-
שלום לחברי הפורום,
בסיום הטיול בדרכנו חזרה לארץ, אנו נוחתים בJFK בסביבות 12:00 בצהריים,
והטיסה שלנו יוצאת מJFK ב 24:30 בלילה,כלומר יש לנו כ9-10 שעות,
האם לדעתכם אפשר ליסוע לגרזי גרדנס לקניות? כמה זמן נסיעה ? עלות?
אפשר לשים את המזודות בשמירת חפצים?
אנחנו משפחה חמישה נוסעים, שבתחילת הטיול היינו שלושה ימים במנהטן,
תודה,
איריס
-
JFKהנסיעה ברכב / מונית לוקחת סדר גודל של שעה. שעה וחצי עם עומס רב.
ל-5 נוסעים אני מניח שהכי זול וגם הכי פשוט זה לשכור מיניואן בשדה ולהחזיר בערב. העלות היא מסדר גודל של 180 דולר כולל דלק וכבישי אגרה. אומנם מבזבזים זמן על השכרת והחזרת הרכב, אבל חוסכים את הזמן של אכסון המזוודות (מאכסנים ברכב) אז זה כמעט מתקזז.
אם נוחתים ב-12 מטיסת פנים תוכלו להיות באיזור 14:00 בקניון.
בכיוון הפוך אם תצאו ב-20:00 אין סיבה לדעתי שלא תגיעו בזמן לטיסה. אולי טיפה אחר כך אבל אני לא בטוח.
אגב - אם במקרה מדובר על יום ראשון אז שימו לה שהקניון נסגר ב-7 בערב.
אני לא יודע מאיפה הטיסה, מתי התעוררתם בבוקר ו/או מה מצב העייפות שלכם באותו יום.
-
JFKתודה ,
מדובר על יום שלישי בשבוע ואנחנו מגיעים מלאס וגאס,
האם משהו מכיר מרכז קניות שקרוב לJFK, שאפשר להגיע עם רכבת/מונית?
מספיק גדול שנוכל לשהות בו 9-10 שעות עד לטיסה חזרה?
-
JFKכדי לנחות ב-12 בצהריים מלאס וגאס הייתם צרכים לצאת לדרך באיזור 4 לפנות בוקר, ולהתעורר באיזור 1 בלילה (אם בכלל ישנתם).
תהיו בכלל מסוגלים לתפקד?
-
JFKאם מדובר על טיסת לילה מוגאס, אני סבור כמו אנשים טובים, שתהיו מותשים מדי לנסיעה הלוך לקניות וחזור לטיסה ואני במקומכם, הייתי בודק ארוחת צהרים, לינה של מספר שעות (לינת יום), מקלחות והתארגנות לטיסה הביתה.
אפשרות אחרת היא לנסות לשנות את הטיסה מוגאס לשעה מאוחרת יותר ואת הקניות, אם הזמן יאפשר, לערוך באחד ה-outlets של וגאס לפני הטיסה ל-JFK.
אם כל זה לא מתאים לכם, אז ההצעה הראשונה של אנשים טובים, דהיינו שכירת רכב היא הצעה מצוינת, שכן עלות השכירות תהיה דומה לעלות מונית ותפטור אתכם מבעיית המזוודות. אפשרות זו מתאימה אכן לקניות בג׳רסי גרדנס.
-
JFKבאם רצונכם בג'רסי גרדנס, הכי חכם היה לנחות מוגאס... בניוארק.
יש שם שמירת מזוודות, והאאוטלט מרחק 10 דקות.
אחכ אפשר לקחת שאטל ל JFK.
אולי יש אפשרות לשנות הטיסה ? אפילו במחיר קנס...
-
JFKתודה,
האם ידועה לך עלות שמירת חפצים + שאטל מניוארק ל JFK,
וגם עלות משוערת של מונית מניוארק לגרסי גארדנס?
איריס
-
JFKלרוב שאטל לא כלכלי למשפחה ומונית פרטית יותר זולה וגם נוחה
אני לא מכיר שמירת חפצים בג'רסי גרדנס. יתכן שאפשר להעזר (תמורת טיפ שמן) באחד המלונות הסמוכים אבל אני לא בטוח
נכון להיום השאטל מהשדה בניו ארק לקניון עולה כסף. 5 דולר לכיוון, 9 הלוך ושוב ונסוע כל חצי שעה. גם זה למשפחה כנאה עדיף לקחת מונית פרטית - יותר מהיר ולא יותר יקר.
אם יש שמירת חפצים בשדה - המשמעות היא שצריך גם לחזור לשדה לאסוף את המזוודות. וגם שמירת החפצים היא לא בחינם. אני מניח שיש לכם סדר גודל של 6 מזוודות (כולל טרולי וכו') אם לא יותר. אז גם דולרים בודדים למזוודה מתחיל להצטבר.
אז גם במקרה של טיסה לניו ארק אני שוב אציע לשכור רכב - יחסוך את עלות התחבורה, ויאכסן את המזוודות.
במקרה שתשכרו רכב מניו ארק תחכסו 20-30 דולר ביחס לשכירות בJFK - גם בגלל מחיר השכירות, וגם כי תחסכו את האגרה על גשר ורזנו (יש אגרה לנוסעים מברוקלין לסטטן איילנד, אין אגרה בכיוון הפוך) וגם תחסכו קרוב לשעה של נסיעה מJFK לקניון. לא יודע איך זה משפיע על עלות שינוי הטיסה.
מונית מניון ארק לJFK זה סביבות ה-80-100 דולר. אבל זה למונית רגילה. אם צריך ואן המחיר עולה בהרבה.
לא סיפרתם עדיין איך הולכת הטיסה מוגאס ולמה אתם חושבים שלא תרדמו במהלך היום
-
JFKאגב - אפשר גם לשקול קניונים בלונג איילנד
למשל לtanger יש שני קניונים באי. שוב הכי נוח להגיע עם רכב. היתרון שלהם שהם טיפה יותר קרובים, ואני מניח (לא בטוח) שהדרך פחות פקוקה (וגם אין אגרות לדעתי)
עוד אפשרות שקרובה יותר למה שהציע צביקה - לקחת מלון קרוב לשדה. וממנו לשוטט באיזור.
אם זה רלוונטי אז יש למשל וולמארט במרחק יריקה מ JFK ב Green Acres Mall.
אז למשל אפשר לקחת חדר ב days inn צמוד לשדה (100 דולר ליום) שיש לו שאטל חינם. להשאיר שם את המזוודות. אפשר לבקש אולי מהמלון שיקפיץ אתכם לקניון (תמורת טיפ לנהג) או לקחת מונית (נסיעה של 10 דקות).
חדר במלון מאפשר גם להתפצל כך שחלק מהחבורה נחה, להתרענן ו/או להתקלח לפני הטיסה וכו'.
-
JFKאינפורמציה על השאטל מניו ארק לקניון באתר הקניון
שאטל מניו ארק לקנדי בשירשור מהעבר ובאתר שדה התעופה
-
JFKואולי אפשר להציע דווקא משהו שהוא לא שופינג?
אני אני זוכר נכון מדובר על הקיץ. מה בעיניין coney island? לונה פארק ישן, אקווריום ועוד. שוב הכי פשוט עם רכב שכור.
היתרון שלו הוא שהוא מאד קרוב יחסית (כחצי שעה נסיעה)
-
-
JFKתודה רבה על האינפורמציה,
אני אבדוק את כל האפשריות,
איריס