טיסה ליער השחור..מהיכן ?
-
שלום רב אנשים יקרים
מכיוון שיש האומרים שהשכרת רכב יקרה יותר בשוויץ מבגרמניה האם כדאי לטוס לפרנקפורט ?? מחיר הטיסה לציריך שווה לטיסה לפרנקפורט . עוד לא חפשתי דירה שכן רק אחרי שאדע היכן השדה תעופה אזמין . אז האם זה נכון לגביי השכרת רכב ? והאם טיסה לפרנקפורט כדאית ? אודה על עזרתכם
-
טיסה ליער השחור..מהיכן ?גם המלצות לדירה ייתקבלו בשמחה
-
טיסה ליער השחור..מהיכן ?ממליץ על טיסה לבאזל - נמל התעופה הקרוב ביותר ליער השחור (EuroAirport Basel–Mulhouse–Freiburg), בחברת התעופה איזיג'ט. אם מזמינים כ-9/8 חודשים מראש, תלוי במועד פרסום המחירים, משיגים כרטיסים זולים מאוד. כדאי לא להתעכב כי הכרטיסים הזולים נחטפים מהר מאוד...
באשר להשכרת הרכב, ניתן לשכור רכב בצד הצרפתי של שדה התעופה הזה ,שבו מחירי הרכבים זולים יותר מאשר בצד השוויצרי. אם את תרצי לטייל בשוויץ, קחי בחשבון שבצד הצרפתי בדרך כלל הרכבים לא מגיעים עם מדבקת כבישי האגרה, אבל בהחלט יש מקרים שבהם המדבקה נשארת על הרכב משוכריו הקודמים.
-
טיסה ליער השחור..מהיכן ?אנחנו נחתנו בציריך שכמובן קרובה הרבה יותר ליער השחור מפרנקפורט.
אצלנו לא שילמנו יותר על השכרת הרכב בציריך אבל כמובן שכדאי לבדוק את זה, ולשכלל את כל הנתונים הרלוונטיים -
מחירי טיסות, שעות טיסה, מרחקי נסיעה ודלק וההשפעה שלהם גם בהתחשב בזהות המטיילים ובגילאים וכיוצ״ב.
-
טיסה ליער השחור..מהיכן ?צהריים טובים לך,
אנחנו נחתנו בבאזל כי זה היה הכי קרוב אבל ממה שאני זוכרת מהבדיקות שלנו לפני הטיול אז ציריך יותר קרובה מול פרנקפורט. אני חושבת שכדאי לך לבדוק כמה ההפרש במחיר השכרת רכב שאתם צריכים כי אם ההפרש לא גדול אז כדאי לכם לנחות קרוב יותר ליער השחור. חוץ מזה, כדאי לך לבדוק גם באיזיגט שנוחתים בבאזל. אנחנו גם לקחנו רכב בצד הצרפתי בזמנו.
נעזרתי רבות לפני הטיול בדף המידע הבא לגבי מקומות לינה ביער השחור. מצאתי אותו פעם כאן באחד השרשורים של היער השחור בפורום והמידע שם מאוד עזר לי במיוחד בחיפוש הלינות. אנחנו ישנו במקום שנקרא מלון שווארצוואלדהוטל רובהיל או משהו כזה, כמה דקות נסיעה מאגם טיטיסי ובסך הכל היינו מרוצים. היינו שם בחדר משפחתי לארבעה ולא בדירה. אני חושבת שכדאי לך קודם לראות היכן תנחתו וכמה ימים תהיו ביער השחור ורק אז להזמין דירה.
ליסה
-
טיסה ליער השחור..מהיכן ?תבדקי עלות טיסה לשטוטגרט.
שטוטגרט יותר קרובה ליער מפרנקפורט