קו ג'אם- מי מכיר?
-
שוב שלום, בשיטוטי ברשת מצאתי או קו ג'אם - נראה אי שקט רגוע עם בקתות פשוטות ממש על קו המים. איזה כיף
אשמח לשמוע ממי שהיה שם אם זה אכן מקום רגוע ושקט כמו שזה נראה וגם מהן דרכי ההגעה מפוקט -שם אנחנו נוחתים.
המון המון תודה, נעמה -
קו ג'אם- מי מכיר?Koh Jum הוא אחד האיים בתוליים והנחמדים ביותר בהם הייתי, אם כי סגפני למדי לחלק מידידי. לכן, באופן אישי הייתי מציע לך לשקול היטב באם זה מתאים לך.
במידה ובא לך ממש להזרק, בתנאים די מינימליסטיים ובחופים שקטים ומבודדים - זהו בדיוק המקום בשבילך. דרך אגב, הסדרה של השרדות VIP צולמה שם

העונה המומלצת לביקור במקום היא בתקופה שבין נובמבר לאפריל. דרכי ההגעה לשם לא כל כך נוחות, במיוחד בעונת השפל.
בעיקרון, עדיף להגיע ל-Koh Jum מקראבי באמצעות המעבורת היוצאת בשעה 11:00 לכיוון Koh Lanta ועוצרת בדרך ב-Koh Jum (וגם ב-Koh Phoo האי השכן).
הנאה מובטחת למתאימים

-
קו ג'אם- מי מכיר?נשמע בדיוק מה שחיפשנו
. 

אתה יודע אם בכל זאת יש דרך להגיע ולחזור לפוקט? הטיסה שלנו לשם ואנחנו באים ל10 ימים אז לא רציתי לעבור בקראבי
-
קו ג'אם- מי מכיר?לא ידוע לי שישנה אפשרות להגיע מפוקט.
לעומת זאת, ידוע לי שגם המעבורת מקו פיפי עוצרת ב-Koh Jum
בכל מקרה אחר,יש לכם מעבורת רקהלאחד משני המקומות הקרובים -Koh Lanta או Krabi וחובה כמובן לתכנן ולשריין זמן רב למעברים הרבים בעיתוי הנכון.
המרחק בפועל לא גדול, אבל אחרת המקום לא היה שומם כמבוקשכם

-
קו ג'אם- מי מכיר?את קו יאו נוי אתה מכיר? זה גם שקט ומבודד כמו קו ג'אם?
-
קו ג'אם- מי מכיר?מכיר טוב, ממש לא דומה
Koh Yao Noi זה כמו כיכר רבין ביום העצמאות לעומת Koh Jum,
גם מבחינת התשתיות
-
קו ג'אם- מי מכיר?חזרנו לקו ג'אם
מעולם לא הייתי בכיכר רבין ביום העצמאות ואין סיבה להתחיל בזה עכשיו
יש מקומות מומלצים בקו ג'אם? -
קו ג'אם- מי מכיר? -
קו ג'אם- מי מכיר?היופי באי המקסים הזה זהו הבידוד, השקט והשלווה שבו.
לאחרונה נבנו בו כמה אפילו כמה ריזורטים יוקרתיים.
הכל תלוי התקציב שלכם - החל מ-400 בהט ללילה
האי הוא קטן, החופים "המרכזיים" בו הם:
- Andaman Beach - בצד הדרומי המועדף עלי
- Ting Rai Beach בחלקו הצפוני יותר
-
קו ג'אם- מי מכיר?הריזורט שהציע דן הוא היוקרתי מכולם, אליו התכוונתי במחירים היוקרתיים ביותר
הלוואי עלי

-
קו ג'אם- מי מכיר?חברים שלי היו עכשיו שבוע בקו ג'אם ונהנו מאד, חיפשו בעיקר שקט ובידוד כך שזה התאים להם,אך הם הגיעו מקרבי ולאחר מכן המשיכו לקו לאנטה.מתאים בעיקר לבטן גב ושנירקולים (לתשומת ליבך -לא היה להם אינטרנט כלל במהלך השבוע בו שהו שם)
הם לנו בגסטהאוס Sun Smile ...
-
קו ג'אם- מי מכיר?...כמובן שאמיר צודק הריזורט שהצעתי הוא היקר מכולם וכמובן יש חלופות זולות
....יותר...

-
קו ג'אם- מי מכיר?אני הייתי בעבר גם ב- Sun Smile אותו ציינה שושי, ואישית לא אהבתי את המקום שם.
נמנעתי מלחוות דעה שלילית או חיובית היות ויש מבחר גדול בסביבה.
ככל שתחפשו רמה גבוהה יותר, תקבלו גם אינטרנט כמובן
-
דןלא הצלחתי להבין מהאתר שקישרת אם הארוחות והאטרקציות כלולות בו ? המחיר הוא עצום, נשמח שתשתף בחוויות ותמונות משהייתך במלון, זה נראה אחלה באתר
בכלל אם יש לך טיפים איזה סוג של חדר עדיף. -
קו ג'אם- מי מכיר?וואו תודה לכולם! אנחנו בכיוון האופציות הזולות, למרות שהריזורט נראה אחלה. מה ההבדל בין החופים הדרומי והצפוני? אגב, מישהו צלל עם סוכנות הצלילה שיש שם? הם יקרים בהשוואה לסוכניות באיים אחרים אבל אנחנו צריכים לעשות רענון לפני ספארי שנצא אליו ומוגבלים בזמן
-
קו ג'אם- מי מכיר?מדובר למעשה באותו חוף, כאשר בחלקו הצפוני הוא מרובה בסלעים וחלקו הדרומי השטח החולי רחב בהרבה. להזכירך, התנאים שם הם מינימליסטיים לבטן גב.
יש לא מעט "חושות" יותר מבודדות גם לאורך החוף בניהם (Golden Pearl Beach),
-
קו ג'אם- מי מכיר?מה זאת אומרת תנאים מינימליים לבטן גב? זה ספרטני מדי? אנחנו רגילים לחושות של סיני- ים, עוד ים ומקום פשוט לישון בו. זה כזה, לא?
-
קו ג'אם- מי מכיר?אל תדאגי זה בדיוק זה.

גם אני השוותי את זה לא פעם בעבר, לחופי סיני - ואני מת על זה
ויש לא מעט אנשים שיגידו שהחושות בחופי סיני זה ספרטני מדי - הכל עניין של טעם
אבל אני גם נהנה לישון באוהל בשמורות הטבע, כך שזה הכל תלוי באדם עצמו, לאחד זה מתאים ולשני ממש לא. לכן אני משתדל להזהר בדברי.
לגביך - אל דאגה

-
קו ג'אם- מי מכיר? -
קו ג'אם- מי מכיר?הדף לא נפתח אמיר