מלון בבנסקו
-
היי. מתלבט בין שלושה מלונות. Vihren. Guinness ו mpm sport. מישהו היה. הביקורות בבוקינג וטריפאדוויזור לא מדהימוץ אבל הם זולים וקרובים יחסית. מישהו היה? האם ניתן ללכת לגונדולה עם נעלי סקי? יש המלצות אחרות?
תודה נתן
-
מלון בבנסקואיזה vihern ?
אני הייתי ב vihern palace לפני שנתיים והיה מעולה.מיקום מצויין ממש מתחת לגונדולה, חדרים גדולים ושירות מצויין, האוכל לא מדהים בעיקר בגלל שכל יום הוא אותו הדבר, אבל בשביל ארוחת בוקר זה היה מספק, ארוחת ערב כדאי לאכול בעיר שיש שם אוכל שם מצויין. לא הלכתי לספא אבל אמרו לי שהוא לא משהו בגלל שהמים לא חמים. יש בחדרים מטבחון שכשאלתי אמרו לי שאין בעיה להשתמש בו, אבל היו גולשים אחרים שכתבו שאמרו להם שאי אפשר להשתמש בו. בתכלס לא ממש צריך אותו, צריך רק את המקרר בשביל לשים דברים מהסופר לסנדוויצ'ים לקחת להר.
יש גם מלון נוסף שנקרא vihern hotel שנמצא במיקום יותר מרוחק ועם 3 כוכבים ולא 4.
-
מלון בבנסקותודה. ה palace. האם מרחק הליכה עם נעלי סקי או שהחלפתם נעלים באתר?
-
מלון בבנסקוהלכנו עם נעלי הסקי, המיקום של המלון ממש מעולה מתחת לחניה של הגונדולה וליד הרחוב הראשי של העיר.
-
מלון בבנסקולא ברור אם אתה מרכיב את החופשה לבד או לוקח חבילה, אבל הייתי ממליץ על emerald (רוב החברות בארץ לא מציעות אותו למעט סקידיל ואופיר טורס). מלון טוב עם אחלה ספא וקרוב מאוד למעלית. הייתי בו לפני שנתיים ואני אבקר בו עוד 12 ימים, 4 שעות ו-14 דקות (אבל מי סופר).
ראיתי שמישהו כתב על ה"מים הלא חמים בספא", יצא לי להיות בכמה בתי מלון ובכולם המים בג'אקוזי לא היו חמים, כנראה שזה הסטנדרט באירופה.
ולגבי הליכה עם נעלי הסקי, אין סיבה לעשות את זה. שוב, במידה ואתה לוקח חבילה, השכרת הציוד היא מהחנות שמתחת לרכבל. אתה לוקח את המגלשיים בבוקר ומחזיר בערב, יש שם מקום לשים נעליים ככה שרוב האנשים מחליפים לנעלי סקי רק בחנות עצמה.
-
מלון בבנסקוגם אם אתה שוכר ציוד בחנות, אל תחזיר כל ערב.
תקח אותו איתך. חבל לחכות בתור לחנות קי ואחר כך לחכות בתור לגונדולה.
זה יעלה לך בהרבה זמן של גלישה.תחזיר אותו רק בסיום החופשה
-
מלון בבנסקוVihren Palace במיקום מעולה. היינו שנה שעברה ומאד נהנינו.
החדר נקי מאוד, גדול ויש מטבחון ומקרר שזה מאוד נוח יש חדרון גם לציוד. אכלנו רק ארוחת בוקר שהייתה בסדר גמור. ערב אכלנו במסעדות מסביב כדי לגוון.
אנחנו הלכנו עם נעלי הסקי עד למלון 5 דקות. אפשר היה להשאיר אותם במחסני הציוד אבל העדפנו שלא.
הספא במלון נחמד הג'קוזי לא תמיד עבד וכשעבד היה רותח יש בריכה וסאונה ברמה טובה. הצוות בקבלה ובכלל במלון היה מאוד נחמד.
-
מלון בבנסקותודה
-
מלון בבנסקואנחנו סגרנו דרך בוקינג במלון: