תכנון טיול לדרום
-
שלום לכולם . המידע הרב והעצום מאוד מבלבל .כמו לבחור קרמיקה לבית
פחות או יותר אנחנו זוג+2 17 ו12 מבקשים המלצות למה הכי כדאי לעשות בפוקט קופיפי קראבי קנצ'נבורי קוסמוי קופנגן אם בכלל כדאי להיות בכולם בטיול של 16 יום בפברואר .וכמה זמן להקדיש לבנגקוק.
אשמח לכל עזרה
-
תכנון טיול לדרוםאתם רציניים 7 מקומות ב 16 יום כולל מעברים ???!!!
צמצמו ל 4 מקומות כולל בנגקוק שמעניינים אותכם ואז נוכל לייעץ לכם .
-
תכנון טיול לדרום16 ימים - גג 3 מקומות לדעתי.
כמה ימים איפה ומה לעשות - זה תלוי במה אתם מחפשים? מה אתם אוהבים לעשות? מה מטרת הטיול?
המלצה אישית שלי: לבחור צד אחד של האיים: או קוסומוי וקופנגן או פוקט וקרבי. להתחיל את הטיול באיים ולסיים בבנגקוק. את בנגקוק אפשר לשלב עם טיול של יומיים/שלושה בקנצ'נבורי.
אם אתם אוהבים יותר ים, חופים וסתלבט אז קחו יותר ימים באיים ופחות בבנגקוק.
כמה נקודות למחשבה:
*בפוקט יש הכי הרבה אטרקציות ודברים לעשות ומקומות ללכת לראות ולבלות
*קוסומוי הבאה בתור מבחינת כמות האטרקציות ודברים לעשות
*קופיפי /קרבי וקופנגן יותר קטנים והרבה הרבה פחות מה לעשות שם.
*לבנגקוק להקדיש לפחות 4 ימים נטו.
קחו בחשבון כל מעבר ממקום למקום אומר חצי יום שהלך לאיבוד.
-
תכנון טיול לדרוםממליץ לכם טיסת המשך לפוקט.פוקט שופעת בטיולי יום להבדיל מקוסמוי..לאחר מכן תמשיכו לשמורת קו אסוק כולל לינה באגם תראו סרטונים ביוטיוב .משם את יכולים להמשיך לקראבי לראות את תאילנד היפה וטיסה מקראבי לבנגקוק.ממליץ לכם לפחות 3 ימים בבנגקוק ועוד יום אחד אומגות.עם אתם רוצים קנצנבורי אז תשקלו האם במקום קראבי או קואסוק.בכל מקרה לחוות את תאילנד לא הייתי נוסע לסמוי וחוסך את הטיסות היקרות הללו..תהנו
-
תכנון טיול לדרוםבנגקוק 3 ימים לקניות וטיול בעיר .טיול יומיים בקנצ'נבורי קצת טבע .
4 ימים פוקט לאטרקציות . יום אחד בקופיפי בטן גב
ואולי עוד מקום לשאר הימים . נשמע יותר טוב לדעתכם ?
מתנצל מראש על הבורות אבל פעם ראשונה שאנחנו עושים טיול כזה וכל עזרה תתקבל בתודה ובברכה.
-
תכנון טיול לדרום5 ימים בבנגקוק וקנצנבורי 5 ימים פוקט 5 ימים קופיפי וקראבי יכול להיות חלוקה טובה. לחלופין במקום פוקט וקופיפי 6 ימים קוסמוי ו4 קופנגן.
-
תכנון טיול לדרוםבמקרה הזה הייתי מוותר על לינה בקופיפי ומבקר באי במסגרת הטיול של 7 האיים
כפי שעמליה ציינה 3 יעדים יספיקו בהחלט בפרק זמן קצר כזה
פוקט 5 ימים קראבי 5 ימים והשאר בבנגקוק וקנצ'נבורי
-
תכנון טיול לדרוםלפי מה שאני מבין זה לא כל כך נורא לפספס את קוסמוי
ודבר נוסף .האם האומגות זה בקנצ'נבורי ?
