בופה ערב מומלץ בבנגקוק?
-
לא מעוניין באלו שבמלון הביוק.
המחיר פחות חשוב. שיהיה מגוון מבחינת האוכל.
תודה.
-
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?מניח שלא תרצה לנסוע שעה הלוך ושעה חזור בשביל ארוחת ערב
לכן תציין איפה אתה שוהה ועל פי זה אפשרי יהיה למקד אותך לארוחת בופה באזור נגיש וקרוב מבחינתך. סתם לזרוק שמות של מקומות יהיה לא יעיל במיוחד -
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?אהיה באזור סיאם אבל גם אזור סוקומוויט בא בחשבון.
תודה.
-
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?http://sofitelbangkoksukhumvitblog.com/jan-feb-voila-restaur ant-offering/
מצרף קישור לארועי בופה שונים במלון סופיטל סוקומביט המשובח בפני עצמו...
בימי שישי ושבת ישנו בופה המוגדר כsea food אך ישנו מגוון נוסף של אוכל תאילנדי נהדר.
מומלץ להגיע לפני השקיעה למסעדה בגג המלון הנקראת l'apart ולהנות ממשקה 1+1 מעל הנוף של בנגקוק.
הכניסה עם נעליים סגורות (במידה ותגיע עם סנדלים, הם יביאו לך נעליים..
)לאחר המשקה יורדים למסעדת voila ונהנים מהבופה הנהדר.
-
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?לסופיטל ניתן להגיע בסקיי טריין ולרדת בתחנת nana או asok המלון נמצא ממש בין שתי התחנות, כ5 דק הליכה נינוחה, בין סוי 13 ל 15.
-
מקום מהמם אך יקר! -
תודה -
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?אני ממליץ על הבופה של מלון קונרד ושל מלון רינסנס.
המחירים לא זולים בכלל אך שווים את הכסף. (לדעתי)
אם כי כל בית מלון ברמה של 4-5 כוכבים מציע בופה עשיר
-
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?כמעט בכל מלון בבנקוק ארוחת הערב היא בופה ואני חותם לך שהאוכל בכל אחד מהמלונות כולל מדרגת 3 כוכבים הוא מדהים אז פשוט רדו ללובי ותרביצו בופה
בתאבון !!
עשיתם אותי רעב עם ההודעה הזאת ...
-
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?קפה רטרו יש בופה ב250 בהט על יד אגם מלאכותי בצהרים וגם ארוחת בוקר לא רעה
-
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?תודה. אכן, בשנה שעברה הייתי בבופה הערב של מלון Reanceanse והיה שווה ביותר.
-
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?ארוחת בופה מעולה שאנחנו תמיד נהנים לחזור ולבקר בסוויסהוטל
-
בופה ערב מומלץ בבנגקוק?אני ממליץ על בופה מלון Holiday Inn Bangkok Sukhumvit, שאומנם עלה כמעט 800 בהאט לאדם (פברואר 2014), אולם היה מדהים מבחינת גיוון וכלל גם שתייה חופשית, לרבות משקאות קלים, מוגזים ואלכוהול.