ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לגבי טיולים מאורגנים לתאילנד בחורף

פורום תאילנד
    2
    2
    841
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • droramen
      droramen נערך לאחרונה על ידי

אני ובעלי החלטנו לטייל בפברואר בשנה הבאה במזרח ובחרנו בתאילנד כי היא המערבית והנוחה (כך שמענו מחברים שטיילו). העניין הוא שאני די לא סגורים על איך ניסע- אם נטייל בעצמנו ואולי ניקח איזו הדרכה מקומית לכמה ימים בטיול או שכבר נצטרף לטיול מאורגן עם קבוצה וזה כבר יכלול את הכול. ביררנו כבר לגבי מסלולי טיולים מאורגנים לתאילנד בחורף 2015 וראינו בחוברת חדשה שיצאה שיש את המסלול הזה http://www.neve-academia.co.il/portfolio/organized-tours-to- thailand-phuket-and-pattaya-18/ שכולל את פוקט, פאטאיה והוא ל-16 ימים.

אשמח ממי שמכיר קצת את תאילנד או כבר תכננן לעצמו מסלול, שיעיף מבט על המסלול הזה וייראה אם נראה לו מעניין וכולל את המקומות החשובים או אם לא, אז אולי שיפנה אותי למסלול טיול מומלץ יותר? 

הבנתי שהקבוצות שלהם הם בגילאים יחסית מבוגרים וזה מתאים לנו (אנחנו צעירים ברוחנו אבל לא מעבר לזה) אז הגיוני שיהיה מסלול הגיוני ולא כזה שיתאים לחברה צעירים. תודה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

לגבי טיולים מאורגנים לתאילנד בחורף

אנו ממליצים בד"כ להגיע עצמאית ולסגור את בתי המלונות והטיסות מראש ניתן לבדוק המלצות בפורום ,באינטרנט או להתייעץ בסוכני נסיעות כדי לתכנן את המסלול נכון [לפי תקופת ההגעה לתאילנד כמובן] זה יכול להוזיל משמעותית את העלויות ועדיין אפשר בצפון תאילנד לקחת מדריך צמוד או טיולי יום בקצב אישי 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון