ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיולים של Green Tortoise

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1610
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Noga.K
      Noga.K נערך לאחרונה על ידי

היי שלום Smile

אני מתכננת לטייל בארצות הברית בקיץ.התכנון הוא טיול מחוף לחוף ותוך כדי חיפוש באינטרנט נתקלתי באתר של חברת Green Tortoise שמציעה טיולים באוטובוס במגוון מסלולים (http://www.greentortoise.com).

מישהו פה מכיר את החברה? אשמח לכמה שיותר חוות דעת והתרשמויות, וכן פרטים נוספים כמו טווח הגילאים שנוסעים איתם, איך מסתדרים עם אוכל ומקלחת וכו'..

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

טיולים של Green Tortoise

http://www.yelp.com/biz/green-tortoise-adventure-travel-san- francisco

• Danielos
          Danielos נערך לאחרונה על ידי

טיולים של Green Tortoise

היי נוגה,

אני הייתי בטיול של Green Tortoise בקיץ האחרון והייתה לי חוויה נהדרת ובלתי נשכחת, אני שמח מאוד שעוד ישראלים מגלים את החברה הזאת כי כרגע לא נראה לי שהיא כל כך פופולרית כאן.

הטיול שלי היה טיול בן 16 יום שנקרא National Parks Loop. הטיול התחיל ונגמר בסן פרנסיסקו ובמהלך הימים האלה היינו בשישה פארקים לאומיים.

הרעיון של הטיול הוא שמגיעים למקום כלשהו בבוקר, מטיילים במשך היום (מסלולים בדרגת קושי קלה - בינונית ברוב המקרים) ואז נוסעים ליעד הבא, ברוב המקרים זו תהיה נסיעה קצרה ואז הלינה תהיה בקמפינג במקום, ובחלק אחר מהזמן תהיה נסיעת לילה.

בנסיעת לילה המושבים באוטובוס (שהתצורה שלו מאוד שונה ומיוחדת) מוסבים למיטות וכולם ישנים בזמן שהאוטובוס נוסע. הרעיון הזה מאפשר לך לעבור מרחק הרבה יותר גדול בפחות זמן, והכל הודות לעובדה שיש שני נהגים ושהחוק בארצות הברית לא מחייב נוסעים באוטובוס להיות חגורים בחגורות בטיחות (בשונה מקראוון למשל).

טווח הגילאים אצלי בטיול היה בין 19 ל-69, אבל רוב המטיילים הם בשנות העשרים לחייהם ורובם מטיילים לבד ולא בזוג. יש מכל העולם ועבורי חלק ניכר מהחוויה היה ההיכרות והטיול המשותף עם אנשים מעניינים מכל העולם.

לגבי האוכל, את רוב הארוחות הטעימות והמגוונות מבשלים ביחד כל הנוסעים בהובלת הנהגים-מדריכים והן בדרך כלל טובות וזמן מצוין לפיתוח קשרים חברתיים.

מקלחות יש באתרי קמפינג ובערים לאורך הדרך, אין מצב להתקלח כל יום, אבל אם מאוד מתאמצים אפשר להתקלח פעם בשלושה ימים בממוצע.

אני לא יודע על איזה טיול שלהם את מסתכלת, אבל במקומך הייתי מעדיף טיול עם מינימום נסיעות לילה כי אלה לילות שדי קשה לישון בהם מפאת הצפיפות הרבה באוטובוס (הממוצע בטיולים הוא 28 משתתפים - שזה סביר לגמרי מבחינת הצפיפות באוטובוס, אבל אצלי בטיול היו 34 שזה כבר הרבה יותר קשה...)

בשורה התחתונה, ממליץ מאוד ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול.

דניאל

• Noga.K
            Noga.K נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה דניאל!

עזרת לי מאוד! אבל באמת חבל שאין יותר ישראלים...

רוב המטיילים אמריקאים, אני מניחה? Smile

• Danielos
              Danielos נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה דניאל!

דווקא לא, היו לנו רק חמישה או שישה אמריקאים והשאר מהולנד, גרמניה, צרפת, אנגליה, אוסטרליה, סין, קוריאה, בלגיה, נורווגיה, קנדה ועוד הרבה. זה משתנה מטיול לטיול, הבנתי שבטיולי החורף שלהם למקסיקו כן יש הרבה אמריקאים.

שמח לעזור

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון