ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה ליפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    8
    11
    3288
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אילן פ
      אילן פ נערך לאחרונה על ידי

אני מתכנן בפסח לטייל עצמאית ביפן. לפי מה שראיתי אפשר למחות בטוקיו ולחזור מאוסקה.

האם יש הבדל במחירים אם מחליפים כיונים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

טיסה ליפן

אין תשובה נכונה-תמידית לשאלה שלך. הכל בהתאם לתנאי הכרטיס שאתה רוכש.

הנה כמה עובדות והערות:

1. את טוקיו עצמה משרתים שני שדות תעופה בינ״ל - נאריטה (NRT) והנדה (HND). הראשון גדול יותר והשני קרוב יותר לעיר. אם המחיר זהה תעדיף בהחלט לנחות בהנדה ולא בנאריטה. 
        2. גם לאוסקה, עיר ענקית, שדה תעופה בינ״ל גדול למדי (KIX). חברות תעופה רבות, ביניהן חברות אירופיות, טסות גם אליו בנוסף לאחד השדות של טוקיו.
        3. במרבית המקרים, ובהחלט לא בכולם, כשחברת תעופה זרה תפרסם תעריף מת״א הוא יהיה תקף לכל השדות היפניים בהם היא נוחתת. שזו דרך לא כ״כ ברורה לומר שהמחיר אמור להיות אחד בין אם תנחת בטוקיו ותחזור מאוסקה, או להפך, וגם אם תנחת ותמריא מאותו יעד. וכמובן שאז תיכנס לחשבון זמינות המושבים.
        4. לפעמים כרטיס שנוחת בשדה אחד וממריא משדה אחר, מה שנקרא Open-Jaw, דווקא יכול להיות זול יותר מכרטיס הלוך/חזור סטנדרטי. רק לפעמים. 
        5. לרוב תוכל אפילו להמשיך ליעדים אחרים בתוך יפן, אם תרצה, במסגרת הכרטיס הבינ״ל שתרכוש. זה קצת מורכב, ואולי בעניין זה יוטב לך לפנות לסוכן נסיעות, אך דע שהאפשרות בדר״כ קיימת - וזה יהיה זול משמעותית מלרכוש טיסות פנימיות באופן נפרד. אגב, טיסות פנימיות ביפן עלולות להיות יקרות מאוד. 

מבין החברות האירופיות סביר להניח שאת התוצאות הזולות ביותר תקבל עם השותפות בברית SkyTeam: אירופלוט, אלאיטליה, אייר-פראנס ו-KLM. בשנה האחרונה השתיים האחרונות הציעו כרטיסים ליפן בפחות מ-650$ (מחיר חריג מאוד). 

• Chen0487
          Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

טיסה ליפן

אני טסתי עם Air France- נחתתי באוסקה (KIX) והמראתי מטוקיו (נריטה).

הכרטיס עלה לי 855$ (הזמנתי באוגוסט, טסתי בנובמבר). לדוגמא, כרטיס שבו נוחתים וחוזרים מטוקיו עלה בערך 750$, ככה שאכן יש הבדל במחיר.

האם כדאי לרכוש כרטיס open-jaw? זה תלוי מאוד במסלול שלך, בזמן המוקצה לטיול ומספר הימים שיהיה ברשותך JR pass (אם בכלל ישתלם לך לרכוש כזה). 

• אילן פ

טיסה ליפן

תודה. האמת שטרם ירדתי לפרטי התכנון. כעקרון יש לי 3 חודשים לתכנן. רציתי להקדים ולרכוש כרטיס.

מדובר בנסיעה עם האישה ללא ילדים למשך 14 יום

• רוני סופר
              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

טיסה ליפן

פרקטית ב 14 יום אין הבדל גדול אם תפצל את הנחיתה וההמראה או לא.

אם יש הבדל משמעותי במחיר (מעל 50$ לכרטיס), אז בחר באופציה הזולה ולפי זה תכנן את המסלול.

• אילן פ

טיסה ליפן

תודה

• רוני
                  רוני נערך לאחרונה על ידי

טיסה ליפן

אני  רק  יכול  לציין  לגבי  klm  שטסתי  איתם  לפני  שנתיים  לדרום  אמריקה.  שירות  טוב  עם  צו'פרים  כמו  שוקולדים  ומסטיקים  מנטוס,אבל  צפוף!

מערכת מולטימדיה מיושנת , שלא מופעלת בכלל   בקוו  ת"א-  אמסטרדם -ת"א (לצערי  השמועה על  ההולנדים  הקמצנים  יש לה  כנראה על מה  לסמוך...)

מבחינתי  בטיסות ארוכות  עדיף  שירות פחות טוב , אבל  מטוס  מרווח.

• yonatanpaz
                    yonatanpaz נערך לאחרונה על ידי

טיסה ליפן

גם הטורקים טסים לטוקיו ואוסקה, ניתן לשלב את הטיסות. חזרתי איתם היום מיוהנסבורג דרך איסטנבול, חוץ מהארוחת בוקר הכל היה פצצה

• oritrub
                      oritrub נערך לאחרונה על ידי

טיסה ליפן

אנחנו טסנו עם הקוריאנים שחוץ מהשרות המצויין וטיסה ישירה לקוריאה (בלי מעבר באירופה) יש להם יתרון חשוב מבחינתי - דמי ביטול של 125$ בלבד לעומת החארים שבדקנו שהיו דמי ביטול מלאים. כשמדובר בארבעה כרטיסים העדפנו לשלם קצת יותר ותהיה את האופציה הזו. חוץ מזה שירות מצויין!

• 1אבי1
                        1אבי1 נערך לאחרונה על ידי

דמי ביטו ושינוי

ערב טוב

אנו טסים עם הקוראנים לויאטנם . הסוכן החתים אותי על דמי ביטול של 200$ ודמי שינוי של 150$ בנוסף אם מחיר הכרטיס עולה אזי אני משלם את ההפרש.

מאחר ולא צפיתי לשינויים לא בדקתי ולא נכנסתי למו"מ. לא נולד האדם שחף מטעויות אך אני מרגיש פרייר.

היכן אפשר לברר מה המחיר האמיתי שקוריאן אייר גובים.

• FlyingOut
                          FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

דמי ביטו ושינוי

כעיקרון דמי הביטול והשינוי מוגדרים לכל כרטיס בנפרד - ואינם אחידים לכל הכרטיסים של אותה חברה. לכן, למרות שכל חברה משתמשת בדר״כ באותם דמי ביטול ושינוי לכל הכרטיסים שלה, חשוב לבדוק את תנאי הכרטיס הספציפי שרכשת.

התנאים הסטנדרטים של קוריאן מכתיבים דמי ביטול של 200$ ודמי שינוי של 120$. נראה שהסוכן שלך נתן לך את המספרים הנכונים - ומקסימום הוסיף לעצמו עמלת שינוי של 30$, שזה דבר מקובל כי סה״כ במצב זה נדרשת ממנו עבודה נוספת לטובתך.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון