רשימת ציוד לטיול
-
הי,
בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי שולחת את רשימת הציוד שלי להרבה אנשים, אז החלטתי להעלות אותה לאתר שלי להורדה.
אתם מוזמנים להשתמש בה כאוות נפשכם.
אם יש לכם פריטים נוספים להוסיף לרשימה, אשמח לדעת, גם בשבילי וגם בשביל אחרים,
תודה,
אושרה
-
רשימת ציוד לטיוליפה!
הייתי מוסיף:
לתרופות/עזרה ראשונה - תרופה נגד עצירות (גם זה קורה בטיול לא רק שלשולים).
ואגב - אני מסתובב עם תיק עזרה ראשונה קטן עלי תמיד (כולל במטוס ובתיק הגב) ותיק תרופות גדול יותר ש(בשאיפה) לא יוצא מהמזוודה.
לתחום הבידור - מפצל לאוזניות
כביסה ונקיון - כמה טבליות למדיח כלים, וסקוץ ישראלי כמו שאנחנו אוהבים. על הנוזל אני נוטה לוותר או לקנות במקום
ואם כבר שקיות - אז גליל שקיות (כמו שלא בירקות בסופר שנקראות לפעמים שקיות הקפאה) או חבילת זיפלוק - לבגדי החלפה לילדים, לסנדוויצים / פירות בבוקר, למזכרות שהילדים אספים וכו'.
טואלטיקה - אני לוקח מגבוני חיטוי / נוזל - לחטא את מושב האסלה
לא יודע באיזה קטגוריה - מגבת מיקרופייבר (כזו שלא תופסת הרבה מקום). על תקן מגבת, שמיכה, וילון באוטו, כיסוי מושב באוטו שהקיאו עליו עד שמגיעים לנקות וכו'.
ובסוף - לוקחים את כל הרשימה ומקצצים בחצי ויותר.
-
רשימת ציוד לטיולתודה
-
רשימת ציוד לטיולתודה על הרשימה, אם כי היא גדולה מאד יחסית לנסיעות לצפון אמריקה. לפחות למי מאיתנו שנוהג ללון בבתי מלון. חלקה בנוי למי שמתכוון לעשות קמפינג, אולי עם אוהלים, אולי עם RV.
כדאי לזכור שלארוז מעט תורם לנוחות הטיסה והנסיעה בכלל וגם למקום לקניות בארה"ב. דברים רבים שהוזכרו, כמו טואלטיקה ותרופות ללא מרשם, ניתן לרכוש בצפון אמריקה ובמחיר זול יותר מאשר בישראל. כמובן, אני מתיחס לדברים שלא ניתנים בבתי מלון.
-
רשימת ציוד לטיולבהקשר של צפון אמריקה - תרופות ללא מרשם ניתנות לרכישה בכל drug store. חבל לסחוב מהארץ.
מגבונים - ניתן לרכישה בוולמארט ובכל סופרמרקט. כנ"ל גם שקיות ziplock, שהבאתי לארץ משם.
מגבת מיקרופייבר - כנ"ל.
-
רשימת ציוד לטיולתודה,
אני אוסיף