איסתא אינטרנט
-
חשבתי להיות חכם והזמנתי מלון וטיסה אצל נציג איסתא באינטרנט. מתברר שלא הכל ורוד. המלון אומנם כפי שהובטח במדרגות ספרדיות, אבל כאן אבל הגדול קיבלנו חדר בקומה ראשונה ללא חימום ,ללא טלויזיה , יום אחד לא היו מים חמים שלא לדבר על ארוחת בוקר. קפה ועוגה.הנציג של איסתא מאוד התלהב מהמלון ודחק בי להזמין. מתברר שבמלון יש קומה שניה ושם החדרים יותר נורמלים. זו פעם אחרונה שאני מאמין לאיסתא מבלי לבדוק. המלון ננקרא trinita dei monti כמה שילמתי ? 7600 שח מלון וטיסה לשלושה לא כולל מס במקום 4 יורו לאדם. ליום.
-
איסתא אינטרנטבפעם הבאה שאתה לפני שאתה מזמין תגגל את שם המלון עם trip advisor
ותקרא מה כותבים עליו וגם יתכן מאוד שיהיו לך המלצות על איזה חדרים לבחור.
-
איסתא אינטרנטאם היתה בודק את הביקורות בטריפאדויזור היתה רואה שזה פשוט מלון גרוע.
-
איסתא אינטרנטהנציג של איסתא יושב במשרד. אם היית מזמין דרך בוקינג היית רואה חוות דעת של כאלה שהיו במלון וחוו אותו.
-
איסתא אינטרנטנכון מאוד הייתי צריך לבדוק , בשביל זה שילמתי יותר יקר ואני מצפה מאיסתא חברה רצינית שלא תמכור חדרים שלא ראויים. פשוט אי אפשר להאמין.
-
איסתא אינטרנטההערה מאד תמימה.
חברות התיירות ימכרו הכול- כל עוד יש מי שקונה .
אתה למדת את השיעור שלך, בעתיד כנראה תבדוק הרבה יותר את ההצעות ה"משתלמות" לסוגיהן.
לפחות את זה הרווחת.
-
איסתא אינטרנטאליעזר,אני רואה שאתה ותיק בפורום אבל לא פעיל. אם היתה יותר פעיל, לא היתה הולך לאיסתא, אלא מזמין טיסה ומלון מעצמך בלי סוכנים שגוזרים קופונים על גבך.
-
איסתא אינטרנטשמע, כפי שכתבה יונית ראה בזה דמי לימוד. בימנו הכול באינטרנט ואפשר לדעת
הרבה לפני שמזמינים מה שלפני 20 שנה אי אפשר היה וצריך לנצל את זה. אני לא
מזמין מלון (ובדרך כלל לא מזמין הרבה פעמים מראש) בלי לבדוק חוות דעת בטריפ
אדוויסור או לשאול פה בפורום. אגב מצאתי הרבה פעמים שהכוכבים בטריפ אדוויסור
די אמינים ותואמים את המציאות. גם למלונות טובים יש לפעמים תובנות נוספות
שאנשים כותבים ויכולים לעזור.
-
איסתא אינטרנטמה אנחנו בימי הבניים , משלם יותר יקר כדי שסוכן יעשה את העבודה. מה העיקרנלמכור ולא לומר את האמת. מעניין עם מנהל של אותו נציג היה יושן באותו מלון. 3 כוכבים מה ביקשתי אמינות זה מוגזם פשוט בושה .
-
איסתא אינטרנטאליעזר ,
כמו בכל ענף בכל מקום , אנשי מכירות ימכרו לנו מה שיתן להם תשואה
יותר גדולה, התפקיד שלנו זה לבדוק ולהיות מוכנים ולעשות את השיקולים שלנו
טסתי חודש שעבר לברצלונה , בכל הסוכנויות ההמלצה הראשונה שלהם הייתה
למלון ריאלטו, בדקתי השוותי והשגתי מלון יותר טוב במיקום יותר טוב במחיר
יותר זול.
-
איסתא אינטרנט
אֵיזֶהוּ חָכָם? – הַלּוֹמֵד מִכָּל אָדָם (מסכת אבות, ד פסוק א')לָמדת - ולִמדת
-
איסתא אינטרנטאליעזר, דווקא שאנחנו לא ימי הביניים, אלא במאה ה-21 , אפשר להשתמש באינטרנט וגם בפורום המצויין הזה. אני אישית כבר 10 שנים לא ראיתי סוכן, ותאמין לי, הסתדרתי לא רע גם בלעדיו.
-
איסתא אינטרנטאני לא מאמינה!
האיש מתלונן על אמינות חברת תיירות ואתם שולחים אותו לבדוק לבד...
ברור, גם אני רוכשת הכל לבד, אבל זה לא אומר שמותר לנותני שירות להונות את לקוחותיה!
למדנו ברבות השנים שאיש לא נותן לנו כאן שירות אמין, החל מסוכן נסיעות ועד לנבחרי העם וכולנו שותקים ומקבלים זאת בהכנעה...
מי שכך הונה את הלקוח צריך לשלם על כך בדרך זו או אחרת.
רבקה
-
איסתא אינטרנטמסכים עם רבקה
הייתי מצפה שדווקא בימינו, כשהאינטרנט פתוח לכל, סוכנויות הנסיעות יעשו מאמץ יתר לתת המלצות נכונות.
גם הגישה של - "הסוכן רק מבקש למקסם רווח" היא לא נכונה - הסוכן ראשית צריך לשמר לקוח ורק אז למקסם רווח - זה הבסיס של כל עסק שהוא
יש לזכור גם שלא לכולם האינטרנט והחיפוש לבד מתאים.
ולכן דברי הביקורת צריכים להיות מכוונים אך ורק לאיסתא ואל לך או למישהו לקבל התנהלות כזו כסבירה או כחלק מהמקצוע של סוכן נסיעות (או מתווך של כל שירות אחר)
-
איסתא אינטרנטלדעתי יש להפריד בין סוכני נסיעות שעובדים לבד ונותנים יחס ושרות מעולה ללקחות.
סוכן כזה דואג לשמר לקוחות ואז גם למקסם רווח.
ו"אנשי מכירות" טלפונים של חברות גדולות שרק רוצים למכור ולא חשוב איך למה וכמה.
-
איסתא אינטרנטלרבקה, כן אני עומד מאחרי הדברים שלי. אין שום טעם לנהל עמותים במקרים הדומים לאלה. כפי שתיאר אליעזר את המקרה, הוא קיבל שרות גרוע אבל זה בשום אופן לא הונאה. אגב, אם תקלידי "איסתא" בחיפוש, תקבלי ערימה של תלונות נגד החברה. מה את רוצה, שאני אמליץ לו להגיש טביעה משפטית? לא. שפעם הבא יעשה שעורי בית ולא יסמוך רק על סוכני נסיעות.
כפי שנאמר: אל תהיה צודק, תהיה חכם.
-
איסתא אינטרנטרבקה אין קשר בין הדברים ואני מצדיק את lbd. עם מה הוא יכול ללכת לבית משפט?
הסוכן אמר לי? השופט הרי לא יכול לדעת מה הובטח ואיך נראה החדר במציאות
והוא גם לא יכול להסתמך על חוות דעת באינטרנט. כמובן אם הבטיחו לו בכתב
מלון 5* ובפועל קיבל 3* הוא יכול לתבוע אבל הוא לא כתב את זה אז אנחנו לא יודעים
ולכן לא יכולים לעוץ עצה בנושא המשפטי. במקום זאת אנחנו מדריכים אותו לפעם
הבאה. כמו בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם או אם תרצי "פיקח הוא מי שנחלץ מצרה שחכם נמנע ממנה מלכתחילה". לגבי הפן המשפטי רק הוא יודע מה יש לו בכתב ומה לא.