ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מתי לקנות כרטיס טיסה

פורום תאילנד
    4
    4
    2137
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Mosh8
      Mosh8 נערך לאחרונה על ידי

היי

אני מתכנן לטוס בספטמבר למזרח.

מתי הכי טוב לקנות כרטיסים? האם המחירים עולים בצורה ליניארית או שיש זמן שאז הוא קופץ (נניח חודשיים לפני) ועד אז המחירים עולים בצורה לא משמעותית.

בקיצור, כדי להשאיר לי גמישות כמה שיותר, אני מנסה להבין מתי הכי מאוחר שאפשר לקנות ועדיין לקבל מחירים ממש טובים.

אני מדבר על הטיסות מישראל ולישראל. את הטיסות הפנימיות אני מעדיף לקנות במקום גם עם זה 30% יותר יקר.

תודה מראש,

מוש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורן
        אורן נערך לאחרונה על ידי

מתי לקנות כרטיס טיסה

המחיר עולה ככל שמתקרב תאריך הטיסה זה כלל האצבע המנחה. אין מועד מסוים בו דווקא המחיר קופץ תמיד.

ברגע שאתה סגור על תאריכים תזמין. במקביל, דאג לברר מה עלות ביטול / שינוי הכרטיס.

• m_s
          m_s נערך לאחרונה על ידי

מתי לקנות כרטיס טיסה

מחירי הטיסות נקבעים לפי 2 פרמטרים עיקריים: עונת התיירות (לפי תאריך בשנה) וחלוקת ה-CLASS במחלקת תיירים.

בעיקרון, ככל שמזמינים מוקדם יותר, כך היצע המחירים בקלאס הנמוך (W), זמין יותר.

ככלל אצבע, בין 3-4 חודשים, זה זמן מתאים להזמין, לפני מועד הטיסה.
          כדאי לקחת בחשבון דבר נוסף והוא מועד הזמנת ביטוח הנסיעות, הכולל פיצוי על ביטול כרטיס הטיסה ושירותי קרקע, מסיבות מסוימות. ביטוח זה ניתן בד"כ לרכוש כ-3 חודשים לפני הטיסה.

אמליץ לך לבדוק מחירי חבילת טיסות, הכוללת את טיסות הפנים, מטעמי נוחיות וגם מחיר.

• sancho
            sancho נערך לאחרונה על ידי

מתי לקנות כרטיס טיסה

אוסיף כלל אצבע נוסף:

אם אתה לא יכול להתחייב על תאריכים, אז אין זה משנה מתי מחירי הטיסה עולים, כי זה לא יעזור לך, אלא אם תקנה כרטיס יקר עם אפשרויות לביטול/שינוי ללא קנס.

לכן, ברגע שתדע סופית תאריכים, וממליץ מוקדם ככל האפשר, אפילו בחודש הקרוב, תסגור טיסות.

דוגמא?

רכשתי כרטיסים 10 חודשים מראש לספטמבר בכ 1250$, וכחודשיים לפני הטיסה, המחיר עלה לכמעט 1700.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון