טיסה-אלעל או לופטהנזה
-
שלום לכולם,
אנו רוצים לטוס בקיץ 2015 ליער השחור (-לפרנקפרוט) ושתי החברות (אלעל ולופטהנזה) דיי שוות מבמחירן...
אנו מתלבטים באיזו חברה לבחור ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לנו להחליט (ללא שיקוליים בטחונייים שכמובן אלעל יותר בטוחה).
תודה לכל העוזרים,
יניר

-
טיסה-אלעל או לופטהנזההשיקול הוא שעות טיסה ומחיר.
אם הכל שווה\דומה הייתי לוקח את אל על.
-
טיסה-אלעל או לופטהנזההייתה לי בדיוק את אותה התלבטות.
אלעל!!!
-
טיסה-אלעל או לופטהנזהאל על. גם קצת פטריוטיות לא תזיק אם שאר התנאים שווים + בתהפוכות באזורנו אל על ממשיכה לטוס גם כאשר טיסות של חברות אחרות מבוטלות
-
טיסה-אלעל או לופטהנזהעוד הצבעה לאל על, מהטעמים הבאים:
1. לפני כמה שנים נדרשתי במסגרת העבודה לטוס פעמים רבות לגרמניה, יצא לי לטוס בשתי החברות אי-אלו פעמים ובאל על יותר היה נעים לי. זו כנראה בעיקר תחושה סובייקטיבית.
2. אובייקטיבית - בקיץ האחרון טיילנו לאוסטריה, טיסות אל על דרך מינכן. נפלנו על צוק איתן, והיינו היחידים מבין כמה משפחות ישראליות שפגשנו שהיינו שקטים לגמרי בנוגע לטיסה חזרה, שלא תבוטל. ברור שצוק איתן לא קורה כל פעם (כולנו תקווה שלא יקרה יותר לעולם, אבל עדיין אנחנו במזרח התיכון...), אבל השיקול הזה חשוב בעיני.
3. בטיסות עם ילדים - נוח ונחמד שתוכניות הבידור בטלויזיה, חוברות לילדים, והדיילות ודיילים - דוברי עברית. והאוכל מוכר ולרוב אהוב.
4. ו..כן, יש בי את הצד הפטריוטי המעדיף, לא בכל מחיר אמנם, אבל בטח שבהנתן תנאים שווים - להעניק פרנסה לעובדים ישראלים על פני גרמנים (או בני כל אזרחות אחרת).
5. ולבסוף: אני לא מזלזלת גם בשיקולי האבטחה....
-
טיסה-אלעל או לופטהנזהבאותו מחיר רק אלעל בגלל:
בנמל הבית יש פחות איחורים. אלעל בדרך כלל מנתבג יותר מדייקת.
הבידור והשירות בעברית. זה עדיף לילדים
ישראלים מתפרנסים מכספי ולא זרים
-
טיסה-אלעל או לופטהנזהברור שאלעל מכל השיקולים שכבר ניכתבו לפני.