ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

העמק הנעלם

פורום סקי וסנובורד
    5
    7
    3827
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ilyaros
      ilyaros נערך לאחרונה על ידי

למרות שלא קבלתי תגובות לגבי הכיוון המועדף לסלה רונדה אני אתרום המלצה עלהעמק הנעלם. דובר על זה כבר כאן ואני לא ממש מחדש. המסלול מתחיל מ Lugazoi. (Passo Falzarego) מגיעים מ Armentarola גולשים מCorvara. משם יש שרות מיניבוסים ואטוטובוסים 6 אירו לאדם. יש תור אבל זה רץ. אפשר גם להגיע מAraba אבל זה רחוק יותר,יקר יותר ופחות מאורגן. המסלול יפה מאד. הנופים היפים ביותר בדולומיטים. ובסוף המסלול גוררים אותכם עם סוסים חזרה לArmentarola ב2אירו לאדם. כל הסיפור לוקח לפחות חצי יום אבל בהחלט שווה לטרוח.

20150120_131730.jpg
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • eduoxman
        eduoxman נערך לאחרונה על ידי

וזכויות מגלים למ.א.

שהוא זה שגילה את המסלול המדהים הזה לקהילת הגולשים הישראלית ואף כינה אותו בשם העברי הזה: "העמק הנעלם". אל תחפשו את השם הזה שם, כי הוא המצאה של מ.א.

חוויה מדהימה בכל המובנים, גם הנסיעה לשם היא באזור גבול וקרבות של מלחמת העולם שניה וכל הבניה היא בניית בונקרים מבטון ואף יש תותחים פה ושם שמוסיפים לחוויה הסוראליסטית גם ככה.

בסוף הירידה בעמק,,, יש בקתת הרים (לא זוכרת את שמה) שמשמשת גם מלון, שם עצרנו לצהריים עם בתי (ושנ"ץ - היא אוהבת אחרי האוכל חצי שעה של תנומה...) והמשכנו לסוסים.

בקיץ שעבר בתכנונים לקראת טרק רגלי בן 12 יום (שבסוף לא עשיתי) בשם ALTA VIA 1, מתברר כי אני עוקב אחר בלוגים באינטרנט ואני רואה תמונה של בקתה בקיץ ואני אומר לאשתי: "פה הייתי", מתברר כי זו הבקתה הנ"ל, צילום בדיוק מאותה הזווית שאני צילמתי בזמנו. הטרק פשוט עולה ל-PASSO FALZAREGO ויורד לעמק לאורך העמק הנעלם...

• eduoxman
          eduoxman נערך לאחרונה על ידי

תיקון טעות

באדיבות דובון שלג שתיקן אותי ומספר כי הביצורים הם ממלחמת העלום הראשונה, קרבות בין האיטלקים והאוסטריים...

תודה

• dfl
            dfl נערך לאחרונה על ידי

מ.א. התחיל טרנד עולמי

שנים ספורות אחרי שהוא המציא את הביטוי ופרסם אותו כאן בפורום, כבר יש אלפי תוצאות בגוגל על hidden valley dolomites . אפילו האיטלקים נסחפו בגל שהחל כאן באתר, והם קוראים לזה valle nascosta. חד וחלק - אנחנו אור לגויים.

• ilyaros
              ilyaros נערך לאחרונה על ידי

מ.א. התחיל טרנד עולמי

אם מ.א. הוא בעל המותג אז אכן האזכור מאד במקום (....מביא גאולה....). אני הייתי במקום הזה לפני כמה שנים (והטיפ היה מהפורום,כמעט בטוח ממ.א). היה די ריק. הפעם נתקלתי. בתור גדול גם למיניבוסים וגם בגונדולה. רצוי להקדים. הבקתה המדוברת היא Scotoni. מסעדה ב2/3 מסלול. מתמחה בבשר. רק צריך לתכנן את הזמן. עכשיו יחסית לא עמוס בדולמיטים. אבל בשיא העונה ייתכן עומס ברכבלים. צריך לקחת בחשבון בחישוב הזמן. מחוברת תמוהנה של מחצית הבקתה

20150120_140421.jpg
              • omer555
                omer555 נערך לאחרונה על ידי

אם כבר שם-כדאי להגיע גם לצ'נקווה טורי.

ע"ע: מ.א. שם.שם.

IMG_0978.JPG
                • talpul
                  talpul נערך לאחרונה על ידי

אם כבר שם-כדאי להגיע גם לצ'נקווה טורי.

געגועים למקום .

צירפתי את מה שכתבתי בפירוט על המסלול והאיזור (כמובן בעזרתו של מ.א ומס' חברי הפורום).

דיווח סלה רונדה

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון