איפה כדאי ללון בברצלונה
-
איפה כדאי ללון בברצלונההאתר של אוטובוס התיירים.. .www.barcelonabusturistic
-
איפה כדאי ללון בברצלונהסיומת Cat.
-
איפה כדאי ללון בברצלונהלא ראיתי מפת אתרים באתר.אני אעלה לה בערב משהו יותר ברור.
-
איפה כדאי ללון בברצלונהאתם אדירים!!!
באתר באמת אני לא רואה מפה....
SOS אשמח למפה-המון תודה!
המפה שצירפת מקודם היא של אוטובוס התיירים? מה ההבדל בין הצבעים?
תודה תודה
יום נעים וחמים

סיגל
-
איפה כדאי ללון בברצלונהאני מנסה משהו אחר.המסלול האדום הוא מסלול לאתרים הקרובים,ניתן לעלות עליו בכל תחנה ולקנות את הכרטיס באוטובוס.מקבלים אוזניות מפת אתרים וחוברת הטבות.המסלול הכחול זה לאתרים המרוחקים יותר,וכדאי להתחיל אותו בפלאזה קטלוניה.לכן מומלץ לקנות ל 2 ימים,ולהקדיש לכל יום מסלול.המסלול הוא מעגלי התדירות גבוהה ביותר.מצרפת לך מפה שונה,שתוכלי להתרשם מהמסלול.שימי לב שיש נקודות מפגש בין 2 האוטובוסים וניתן להחליף מסלול.
-
איפה כדאי ללון בברצלונהואוו!!!
אבל עוד קצת עזרה.... בלתי אפשרי לי למקם את התחנות על המפה.
האם יש את המסלול הנ'ל על מפת העיר איפשהו?
תודה רבה
סיגל
-
איפה כדאי ללון בברצלונהמצטערת זה מה שיכולתי לצלם.קחי את מפת האתרים בברצלונה,תתייחסי לכל נקודת עצירה וכך תוכלי להבין את המסלול,ולראות שהוא מקיף את כל האתרים השווים בברצלונה.לדוגמא תחנה בשם gotico זה באזור הרובע הגוטי.תחנת פלאזה קטלוניה זאת הכיכר של מדרחוב הרמבלס.תחנת פלאזה אספניה זה גם מזרקות המים,רח' פלאזה דה גרסיה(רחוב החנויות),הר היהודים(מונטוזיק) הטיילת ועוד... איפה שתסגרו לינה אני בטוחה שהאוטובוס גם עובר.
-
איפה כדאי ללון בברצלונהתודה!!!!!!
-
איפה כדאי ללון בברצלונההייי סיגל
ניתן להוריד את המפה באתר של חברת האוטובוסים ושם יש את כל המסלולים ונקודות העצירה הרבות על גבי מפת העיר.
-
איפה כדאי ללון בברצלונהאני טס החודש ב 23/1 עד 29/1
אלון במלון suizo שהוא ברובע הגוטי , ברחוב הראשי Laietana ומול תחנת המטרו
Jaume I
גם אני חיפשתי משהו שלא נמצא ברחוב הרמבלה
הייתי בעבר בברצלונה והרחוב הזה הומה יותר מידי , וכל כמות הפקיסטנים שם (בלי להיות גזען) קצת מלחיץ
-
איפה כדאי ללון בברצלונהכל הכבוד,איפה היית עד עכשיו???
כמה מאמץ יכולת לחסוך לי.
-
איפה כדאי ללון בברצלונהאומרים , מוטב מאוחר מאשר אף פעם. לא ?

שיהיה סופשבוע חמים ונעים .
-
איפה כדאי ללון בברצלונה - המלצות מניסיוןשלום סיגל
ראיתי את התגובות וההמלצות שנכתבו עד כה ורובן טובות.
היינו פעמיים בברצלונה וישנו ברובע הגותי.
1. מלון ריאלטו שנמצא במדרחוב קרוב לרמבלס ולמרכז העניינים והיה בסדר2. מלון קולוניאל שנמצא לא רחוק משם ומדורג עם כוכב אחד יותר אבל היה פחות נח כי ארוחת הבוקר היתה סתמית והרכבת שחולפת כל 3 דקות מורגשת היטב בחדרים.
שניהם קרובים לרכבת התחתית, למסעדות ובתי קפה.
בפברואר אין משמעות לקרבה לים כמו בקיץ שאז נדמה שכל הבחורות בעולם בדרך לים או בחזרה.
קחו מלון קרוב לתחתית ותסתדרו.
בקשר להמלצה על קניון ארנה, העליה לגג דרך הקניון היא בחינם, אין סיבה לעלות במעלית שבתשלום.
יש בברצלונה שתי חנויות של פרימרק, לא לפספס
-
איפה כדאי ללון בברצלונהסיגל שלום,
אנחנו היינו במלון Colon (לפני כשנתיים), ומאוד נהנינו מהשהייה בו.
המלון נמצא ברובע הגותי, ממש מול הקתדרלה.המיקום הוא מרכזי, קרוב לקווי התחבורה הציבורית ולקווי אוטובוס התיירים.
אנחנו קיבלנו חדר אחורי, ולא הרגשנו המולה כלשהי. באחד הבקרים הייתה הפגנה גדולה בפתח הקתדרלה, אבל עד שלא יצאנו מהמלון לא ידענו על כך בכלל.
[ב-7 הלילות שהיינו במלון לא פגשנו בו אפילו ישראלי אחד...]
נסיעה טובה וטיול מהנה,
מיכל.