ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

פורום תאילנד
    4
    13
    4180
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • thaimand
      thaimand נערך לאחרונה על ידי

אהלן,

אני מתכוון לצאת לירח דבש בתחילת מרץ ל-21 יום.

עכשיו חיפשתי וקראתי קצת אבל יש הרבה מאוד מידע ברשת וכל אחד אומר אחרת.

אז איך הייתם מבצעים את החלוקה למקומות? כמה זמן באיים וכמה בבנגקוק?

בכמה איים הייתם מבקרים? הייתם קופצים מהמזרח למערב? איפה הכי כדאי להתחיל(מזרח או מערב)?

המטרה היא גם להנות אבל גם לראות הרבה ולחוות. האם יש סיבה להיתקע הרבה זמן באי מסויים? או שכל אי יומיים והלאה? האם אי בסופו של דבר רק חוף ים ודוכנים? מה מייחד אי חוץ מהיופי שלו?

לגבי הזמנות של טיסות ומלונות איך זה מתבצע? בהנחה ואני אזמין מלון רק ללילה הראשון(או לכמה לילות ראשונים) - האם פשוט במקום נכנסים לbooking\hotels.com ולאתרים האלה ומבצעים הזמנה? האם עדיף לגשת לדלפק המלון ולבצע הזמנה(זה לא קצת מבאס להסתובב עם מזוודות)? האם עדיף לסמן מלונות מראש באתרים כמו booking ואז להזמין ברגע האחרון?

איך מתנהלים שם עם כסף מזומן? בהנחה ואני כל היום בים ואי אפשר לסמוך על להשאיר את הכסף בחדר במלון? 

תודה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

לפי השאלה אני רואה שאתה עדיין מאוד מפוזר הייתי ממליץ לך לעשות קצת שיעורי בית ביחד עם האישה ולהסגר על יעדים שבהם תרצו לבקר 

כמובן שעדיף להשאר ביעד אחד יותר זמן ולא לקפוץ כל יומיים כדי לסמן V ולהפוך את ירח הדבש לטירונות 

לגבי הטיסות ככל שתזמין מסוכנות או מאתרי חברות התעופה מוקדם יותר ככה תקבלו מחירים זולים יותר 

לגבי המלונות היתרון בהזמנה מראש ולא דרך הלובי הוא המחיר הזול יותר עשו סקר שוק חכם בין אתרי האינטרנט לסוכני הנסיעות כדי לקבל את ההצעות הטובות ביותר 

• thaimand

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

מעולה..

אז מה אתה ממליץ? לסגור על קבוצת איים במזרח או במערב + בנגקוק?

או ששווה לשלב בין מזרח לבין מערב ובנוסף בנגקוק?

מה שעבר לי בראש זה:

3 ימים בבנגקוק - בשביל הקניות של האישה + קווסאן + לא יודע על עוד דברים מעניינים.

ואז נשארנו עם 18 ימים. אז החשיבה הייתה משהו כמו 3 ימים באי כאשר אני מחלק את זה ל-3 איים במזרח שיחסית קרובים אחד לשני ו 2- איים במערב שיחסית קרובים אחד לשני.

האם זה יהיה too much? 

החשיבה הייתה משהו כמו לטוס לפוקט ולשהות בקבוצת האיים פוקט, קופיפי וקראבי ואז לטוס למערב ולכסות את קבוצת האיים קוסמוי, קופנגהן

האם שווה להשקיע זמן בצפון(צאנג ראי\צאנג מאי וכו') או שהדברים שיש באיים יש גם שם? המטרה של הטיול שלנו זה מצד אחד בטן גב, מצד שני אטרקציות.

אנחנו פחות באים לראות מקדשים מכוסים בזהב..מצד שני לא רואים כל היום להיות בים..את זה אפשר לעשות בחוף גורדון(הקצת פחות יפה).

תודה רבה לך.

