רומא ביום ורומא בלילה
-
הייייייי:)))
על אלו מקומות ממליצים ללכת ולראות באור יום,ומה בעיקר מומלץ בערב עם אוירה רומנטית להסתובב!
עוד שאלה-מה עדיף יותר לראות וילה בורגזה או גני טיבולי או גם וגם???

תודהההההה
-
רומא ביום ורומא בלילההכיכרות. המזרקות. הסמטאות. הפורום.
-
רומא ביום ורומא בלילההאתרים נראים שונה ביום ובלילה ולכן לאתרים שהם מנש מאסט, הייתי ממליץ גם ביום וגם בלילה.
אממה...
הקולוסאום למשל לא מואר בכל לילה ולא בכל עונה, כנרטה משיקולים של חיסכון.
יחד עם זאת רומא נראית אחרת ביום ואחרת בלילה.
הפורום למשל מואר בצבעים שונים בלילה וביום זה ממש נהדר לחובבי עתיקות.
חפשי בפורום טיולי משפחות את הדיווח שלי שנקרא "בואנה סרה רומא" ותוכלו להתרשם מתמונות יום ותמונות לילה.
לגבי השאלה על וילה בורגוזה, אם תחליטו לטייל בגנים היפים, ממליץ לקחת סאגווי מפיאצה דל פופולו וממנה להמשיך לגנים, חוויה נהדרת.
-
רומא ביום ורומא בלילהרומא בקיץ ,סתיו, אביב או אמצע החורף?
כי האווירה שונה- לעיתים, מזג האוויר, ולא כל מה שתוסס ויפה באוקטובר נראה ככה גם בפברואר.
בכלל גנים וחורף-הצמחיה כידוע די מנומנמת או בשלכת, ולגבי וילה בורגזה או טיבולי- הראשון חלק אינטרגלי ממש מתוך מסלול בתוך העיר מכיכר פופולו ממש, והשני-מחייב נסיעה בתחבורה ציבורית לעיירה מחוץ לרומא, וכדאי לוודא היטב שגם פתוח באמת באותו יום (שיחת טלפון).
-
רומא ביום ורומא בלילההמקומות שלדעתי כדאי לראות גם ביום וגם בלילה הם הפורום, הקולוסיאום, מזרקת טרווי, פיאצה נבונה, פיאצה ונציה והסמטאות באזור הפנתיאון. את שאר המקומות (אם לא שכחתי משהו קריטי) מספיק לראות ביום
-
רומא ביום ורומא בלילהתודה רבה!..לגבי הזמנת כרטיסים מראש לותיקן+קוליסאום +וילה בורגזה חברים המליצו לנו להגיע למלון ומשם להזמין מראש.אני קצת מסתבכת להזמין באתר וגם סיכון בגלל שאני לא יודעת במדוייק מאיפה לקחת