Long connection in frankfurt airport
-
hi
sorry for english. cant write in hebrew from here but I can read in hebrew.
what can I do in a long connection in frankfurt airport on sunday morning?
any nice place that I can go to for few hours in the city?
only someplace with easy connection to the airport
thanks
-
long connection in frankfurt airportאתה יכול להגיע מהשדה אל מרכז העיר בדרכים שונות, אבל הנוחה ביותר לדעתי היא הרכבת שיוצאת מהתחנה בקומה 1- בטרמינל 1. זו רכבת פרברית, S-Bahn, והתחנה המרכזית של פרנקפורט נקראת "Frankfurt Hauptbahnhof" (זו תחנה תת-קרקעית כך שברגע שהרכבת נכנסת מתחת לאדמה תדע שאתה תכף צריך לרדת).
אני לא יודע מה ההעדפות שלך, אם יש משהו ספציפי שאתה מעוניין לראות או כמה זמן יש לך עד שתצטרך לחזור לשדה, אבל התחנה המרכזית של פרנקפורט היא במרחק הליכה מאתרים רבים בעיר כך שלא תצטרך תחבורה נוספת (למרות שיש בעיר מערכת של רכבות תחתיות).
בהכוונה כללית: אתה יכול לצאת מהתחנה וללכת דרום-מזרחה לכיוון הנהר. ראה מלון אינטרקונטיננטל בתור נקודת ציון לצורך כך. בשלב זה אתה יכול ללכת מזרחה לאורך הנהר כשלפעמים בימי ראשון מתקיים שוק איכרים שכזה בגדה הדרומית כך שאם אתה רואה אוהלים גדולים והתקהלות של אנשים - חצה את הגשר לשם. על גדול הנהר משני הצדדים ישנן טיילות נעימות מאוד, ואחרי הליכה של חצי שעה בערך תגיע לאזור העיר העתיקה שנמצא בגדה הצפונית. זה אזור שנעים להסתובב בו, אבל אל תצפה לראות עיר עתיקה קלאסית ומפוארת כמו בערים אירופיות רבות. פרנקפורט היא בעיקרה עיר עסקים שמתגאה באוסף מרשים של בניינים בבעלות הבנקים הגדולים באירופה ואינסוף לובשי חליפות - שאותם דווקא לא תראה כי אתה מגיע ביום ראשון.
-
long connection in frankfurt airportהיי
קח את המטרו מהשדה לתנת הרכבת פרנקפורט, משם אני ממליץ לך ללכת או לנסוע(ללכת לא רחוק) למידרחוב ZIIL הכל פתוח שם ביום ראשון , מאוד נחמד וסגנוני שם.
תהנה
-
אמנם הייתי רק פעם אחת ב-Zeil ביום ראשוןוכל החנויות היו סגורות.
-
אמנם הייתי רק פעם אחת ב-Zeil ביום ראשוןבימי ראשון הכל פתוח
-