ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה על שדה"ת LAX

פורום צפון אמריקה
    5
    9
    2165
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • inbal_po
      inbal_po נערך לאחרונה על ידי

בעלי ואני טסים ללוס אנג'לס בשתי טיסות נפרדות.

הוא נוחת ב- 10:45, ואני נוחתת ב- 13:10.

כדי לחסוך ולנצל את הזמן חשבנו שבזמן שהוא מחכה לי הוא כבר יסדיר את עניין השכרת הרכב..

שאלתי היא כזו, עד כמה רחוקות הסוכנויות של ההשכרת רכב (עוד לא החלטנו מאיפה להשכיר) והאם יהיה לו קל לחזור לטרמינל ולאסוף אותי מהטיסות הנכנסות?

חשוב לקחת בחשבון שלא יהיה לנו טלפון לתקשר אחד עם השניה אז הכל צריך להיות בתיאום מראש..

או שעדיף שהוא יחכה לי באולם נחיתות ואז נלך להשכיר ביחד?

תודה מראש

ענבל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

שאלה על שדה"ת LAX

תחנות ההשכרה נמצאות במרחק 10-20 דקות נסיעה מהשדה (כי השאטל עוצר בכל הטרמינלים), יש שאטלים של חברות ההשכרה.

אכן כך, עדיך שבעלך יסע עם השאטל לקבל את הרכב ואז אחרי הנחיתה של הטיסה שלך יגיע לאסוף אותך. לציין שלא ניתן לעצור ליד הטרמינל - אלא להלעאה והורדת נוסעים ומטען - ולחכות שם, אבל יש מגרשי חנייה בתשלום, שם יחנה את הרכב השכור ויחכה לך פיזית בטרמינל הנוגע. זאת המלצתי.

• שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

שאלה על שדה"ת LAX

בהסתייגות שאם את מתכננת לנהוג, יכול להיות שאת חייבת להציג רשיון בתחנת ההשכרה. כדאי לבדוק מראש אם זה המצב (יכול להיות שלא, בגלל שבקליפורניה לא משלמים על נהגים נוספים, אבל שווה בדיקה). 

• ערבה
            ערבה נערך לאחרונה על ידי

שאלה על שדה"ת LAX

אני הייתי מתכננת אחרת...

הוא נוסע עם השאטל של חברת ההשכרה לחברת ההשכרה, עושה את כל הסידורים, וממתין לך שם.

את נוחתת, ומגיעה עם אותו שאטל, לאותה חברת השכרה. פוגשת אותו שם, ומתחילים בדרככם.

כך, לא צריך לחנות את הרכב, להמתין לך, לחפש אחד את השני, ובכלל היציאה החוצה יותר פשוטה ונוחה...

• שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

שאלה על שדה"ת LAX

רעיון מעולה, רק צריך לוודא שאפשר לצאת עם הרכב מהחניון אחרי זמן ארוך של המתנה. כששכרנו רכב במינכן לפני שבוע וחצי, נאמר לנו שאנחנו צריכים לצאת מחניון השכרת הרכבים תוך שעה. 

• inbal_po

שאלה על שדה"ת LAX

תודה רבה. עזרת לי מאוד

• inbal_po

שאלה על שדה"ת LAX

רעיון טוב. ניקח אותו בחשבון...

תודה!

• אנשיםטובים
                    אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

שאלה על שדה"ת LAX

כמה הערות

קודם כל בורו נדבר מספרים. יש לכאורה כשעתיים וחצי בין הנחיתות של שניכם.

סיבוב שלם להשכרת רכב וחזרה לטרמינל לאיסוף צריך לקחת 45 דקות בערך.

כלומר גם במקרה שהוא אוסף אותך מהטרמינל יש לו כשעה וחצי 'להרוג' אם לא יותר.

אפשרי - כן. תענוג - לא בהכרח. קל להפגש כשלא יודעים מתי בדיוק תצאי ובלי סלולרי - גם לא.

מתי כל אחד מכם יצא מהשדה? השאלה היא אם צריך הגירה או לא. אם לא צריך הגירה (כלומר אתם מגיעים ממקום אחר בארה"ב, כולל נחיתת ביניים בניו יורק) אז מדובר על כחצי שעה ואפילו פחות מרגע הנחיתה עד הרגע שאתם מחוץ לטרמינל אם המזוודה ביד (כמובן בהנחה שלא היו תקלות).

אם צריך הגירה - זה מוסיף חצי שעה עד למעלה משעה.

אז למשל אם בעלך צריך הגירה ואת לא, הפער בינכם מצטמצם בהרבה.

אם את צריכה הגירה והוא לא, הפער בינכם גדל.

ובכל מקרה - אם את צריכה הגירה, אי הוודאות לגבי מתי תצאי גדלה, והקושי שלו לחכות לך בסבלנות גדול יותר. ולכן בייחוד במקרה כזה כדאי בעיניי שהוא יחכה במקום שנוח לחכות. כלומר לא עומד ביציאה מהטרמינל (כמו החברה עם השלטים), אלא יושב למשל בבית קפה או משהו בסגנון שתקבאו מראש (אפשר לבדוק במפות הטרמינל איזה בתי קפה יש).

מפריע לי מאד הנושא של "אין טלפון" אני חושב שהנושא פתיר בקלות, וייקל לכם מאד על החיים. אםשר לקחת את הסלולרי הישראלי ולשלם על שיחה בודדת 20 ש"ח. לא תענוג, אבל משיחה אחת לא תשפטו את הרגל. אפשר לשלוח SMS. אפשר לחייג מציבורי שיחת גוביינה למישהו בארץ. יש כל מיני פתרונות שבסכום לא גבוה יאפשרו לכם מידה כזו או אחרת של קשר. ואפשר כמובן גם להתטייד מראש בטלפון מבארץ (או חבילה) וזהו. נכון - הסתדרנו המון שנים בלי סלולרי. אבל הרבה יותר נוח עם. אז גם אם תכננתם על סים מקומי למשל או דברים אחרים - שיחה אחת הסים ישראלי לא תשבור אתכם, ותאפשר גמישות.

ואולי קצת לצאת מהקופסא. לא להפגש דווקא בטרמינל (או בסוכנות הרכב). אני לא יודע מה התוכניות להמשך (או מאיפה אתם מגיעים). אבל הזכרתם לפחות נסיעה ישר לכיוון יוסמיטי. זו נסיעה ארוכה וקשה ואין לכם זמם לבזבז. אז להתיש את הנהג בהמתנה מיותרת נראה לי חבל.

אולי הוא יכול לנסוע לסופר בינתיים, אולי להצטייד בטלפון סלולרי. אולי דווקא ללכת לישון. לשכור חדר ליד השדה וללכת לנוח, ואת תגיעי במונית (או בשאטל של המלון) לחדר ותצטרפי אליו / תאספי אותו.

אם תהיה לכם אפשרות לקשר סלולרי - אולי תוכלו להיות יצירתיים יותר.

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

שאלה על שדה"ת LAX

ועוד רעיון

אם אכן נוסעים ליוסמיטי - אולי שהוא יצחיל לנסוע ואת תקחי טיסת פנים לכיוון פרזנו?

לא בטוח שזה יעיל (צריך לבדוק שעות טיסה) או כלכלי, אבל אפשר לשקול.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון