3 שאלות לקראת הביקור
-
1. אני מתכוון להביא איתי אייפד( לגלוש בכיף בחדר במלון) וסלולר ( בעיקר למקרה שאצור קשר עם מכרים בטיול, לא מתכוון להתקשר כל יומיים הביתה) לטיול,
כדאי להיסחב איתם ?? או שמיותר ?
2.כמו כן מוצרי הגיינה כמו דאודורנט וסכיני גילוח,ותרופות נגד כאבי בטן למשל (למקרה הצורך), יכולה להיות בעיה עם זה בבידוק בתאילנד??
3.שאלה לבליינים שבניכם, במועדונים (לא מדבר על הבארים על החופים ובמדרחובים), קיימת הפלצנות התל אביבית של רשימות חברים ועוד מיני סלקציות למיניהם, קוד לבוש וכו' ?
-
3 שאלות לקראת הביקורא, אין בעיה , אני לוקח איתי לפטופ ופלפון קבוע לתאילנד
וזה מצויין ,ברוב המלונות יש אנטרנט חינם זמין .
ב. אתה יכול להביא מוצרי הגיינה ותרופות אין בעיה
במזוודה שעולה לבטן המטוס, מעבר לזה אתה יכול
לקנות את המוצרים האלה בתאילנד בכל 7/11 או
בית מרקחת ויש כאלה באלפים.
ג, אין בתאילנד סלקציות במועדונים בטח לא לתיירים
אם כי יש מועדונים מעטים בבנגקוק במיוחד שמקפידים
על קוד לבוש .
-
3 שאלות לקראת הביקורהמועדונים היותר נחשבים בבנגקוק דורשים תעודה מזהה מעל לגיל 21 ומכנס ארוך עם נעליים כדי להיכנס אליהם
-
3 שאלות לקראת הביקור1. אני מתכוון להביא איתי אייפד( לגלוש בכיף בחדר במלון) וסלולר ( בעיקר למקרה שאצור קשר עם מכרים בטיול, לא מתכוון להתקשר כל יומיים הביתה) לטיול, כדאי להיסחב איתם ?? או שמיותר ?
גאדג'טים למינהם - הם כלי עזר שימושי ביותר. צילום, התקשרות, איתור מקומות און ליין, הזמנות דברים און ליין, שמירת מסמכים ועוד עוד. נוח לך להסתובב איתם בישראל ?יהיה נוח גם בתאילנד. לדעתי האישית בימנו אנו זה חלק בלתי נפרד מהטיול, אבל זו כאמור דעה אישית.2.כמו כן מוצרי הגיינה כמו דאודורנט וסכיני גילוח,ותרופות נגד כאבי בטן למשל (למקרה הצורך), יכולה להיות בעיה עם זה בבידוק בתאילנד??
כל עוד זה נשלח ארוז לתיק בבטן המטוס - אז אין בעיה. לטיסה אסור להעלות נוזלים.
3.שאלה לבליינים שבניכם, במועדונים (לא מדבר על הבארים על החופים ובמדרחובים), קיימת הפלצנות התל אביבית של רשימות חברים ועוד מיני סלקציות למיניהם, קוד לבוש וכו' ?ישנם מועדונים מסוימים שמקפידים על קוד לבוש. בסבירות גבוהה ממילא לא תגיע לאותם מקומות אקסלוסיבים, כך שכל עוד אתה לא מסתובב עם כפכפים ושרוואל, אלא לבוש יציאה נורמלי אז תוכל להכנס לכל המקומות.