תכנון של טיול לארה"ב
-
שלום. אני טס לארה"ב בקיץ עם אישתי, אני רוצה לכתוב פה את התוכנית בגדול שלנו ואם למישהו יש הערות דברים שאפשר לעשות, מקומות שאפשר להגיע אליהם אני יותר מאשמח לשמוע. אנחנו נוחתים בניו יורק נהיה שם 6 ימים כולל שבת שאנחנו לא מטיילים. לאחר מכן טסים למשפחה בקולומבוס ושם נהיה בערך שבועיים במשך השבועיים האלה שמעתי שיש הרבה טבע באזיור אוהיו..חשבנו לסע לווישנגטון האם זה הגיוני מבחינת נסיעה ברכב?מה עוד אפשר לעשות באיזור אוהיו?לאחר שבועיים אנחנו טסים למיאמי ונהיה שם בערך 10 ימים...חוץ מהפארקים בארלנדו וחופים וכו...אשמח לשמוע על עוד מקומות בפלורידה תודה. אנחנו מחפשים הכל גם אתרים גם טבע....אוהבים הכל..תודה
-
תכנון של טיול לארה"באם נוסעים לשבועיים למשפחה בקולומבוס, אני מניח שזו משפחה טובה ולא בן דוד מדרגה רביעית שמנצלים את הבית שלו כדי לישון.
לא נראה לך שהמשפחה יכולה ליעץ לכם בנושא הטיול? בבוודאי שבאיזור אוהיו?
לגבי וושינגטון - וושינגטון במרחק נסיעה מקולומבוס, אבל נסיעה ארוכה. מדובר על 7-8 שעות נסיעה נטו (כמעט תל אביב אילת וחזרה). אפשר בהחלט לעשות את זה ביום אחד, אבל זה יום ארוך ומתיש. ובכל מקרה יום הלון, יום חזור, ואז עוד יום יומיים בוושינגטון (אני מניח). כלומר לנסוע הלוך ושוב זה 'פרוייקט' של 54 ימים לפחות.
נראה הגיוני יותר לעצור בוושינגטון בין ניו יורק לקולומבוס (אם זה אפשרי).
-
תכנון של טיול לארה"באם אתם מחפשים רק טיולי כוכב מקולומבוס, בהם תצאו בבוקר ותחזרו בערב ללינה, אתם די מוגבלים בהיצע לשבועיים. יש טבע באוהיו, כמו גם בכל מדינה בארה"ב כמעט. יש גם דברים אחרים מעניינים. השאלה היא כמה זמן יש לכם לכל טיול כזה. אם מדובר רק בטיולי כוכב יומיים, אז וושינגטון בהחלט רחוקה מדי.
שני יעדים שהם כן במרחק טיול כוכב מקולומבוס:
פארק לאומי קיאהוגה ליד קליבלנד - שילוב של טבע עם קצת היסטוריה של ההתיישבות. חביב, אבל תשמרו על רמת ציפיות נמוכה.
דייטון, אוהיו - העיר בה גרו האחים רייט. יש במקום שני מרכזי מבקרים מעניינים על האחים רייט וכן מוזיאון תעופה מאד גדול ומרשים.
אם אתם מתכוונים לצאת מאוהיו ולעשות טיולים ארוכים יותר, מה שמאד מומלץ בעיני, כי שבועיים בקולומבוס נשמע לי המון, אז יש על מה לדבר לכל מיני כיוונים, כולל וושינגטון. אגב, אפשר גם לנסוע ברכב מניו יורק לקולומבוס ובדרך לעשות שבוע של טיול נחמד שיעבור בוושינגטון, קצת בהרי האפאלצ'ים ואולי בקנטאקי אפילו.