יומן טיול משפחתי - אלסקה 2014.
-
לכל מי שלא מגיע לבקר בפורום צפון אמריקה, ובכל זאת מעוניין במידע,
אני מצרפת את יומן הטיול שלנו לאלסקה בקיץ האחרון.
ערבה.
-
יומן טיול משפחתי - אלסקה 2014.תודה רבה, שמרנו.
-
שמחתי לשמוע שהיה מספיק מעניין
-
שמחתי לשמוע שהיה מספיק מעניין
איזה יופי של טיול. נראה שאתם מוכיחים שכמה שמטיילים יותר, ככה יותר נהנים! בא לי עכשיו ללכת אחורה ולקרוא את יומני הטיול הקודמים שלכם
-
איזה יופי, ערבה!כרגיל, הטיולים שלכם מדהימים!
בשמחה אממש ו"אעתיק" ממך ביום מן הימים...
שירלי
-
הנוף סתמי. התמונות על הפנים!טוב אחרי ששעשעתי את עצמי קצת אני יכול לומר שהטיול שלכם צריך להיות המהדורה הבאה של הנאשונל גאוגרפיק.
כמה יופי!!
אלסקה היא החלום שלי שמחכה שכל נסיבות החיים איכשהו יסתדרו -
ועכשיו ל3שאלות -
א. קראתי בריכוז את הנספח הכלכלי - יש שורה תחתונה? כמה עלה הכול כולל הכל כולל הכל? (כן - ברור שכל משפחה זה שונה וכל טיול זה שונה וכו' וגו' וכדומה וכיוצ' ובכל זאת - לאיזשהו קנה מידה ראשוני?...)
ב. האם לדעתך פרקטי לטייל באלסקה גם ללא קראוון - רכב שכור למשל? או שהנסיעות הארוכות מאד ומיעוט ערים ובתי מלון מכוונים לטיול קראוונים כעדיפות ראשונה?
ג. לא עשית - אבל בכל זאת אולי יש לך תובנה - יש לא מעט קרוזים שיוצאים מונקובר או מסיאטל לשבוע לאלסקה - האם את חושבת שהם דרך סבירה לטייל בה (סיורי חוף וכו') - האם המקומות בהם טיילתם הם כאלו שאפשר להגיע אליהם לדעתך בסיורי חוף יומיים מקרוזים?...
-
תודה לציידת, לשירלי ולגיל....גיל, והרי התשובות:
א. השורה התחתונה היא - יותר מ- 100 אש"ח. חלק מזה לא ממש קשור לטיול באלסקה.
בפרוט ההוצאות, הצעתי איך אפשר להוזיל את הטיול.
הסעיף המרכזי בקיצוץ, לדעתי, הוא סעיף ה"אטרקציות". סעיף יקר מאוד, ומי שעומד בפיתוי, יכול לוותר, על כמה שיותר.
ב. ברור שאפשר, ויש רבים שעושים זאת. לא התנסתי במקומות לינה שאינם קרוואן, כך שלא אוכל להעיד ממקור ראשון, אבל, אני חושבת שצריך להיערך למקומות לינה כאלה די הרבה זמן מראש. בכלל, טיול באלסקה כדאי לתכנן בעוד מועד.
ג. גם אני לא עשיתי. אבל, יש הרבה שעושים, וכנראה שנהנים. לדעתי זה נותן נגיעות מאלסקה, ובמובן מסוים סימון V, על המקומות המתויירים ביותר. זה בהחלט יכול לספק חלק מהאנשים. אני דווקא יותר אהבתי את פנים היבשת - מקומות שלא היינו מגיעים אליהם בקרוז.
ערבה.