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

את בנגקוק שמור לסוף הטיול לא נעים להסתובב עם כל הקניות לכל יעד תפוס טיסה ביום הנחיתה ישירות ליעד הבא ושמור לבנגקוק 3 או 4 ימים בסיום

לגבי האיים הייתי מצמצם את הרשימה לדוגמא לפוקט , ריילי ביץ' , קוסומוי וקופנגן לא לדחוף יותר מדי מעברים ויעדים ולהפוך את הטיול למירוץ למיליון 

בפוקט וקוסומוי בכיף אפשר להעביר 5 לילות ויותר הם איים גדולים עם הרבה אפשרויות לאטרקציות ובילויים

לגבי הצפון זה מאוד תלוי מה אתם כזוג אוהבים לעשות

בצפון יש טיולים נהדרים בטבע עם נופים מרהיבים ואינטרקציה עם חיות והתרבות התאילנדית הכפרית 

בד"כ מטיילים מגיעים לאיזור הצפון ל5 ימים ש3 מהם הם לטיולי הג'יפים או טיולי היום השונים 

• thaimand

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

אוקיי.

אז נגיד 4 ימים בנגקוק.

4 ימים בצפון.

פוקט-ריילי - 6 ימים.

קופנגהן - קוסמוי - 7 ימים.

נשמע טוב?

• איציק 69
                איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

צפוף מדי יותר מדי מקומות ומעברים נראה כמו מירוץ מטורף ולא כמו ירח דבש . אתם צריכים להבין שכל מעבר גוזל כמה שעות ומעייף !  תבחרו בצד אחד של החופים ותתמקדו בו .

המלצה שלי :

5 לילות צ'אנג מאי והסביבה .

12 לילות חוף מזרחי ( קו סאמוי/קו פאנגאן/קו טאו) או חוף מערבי ( פוקט/קראבי/קו פי פי).

סיום 3 לילות בבנגקוק .  

• thaimand

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

אחלה!! 

קודם כל, המון תודה לך על הסבלנות והתשובות.

שנית אני מקבל פחות או יותר כיוון על היעדים:

בנגקוק - 4 ימים(3 לילות) כאשר הטיסה כנראה תצא בסוף היום.

הצפון - 5 ימים(לא סגור כמה לילות - זה תלוי בטיסות שאסגור) - ראיתי שנהוג לקחת שם טיול גיפים אחד וזהו - האם אתה ממליץ עליו גם כן? האם כדאי לעשות את הצפון ישר לאחר הנחיתה בבנגקוק ורק אז להגיע לאיים?

לגבי האיים, החלטתי ללכת על הצד המערבי.

קראתי שפוקט אי יותר ממוסחר ושיש שם קצת יותר חיי לילה מבשאר האיים.

לגבי ריילי ביץ הבנתי שהחופים יפים אבל שרגוע יותר שם.

רציתי לדעת איך היית מבצע את החלוקה בין שלושת האיים הנוספים מבחינת ימים. 

אנחנו כן מחפשים גם חיי לילה וגם דברים אחרים חוץ מרק לרבוץ על החוף.

יש לך אולי קישור לדף שמרכז הרבה מידע קונקרטי לגבי האזורים האלה? כל מה שאני מוצא ברשת הוא נורא חלקי.

אגב, מבחינת טיסות פנימיות, בהנחה ואני נוחת בבנגקוק ולוקח טיסה פנימית לצפון, אחר כך מהצפון לפוקט ובסוף מפוקט בחזרה לבנגקוק - אנחנו מדברים כאן על 3 טיסות פנימיות.

ראיתי שעלות של טיסה פנימית היא כ-100$ לראש.

דרך איזה חברה אתה ממליץ להזמין את הטיסות?

תודה רבה.

• איציק 69

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

בנגקוק - 4 ימים(3 לילות) כאשר הטיסה כנראה תצא בסוף היום.

הצפון - 5 ימים(לא סגור כמה לילות - זה תלוי בטיסות שאסגור) - ראיתי שנהוג לקחת שם טיול גיפים אחד וזהו - האם אתה ממליץ עליו גם כן? האם כדאי לעשות את הצפון ישר לאחר הנחיתה בבנגקוק ורק אז להגיע לאיים?-כדאי להתחיל בצפון בגלל שאתם לחוצים בזמן כדאי לעשות את הטיל ג'יפים שמרכז כמה יעדים ביחד ולהשאיר עוד לילה כדי להכיר את העיר ולעשות שופינג .

לגבי האיים, החלטתי ללכת על הצד המערבי.

קראתי שפוקט אי יותר ממוסחר ושיש שם קצת יותר חיי לילה מבשאר האיים.

לגבי ריילי ביץ הבנתי שהחופים יפים אבל שרגוע יותר שם.

רציתי לדעת איך היית מבצע את החלוקה בין שלושת האיים הנוספים מבחינת ימים. 

אנחנו כן מחפשים גם חיי לילה וגם דברים אחרים חוץ מרק לרבוץ על החוף.

יש לך אולי קישור לדף שמרכז הרבה מידע קונקרטי לגבי האזורים האלה? כל מה שאני מוצא ברשת הוא נורא חלקי.

בחירה טובה בפוקט חוף פאטנוג יש חיי לילה מצויינים , וחופים נחמדים. בקראבי/ ריילי ביץ' וקו פי פי חיי לילה שקטים אבל החופים המהממים שם וסיור האיים המדהים שאפשר לעשות בקראבי מפצה על זה שבלילה יש פחות מה לעשות . מציע לחלק חצי מהתקופה לפוקט ואת שאר המחצית בין קו פי פי לקראבי .  

לגבי מידע מלא ומפורט ממליץ לקנות את מדריך תאילנד של לונלי פלאנט בעברית / "העולם" הוא יעשה לכם סדר בבלגן .

אגב, מבחינת טיסות פנימיות, בהנחה ואני נוחת בבנגקוק ולוקח טיסה פנימית לצפון, אחר כך מהצפון לפוקט ובסוף מפוקט בחזרה לבנגקוק - אנחנו מדברים כאן על 3 טיסות פנימיות.

ראיתי שעלות של טיסה פנימית היא כ-100$ לראש.

דרך איזה חברה אתה ממליץ להזמין את הטיסות?

משדה התעופה של בנגקוק לצפון יש הרבה אפשרויות טיסה ומצ'אנג מאי לפוקט יש לאייר אסיה טיסה זולה וישירה . מהדרום לצפון יש גם כן הרבה אפשרויות טיסה .

• m_s
                      m_s נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

אתם קצת באיחור לגבי הזמנת טיסות ובתי מלון לתחילת חודש מרץ. מכאן שהמחירים יהיו יקרים לעומת הזמנה במועד מוקדם יותר.

לכן, לגבי בתי מלון, אמליץ לך לעשות בדיקה מראש ולא לשוטט במהלך החופשה בחיפוש אחר מקום מתאים. השוואת מחירים ניתן לבצע באתר HotelsCombined ואח"כ כדאי לבדוק גם באתרי בתי המלון הנבחרים ומול סוכנויות הנסיעות המקומיות.

לגבי טיסות, הדרך הנוחה ביותר ולרוב גם הזולה ביותר, להזמין חבילה הכוללת גם את טיסות הפנים.

לאל על יש חבילה כזאת, באמצעות חברות בנגקוק אייר ותאי אייר, שהן עדיפות על חברות ה-LOW COST. ניתן לקבל פרטים בסוכנויות הנסיעות וגם באל על. 

• thaimand

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

תודה רבה. בהחלט עשית לי קצת סדר בבלאגן.

• thaimand

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

אז אתה אומר בעצם לסגור את כל המלונות מראש? לא לתת גמישות בכלל?

מהנקודת מבט שלי - אני רוצה לסגור טיסות פנימיות מראש(תאריכים).

את הצפון כנראה אשריין גם כן מראש דרך טאנה או רד בריק.

לגבי האיים, חשבתי שם לשחק קצת. אני די מתלבט אם לעשות 6 ימים רצופים בפוקט ורק אז ללכת לריילי\קופיפי או לעשות 3 ימים ולסיים שם.

אתה חושב ששווה להזמין את הכל מראש(מלונות במקרה שלי)?

האם ההזמנה מאתרים כמו בוקינג\הוטלס היא יותר זולה מבסוכניות בשטח?

תודה רבה.

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

תעשו סקר שוק חכם ובדקו את המחירים גם בסוכנויות הגדולות בתאילנד איתם כבר ניתן לצור קשר מישראל וגם באתרי ההזמנות של בתי המלון באינטרנט 

• איציק 69

ירח דבש בתאילנד ל-21 יום

מרץ זה לא חודש עמוס ואפשר למצוא בתי מלון במקום אבל המחירים הזמנה מראש בד"כ הרבה יותר זולים מהזמנה ישירות בבתי מלון מה גם שתצטרך להתחיל לחפש בכל יעד מה מתאים לך וזה עלול לגזול זמן עד שאתה מוצא את המלון שאתה רוצה וזה לא פשוא אם זאת הפעם הראשונה שלך בתאילנד . לשיקולך .

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון