ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פטוגניה-אפשר בשלושה שבועות?

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    857
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • djdedi
      djdedi נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים בשעה טובה סגרתי כרטיס ל10 לינואר דרך ניו יורק,נוחת בבואנוס.

אני מעוניין לרדת ישר לאושוויה ככה שאיך שאני ינחת אני ילך לקנות כבר כרטיס טיסה לשם.

נניח עד ה12,13,14 לחודש אני יהיה באושוויה אני מעוניין לקנות ציוד קמפינג באחת מהחנויות הזולות ששמעתי שיש שם ומכאן אני צריך את העזרה שלכם.

התכנון שלי זה להגיע לברזיל דרך האיגואסו ולנסוע/אולי לטוס אם למישהו יש רעיונות ומושג של מחיר) מהאזור של המפלים לאזור הבאהיה לפורטו סגורו(קרנבל), אין לי מושג מה זמני נסיעות בדרום ארגנטינה ובטח שלא משם לברזיל אני אצטרך את עזרכתם בבניית מסלול מאוששוויה בתאריך שנקבתי למעלה עד לקרנבל(מתי להגיע לפורטו סגורו,כמה ימים מראש כדי לתפוס מקום ) כמובן בהתחשב העדר הזמן,ותכלס האם בכלל נספיק משהו מהדרום בזמן הזה אני יודה למי שיענה על זה ויעזור לי מבחינת זמנים עם פירוט והמלצות על מה לוותר ומה לעשות שוב בגלל הזמן הקצר... 😞 תודה למי שיעזור!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אריק
        אריק נערך לאחרונה על ידי

אפשר גם בשעה וחצי

פרט להתחלה, האמצע, הסוף וגישה - התכנון שלך מושלם.

טיסה לדרום, אם רוצים לעשות בזריזות יתרה עם ההגעה, עדיף לרכוש דרך סוכנות בארץ, במקום להגיע לשם ולגלות ששיא העונה ואין כרטיסים לחודש הקרוב.

מבחינת יעד, אם כל מה שיש זה 3 שבועות, אפשר בהחלט לשקול להגיע לקלאפאטה, או לברילוצ`ה (שלשם אפשר גם באוטובוס) במקום לאושואיה. כשתגיע לשם תבחר מה תרצה לעשות - טרקים (קלוש בזמן כזה), הליכות יום, קרחונים, או כל דבר אחר. קרא קצת באתר על האטרקציות המרכזיות בכל איזור.

לעניין זמני נסיעות - בואנוס איירס - איגואסו 20 שעות, לריו 20 שעות, לסאובדור 28 שעות. יש גם בטיסה כמובן.

לעניין ציוד קמפינג - אושואיה זה לא בדיוק היעד מספר 1 לרכישת ציוד זול או איכותי. עדיף להגיע עם ציוד מהארץ.

ככלל, שאלתך היא דוגמה מצוינת לגבי למה ראוי להשקיע במדריך - ``אני מגיע, אין לי מושג מה עושים, איפה כמה ואיך, רוצה לקרנבל, תעזרו``. בשיטה הזו מובטח לך שתצליח גם לפספס מקסימום מקומות ופעילויות שהיו בהישג ידך, וגם תשלם יותר.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

פטוגניה-אפשר בשלושה שבועות?
          דבר ראשון, כשאין לך זמן, אתה לא שומר את הקניות למהלך הטיול. ללא ספק תתקע אם זה הרבה ימים, הם לא יבינו אותך ואתה לא אותם (הם מדברים בעיקר ספרדית) כך שמן הסתם תקבל ציוד שלא ממש מתאים לך, ותבזבז עליו הרבה מזמנך היקר, אני שותף לדעה של אריק על מחיר.

טיסות שקשורות בברזיל הם בדר``כ יקרות מאוד, גם בתוך המדינה

מישהו כתב פה לפני יומיים על טיסה בואנוס-סנטיאגו-סלבדור
          ב 400 דולר
          אם תצליח להארגן על טיסת קונקשנים כזו, עם עצירה באיגואסו, זה יעזור, אני בספק אם קיים

אל תצפה למצות את פטגוניה.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון