מסלול יומי בבנגקוק
-
היי, אשמח לעזרתכם בקשר למסלול יומי בבנגקוק.
תכננתי לבקר ביום אחד בארמון המלך,וואט פו , צ'יינה טאון, מקדש בודהה המוזהב ושייט בנהר צ'או פראיה. הכוונה שלי היא לצאת בבוקר..
האם זה יותר מדי ביום אחד? ומה המסלול המומלץ מבחינת תחבורה לבקר במקומות שאמרתי?
יש לציין שהמלון שלי נמצא ליד תחנת "NANA" (סוקומוויט 4)
תודה רבה!
-
מסלול יומי בבנגקוקהסיבוב מאוד פשוט תופסים מונית לאיזור ארמון המלך ו וואט פו שבו נמצא הבודהה השוכב הם קרובים מאוד אחד לשני ולנהר הצ'או פראיה שם תוכל למצוא סירה בקלות
משם במונית לאיזור הצ'יינה טאון כ15 דק' נסיעה ובחזרה לסוקמוביט
-
מסלול יומי בבנגקוקתודה רבה! כמה זמן בערך לוקח הסיבוב הזה? כדאי להוסיף עוד משהו באיזור?
-
מסלול יומי בבנגקוקהסיבוב ביעדים הללו הוא בקצב אישי ותלוי מטייל
איזור ארמון המלך קרוב במרחק הליכה של כ15 דק' לרחוב הקוואסן שווה לקפוץ לבקר במידה ואתה מחפש מסעדות ישראליות בית חב"ד או שוק נחמד עם מחירים זולים והרבה אוכל רחוב
-
תודה רבה!! -
תודה רבה!!במקרה, כל מה שציינת נמצא במרחק סביר זה מזה. כך שבתכנון נכון תוכל גם להספיק הכל ואפילו להנות

הייתי מציע לך להתחיל בסדר הבא:
- ארמון המלך (כולל Wat Pra Geaw - בודהה האזמרגד)
- Wat Pho - צמוד לארמון המלך
- מסאז' מפנק בבית הספר למסאז' שנמצא ב-Wat Pho
- ממשיך למזח הסירות Tha Chang (רציף הפיל) הנמצא מול הכניסה לארמון המלך
- לוקח מונית לצ'יינה טאון (לא הרחק)
* מספר הערות שבלוניות שחוזרות על עצמן אבל בכל זאת:
- לארמון המלך ולמקדשים החשובים חובה לבוא בלבוש הולם - מכנסיים ארוכים וחולצה עם שרוול קצר (לא גופיה)
- סביר להניח שתתקל בנוכלים שינסו להגיד לך שהארמון סגור - אל תתפתה להאמין
-
הצעה לסיור יום עצמאי במסלול שביקשת בבנגקוקתתחיל את הסיור בפארק לומפיני די קרוב למלון, הוא אחד הפארקים הגדולים במרכז בנגקוק .
משם תיסע במונית או רכבת, לסיור בארמון המלך, מקדש וואט פו, משם תמשיך רגלית לקאווסן. אח"כ תחזור לרציף בנהר לשיט בנהר Chao Phraya עד רציף של תחנת Saphan Taksin . משם תיקח שיט חינם עד לשוק הלילה Asiatique The Riverfront השיט מתחיל בשעה 16:30 בתדירות כל 15 דקות. השוק נפתח בשעה 17:00 עד 24:00. החזרה באותו מסלול - סירה אחרונה יוצאת מ- Asiatique pier בשעה 23:30 ומתחנת Saphan Taksin תחזור ברכבת לבית המלון, עייף אך מרוצה.

-
נשמע מעולה! תודה על העזרה!נראה לי אחרי זה אני אשן טוב בלילה

-
תודה רבה!!ס\תם מעניין אותי מה הבעיה במכנס האמצעי או שאולי גם אסור ללבוש טרנינג? ומה הם רוצים שאני אמות מחום אסור להסתובב עם מכנס קצר.. דיקטוטרה לשמה ח
-
לבוש בארמון המלךלגבי המכנס האמצעי, לא מדובר בטריינינג.
מדובר במכנסי טייץ צמודים צמודים לא משאירים מקום לדמיון.
בכל מקרה, אין כאן עניין של דיקטטורה אלא מתן כבוד למלוכה
-
לבוש בארמון המלךל Daen
גם לבית כנסת אתה בא עם קצר או טרנינג ?
מה קשור לדיקטטורה תכבד את המקום שאתה נמצא בו הוא שייך לבית המלוכה !