שבוע טוב
-
תכנון טיול לדרוםתתמקד בחוף המערבי ( פוקט/קו פי פי/קראבי) או המזרחי (קו סאמוי / קו פאנגאן/קו טאו)
אבל לא בשניהם יחד ותסיים 3 לילות בבנגקוק , באת לתאילנד כדי להנות ולא כדי להיות במירוץ נגד הזמן .
-
תכנון טיול לדרוםמסלול האומגות המפורסם של FLIGHT OF THE GIBBON יוצא מבנגקוק או מצ'אנג מאי ששם המסלול העדיף יותר
-
תכנון טיול לדרוםתודה לכל האנשים הנחמדים שעוזרים
נראה לי שההצעות שלכם נכונות ויעזרו לי להנות יותר מהחופשה
בנגקוק קנצ'נבורי פוקט וקראבי
אם יש למישהו מכם רעיונות לאיזה טיולים מומלץ לצאת מכל מקום אודה לכם מאוד כזכור אנחנו זוג+2 בנות 17 ו 12
המשך יום טוב
-
תכנון טיול לדרוםבקראבי יש סיור איים בהפלגה ,פשוט מדהים .חובה. ייקחו אתכם לאיים מהיפים ביותר בתאילנד , יש להרשם יום מראש אצל סוכני הנסיעות המקומיים .
בפוקט יש המון אפשרויות לטיולי יום יש להרשם יום מראש בד"כ האיסוף מהמלון :
מפרץ פאנג גאה כולל האי של ג'יימס בונד - מאוד מומלץ .
טיולים נוספים : שיט לקו פי פי ,טיול איים , קפיצות בנג'י , מסע סאפארי פילים , סיור ג'ונגל על סוסים ,פארק מיים "ספלאש ג'אנגל" , מופעי קאבארט ועוד .
-
תכנון טיול לדרוםהאם כדאי ללכת עם הילדים לכיוון פוקט או לכיוון קוסמוי?
-
תכנון טיול לדרוםחשוב לציין באיזו תקופה אתם מגיעים ומה המסלול בכללי כדי שנוכל להמליץ בצורה הנכונה לאיזה כיוון של האיים כדאי להגיע
-
תכנון טיול לדרוםכמו שכתבתי עם ילדים יש הרבה יותר אפשרויות בפוקט מאשר בקו סאמוי .
-
תכנון טיול לדרוםלגבי פוקט או קוסמוי זה עניין של טעם בכל אופן, מינימום 2 לילות במקום, לא כדי להגיע למקום בשביל לילה אחד (כמו שציינת קודם, "יום אחד בקופיפי")
-
טיסה חזרה לארץביום הטיסה אני צריך להגיע בחצות לשדה התעופה .
האם מישהו יודע איפה אני יכול לאכסן את המזוודות אחרי שעוזבים את המלון ועד לטיסה ?
-
טיסה חזרה לארץיכול להשאיר את המזוודות אחרי הקבלה ממש מאחרי הפקיד
-
טיסה חזרה לארץאבי היקר,
אתה מסיים חופשה חלומית בתאילנד וביום האחרון
אתה אמור לפנות את החדר ב-12:00 לשים את המזוודות
באיזה מקום ולהסתובב עד חצות בחום ובלחות של בנגקוק גם אם
זה בקניונים ולאחר מכן ליסוע לשדה בלי מנוחה ומקלחת טובה,
עשה לעצמך טובה ואל תתקמצן דווקא ביום האחרון, קח את החדר
לעוד לילה גם אם לא תשתמש בו בכל השעות יעלה כמה
שיעלה וסיים את החופשה בניחוח של עוד.
כך אני נוהג לעשות תמיד.
-
טיסה חזרה לארץבהחלט מסכים עם MOGA11
השאלה אם הטיסה בחצות ואתה צריך להגיע ב-9
או שהטיסה ב-03:00
אם אתה צריך לפנות את המלון ב-20:00 תבקש אולי late check out
ואולי תחויב בחצי עלות חדר (לא בטוח שיסכימו,שווה לנסות).