אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטון
-
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןעכשיו נשאר להם למצוא טייסים....
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןשאל-על תפעל כמו שעשתה טורקיש. גם לה חסרו טייסים אז העסיקו 150 טייסים אירנים. דרך אגב, האירנים לא נוהגים לשבות
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןהטיסות ב 767.
לא הייתי לוקח את הקו הזה בשום אופן.
זה באמת זלזול באנשים לעשות טיסת לילה ארוכה, במטוסים ללא מערכת בידור נורמלית (רק מסכים מרכזיים)
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןציטוט מהכתבה ב YNET: (לינק בפוסט של ראובן)
במהלך הטיסה הנוסעים יוכלו ליהנות ממערכת בידור בטכנולוגיית סטרימינג המאפשרת צפייה במגוון תכנים ישירות במכשירם האישי.
- לי נראה שניתן יהיה לקבל תכנים לנייד / טאבלט .
אין לי שום דבר טוב להגיד על אלעל, אך לגבי מערכת הבידור , נראה לי שמה שכתוב זה לא מה שאתה אומר .
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןזוהי מערכת חדשה שהם מכניסים, ולא יודע האם סיימו להכניס לכל מטוסי ה 767.
בעצם במקום לשדרג את מערכת הבידור - משאירים אותה ענתיקה, ובעצם מאפשרים לך לקבל ב WIFI תוכניות לנייד שלך/טאבלט.
1. לא יודע האם התקינו שקעי חשמל בכל המטוס
2. לא נוח לראות תכנים לאורך זמן בנייד שלך, עדיף מסך יותר גדול - ולא, לא לכל אחד יש טאבלט, או שהוא רוצה לקחת אותו לחול.
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןואחרי כל הטענות
אם אכן נוכל לקנות באזור 1000-1100$ כרטיס לטיסה ישירה לבוסטון, אלו חדשות מעולות למתכננים טיולי שלכת בניו אינגלנד
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןהיה לנו כזה בטיסה האחרונה בלופטהנזה למינכן, זה מאד נחמד (מתקינים אפליקציה בטאבלט וצופים במה שרוצים מהמגוון של ה VOD של לופטהנזה דרך הויי פיי של המטוס). בעלי צפה בסרט ומאד נהנה.
אבל זו טיסה של 4 שעות. בשביל טיסה של 10 שעות צריך שקע להטענה.
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןהגיל הממוצע של צי מטוסי 767 של אל על הוא 19 שנים. אבל כמובן יש גם יותר ישנים:
למשל המטוס שסימנו: 4X-EAP כבר 23 שנה על הכביש (סליחה, באויר) ואלעל היא יד ה-12 של המטוס.
אל על הכי בבית בעולם,
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןאני מניח שהכוונה להשתמש בתכנים הקיימים במערכת הבידור של -על באמצעות רשת אלחוטית.
בטיסתנו חזרה מטורונטו לישראל לא היו במטוס מסכים אישיים וחולק לכל נוסע (במחלקת עסקים) אייפד לצפיה בתכני מערכת הבידור. היה די מוצלח.
הרבה יותר נוח מנסיון לצפות במסך הקטן והמקובע למדי למושבים במטוס.
-
אל-על פירסמה את המחירון לטיסות בקו החדש לבוסטוןחולק לכם אייפד עם תכנים מובנים.
כל אלא שישבו מאחורה... קיבלו קדחת.
בושה שבקו הזה הארוך, יש 767 עם מערכת בידור משנות ה 90.
ועוד לשלם על מח' עסקים ? בדיחה.
אפשר לטוס במחלקת העסקים המעולה של אייר קנדה שטסה עם 787 מדהים.