גרבי סקי לחופשה ראשונה
-
הייתי שמחה לשמוע חו"ד מקצועית אם הגרביים הללו יספיקו לחופשה(סנובורד בצרפת ככה"נ)
http://www.tundra.co.il/pl_product~342507~3~32.htm
חשוב לציין שלא אקנה מהאתר הזה מאחר וראיתי מבצע של 3 זוגות ב100 ש"ח(הכי זול שראיתי לגרבי סקי, השאלה כרגע איך האיכות שלהם...)
תודה מראש!
-
גרבי סקי לחופשה ראשונהאני אמנם לא מקצוען אך זאת נראית גרב בהחלט טובה.
-
גרבי סקי לחופשה ראשונהלגבר או לאישה? ואיך אתם עם קור? ולאיזה אתר בצרפת? (הגובה חשוב).
נראה לי שבסנובורד פחות מרגישים קור מבסקי.
את החברה הזו אני לא מכיר, כנראה מישהו מייבא מסין.הנה ביותר זול.
קור זה מאוד שונה מאדם לאדם אז קשה להגיד.
-
תלוי במזג האויראם יהיה שימשי וטמפרטורות סביב 0 מעלות - הגרב תספיק. אם יהיו טמפרטורות מתחת 5 מעלות ומעונן יש מצב שכפות הרגליים יהיו קרות/קפואות. תלוי גם כמה מזיעים בכפות הרגליים.
הגרב עשויה פוליאסטר ואקרילן שדוחים רטיבות אבל לא ברור האם הגרב תדע לתעל רטיבות זאת החוצה. גרביים יותר מקצועיות מכילות צמר והעוד יותר מקצועיות מכילות צמר מסוג מרינו באחוזים גבוהים.
גרב מקצועית אפשר לכבס פעם ביומיים והיא תתיבש מהר מאוד על הרדיאטור במלון מוכנה ליום המחרת. גרב מקצועית תעלה באזור 200 שקלים.
הבחירה היא בין 3 זוגות לא מקצועיים בעלות 100 שקל - לבין זוג אחד מקצועי בעלות 200 שקל.
- מ.א.
-
תלוי במזג האוירגרב טובה זה היא של סמארטוול למשל.
-
יפה אמרת. נאה קיימתילאחר טראומת המינוס 17 מעלות מלפני שלוש שנים איך שחזרתי מהחופשה הזמנתי שני זוגות גרבי SmartWool על פי מחקר באנטרנט. מאז - הקור לא שוחזר וטרם נזדמן לי להעמיד אותן במבחן אמיתי.
גם הכפפות שודרגו לכפפות Mitten בהן כל כף היד נכנסת לכפפה שטוחה שאין בה חלוקה לאצבעות. שטח הפנים קטן לעומת כפפה רגילה ולכן אמור לחמם יותר.
- מ.א.
-
גרבי סקי לחופשה ראשונהלגבי הגרב מאליאקספרס, הייתי שוקלת את האופציה אם היה רשום שם הרכב חומרים...
אבל מאחר ומצויין "צמר" בלבד זה נראה לי ירד מהפרק...
חשוב לציין שיש לי גרביים תרמיות שנשארו לי מטיול בעבר שמכילות כ90% צמר מרינו כמו שמישהו כאן ציין, אבל הגרביים הללו לא מיועדות לסקי והן לא עד הברך...
ולמיטב הבנתי גרבי סקי צריכות להיות עם חומרים דוחי מים כגון דרלון\טרמולייט ופחות מצמר\מרינו
-
אופציה אחרת - מחממי בוהןאפשרות נוספת להתחמם היא מחממי בוהנות .
מנסיון בשתי חופשות - זה ממש עשה הבדל .
ב-Ebay: מחמם בוהןSmartwool - מומלץ בחום .
-
אופציה אחרת - מחממי בוהןהמחממים הכימיים כמו מחמם הבוהן ושעלותם יורואים ספורים - ניתנים בד"כ לקניה באתר הסקי עצמו בקופות.
- מ.א.
-
-
-
גרבי סקי לחופשה ראשונהאת גרבי הסקי לחופשה הראשונה שלי
קניתי בכלל בשוק הכרמל (חמש זוגות בחמישים ש"ח...)
והם עשו את העבודה מצוין ולדעתי עדיין מחזיקות מעמד...
מאז כמובן השתדרגתי לגרביים סופר מקצועיות כולל סיבי מתכת לחימום
ועוד כל מיני טריקים מקצועיים שכמובן עלו לי גם ממון רב
אבל עד היום יש לי הרגשה שעובדים עלי...
והגרביים שאת מראה נראות מצויינות, במיוחד לחופשה ראשונה
ולעיתים קר מאוד ואז מתברר שכמעט שום דבר לא עוזר
אפילו הגרביים משוק הכרמל....
-
יפה אמרת. נאה קיימתיהיי ינאי,
יש לי את ה- Mitten הזה של North Face או מאוד דומה.
אני מורעל על מוצרי North Face עם בד Hyvent מנדף שעובד לא פחות טוב מגורטקס אבל בחצי מחיר. הכפפה נמצאת בדרגה הכי גבוהה של חימום. אם מתחת לכפפה תלבש בנוסף ליינר פליס - קשה לי לחשוב על משהו חם יותר.
המבנה של ה- Mitten בעל שטח פנים קטן לעומת כפפה. כמו כן נוח לדחוף בין הכפפה ליד מחמם כימי. אצלי יש סוג של מגב קטן על האגודל לניגוב שלג מהגוגלס שמשום מה לא מופיע בתאור המוצר שצרפתי.
- מ.א.
-
יפה אמרת. נאה קיימתינראות טובות מאוד. כנראה יותר טובות מאלה שאני קניתי.
יש לי כאלה לא בMITTEN. (כפפות רגילות). כנראה שאני אגלוש איתן השנה עם מגנים נפרדים.