עוד שאלה למומחי איזי ג'ט
-
הזמנו אתמול 5 כרטיסי טיסה לרומא מ 08.09-15.9 (כולל ראש השנה) במחיר מדהים של 170 $ לכרטיס,חברים רוצים להצטרף והמחיר עלה היום ל 295 $, יש סיכוי
שירד שוב?
ודרך אגב יש עדיין מחירים נהדרים לראש השנה לברלין,אפילו ללונדון שווה לבדוק..
ענת.
-
עוד שאלה למומחי איזי ג'טהמחירים לרוב הם במגמת עלייה. תמיד שהזמנתי טיסות עקבתי אחר המחירים ולא נתקלתי בירידה. במיוחד שמדובר בתקופה עם ביקוש. לפעמים יש מבצעים כו עכשיו של הנחות אבל לא בטוח ,שיהיהלתאריכים הרצויים.
-
עוד שאלה למומחי איזי ג'טבדיוק הפוך.
הזמנתי בנובמבר למלפנזה לאפריל.
לפני מספר ימים המחיר נמוך ב30% מהמחיר בו הזמנתי את הטיסה.
אותי--- זה מעצבן להפליא, כי העיקרון של חברות לואו קוסט, כמה שידעתי עד כה- הוא שתקדים להזמין תקבל מחיר מוזל, ככל שתתעכב המחירים יהיו יקרים יותר.
לא רק זאת אלא לפני כחודש פתחו את הטיסות לפריז במחירי שווק ופרסום זולים מאד- ולא היו כלל כרטיסים במחיר הזה בנמצא.תשובת איזי ג'ט לאמצעי התקשורת בארץ שכל הכרטיסים "נחטפו" ולכן לשיטתה המחירים הפכו להיות יקרים יותר-מה שתואם את המודל של ההפעלה שלה.
מאידך--- כפי שכתבתי , מחירי טיסה למילאנו כיום נמוכים ב30% מהמחיר של אותה טיסה בדיוק בנובמבר- אז אני כבר לא כל כך בטוחה לגבי המודל של ההפעלה כאן.
-
עוד שאלה למומחי איזי ג'טבשבוע האחרון היה לאיזיגט מבצע של חמישה ימים בהנחות.
אולי בגלל זה הפער?
-
עוד שאלה למומחי איזי ג'טעייפתי מלנסות להבין את השיטה.
או לחשב אחוזים (מאז כיתה ד-זה לא הקטע שלי)
במחירים נומינליים קניתי בנובמבר 2 כרטיסים (לפני תוספות ) ב598€
בסוף דצמבר-ראשית ינואר המחיר ירד ל482€ לאותה טיסה.
בשבוע שעבר המחיר ירד עוד ל398€ לאותה טיסה (וממש התעצבנתי על עצמי)
והיום המחיר עומד על 737€ לאותה טיסה(ואני לא כועסת על עצמי כבר).
מבינה? -לא בדיוק.
אולי הורידו לקראת המבצע כדי להוריד יותר?
או שאני צריכה לקנות משקפים חדשות.
-
עוד שאלה למומחי איזי ג'טבאיזיג'ט מודים שמי שמתמחר הטיסות זו תוכנת מחשב.
אם לפרמטרים נכנס גם השיקול של הקלקות או אי הקלקות וחיפוש מידע, אז אולי יש היגיון כלשהו המבוסס על נתוני סטטיסטיקה טהורים ובזמן אמת.
מעבר לכך, שיטת התמחור ע"פ ביקוש כנראה ונכנסת לפעולה בסיום מכירת כמות הכרטיסים בקלאס הנמוך ביותר, שאז זה מסביר משהו על ההתנהלות.
לא מדדתי, לא בדקתי, לא חקרתי. מנחש בלבד על סמך ניסיון ועל סמך נתונים יבשים.
מעבר לכך, זה חשבון ברמה גבוהה בהרבה מכיתה ד', אולי משהו משנה רביעית במדעים מדויקים