופשה קצרצרה (4-5 ימים)
-
מחפש המלצה על ספא בפראגאמה, מה הקטע של ספא הבירה? לצאת משם שיכורים ועם כרס ענקית? לא הבנתי את השילוב הזה..
-
מחפש המלצה על ספא בפראגדובי,ממליצה לבדוק במלון/מודיעין על ספא בירה.
במלונות ,מתחמי הספא ,גם אם הם מיוחדים זה עדיין שונה.קודם כל מדובר במים רגילים וכנראה עם לא מעט כלור(פחות מהארץ על בטוח) ,
האוירה במיוחדים אחרת,הטיפול שונה ואם כבר לחוות אז את המיוחד.
בפראג אני לא מכירה ,על בטוח אמור להיות.ואם פעם יזדמן לי,ברור שלמיוחד וגם עיסוי שוקולד,דבר שלא עשיתי ברוב טפשות, עוד בבולגריה
תחזור לספר איך היה?
אמה
-
מחפש המלצה על ספא בפראגתודות לכל הממליצות.
האמת שחיפשתי משהו יותר קלאסי עם עיסוי אבל הצלחתן לאתגר אותי.
האם מישהו יודע על מה בדיוק מדובר?(ספא בירה) האם מתאים גם למי שלא חסיד
הבירה?
אשמח לתובנות לפני המכות מאשתי
ולפני שאני מוציא 600 ש"ח לשעה. -
מחפש המלצה על ספא בפראגדובי,אני..לא עשיתי וחבל.אתקן את המצב בביקור ראשון בפראג.
חברים שטיילו בצ'כיה עשו.היא לא שותה בירה בכלל,הוא היה מעדיף להכניס אותה פנימה ולא לשבת בה...אחרי רגע של מבוכה, בכול זאת שונה מג'קוזי הסטנדרטי...נהנו מאוד.וגם הבירה היתה טעימה מאוד.אפילו היא שתתה בכייף.החברים היו לא בפראג.
דיברתי איתה עכשיו...אז כך: קיבלו חדר עם אמבטיית עץ כמו בתמונות.יש ליחיד או זוגית.
החדר מחומם נעים מאוד.מקבלים בירה קרה לשתייה .
אחר כך נחים במיטה מחוממת .הם היו במלון עם מרכז כזה והתארחו שם לילה.יש אפשרות למסג'ים.לסיכום שלה:חוויה מיוחדת שאין אפשרות לעשות במקום אחר. היא עשתה הפתעה לבעלה,לא סיפרה מראש,גם לא את העלות

לשיקולך.
-
מחפש המלצה על ספא בפראגמתוך מסע אחר על מקומות רומנטיים באירופה, בקטע של פראג:
"..איפה להתפנק? הספא של מלון Mandarin Oriental הוא כנראה הספא היחידי בעולם שממוקם במה ששימש במאה ה-14 ככנסייה. היום הספא המעוצב להפליא שמשלב יפה בין ישן לחדש הפך למקדש לתענוגות הגוף. המקום מציע לא רק אווירה נהדרת אלא גם את הטיפולים הטובים בעיר. כתובת: Nebovidska 459/1, אתר אינטרנט..."
-
מחפש המלצה על ספא בפראגאמה ויפה תודה רבה.
אמה, נראה לי שאני אקח את ספא הבירה, אני אעשה עוד מס ברורים.
ראיתי שיש שני מקומות מומלצים בפראג, אני אחפש המלצות ברשת.