איפה משכירים רכב?
-
שלום,
האם מישהו יכול להמליץ איפה משכירים רכב לחופשת סקי באיטליה ?
(עמי אלמוג סגר את המשרד עד 27.2.15 )
תודה .
-
איפה אתה נוחת? אם אתה נוחת במילנו, אני ממליצה בחוםרב על אויס. מקצועיים, לא יקרים (אני שוכרת רק אוטומט), וס"ה אני מרוצה מאד בד"כ.
-
איפה משכירים רכב?אני הזמנתי ב
רכב קטן לשניים לשבוע עלה כ 120 יורו כולל ביטול השתתפות עצמית.
בעת איסוף הרכב עלי להוסיף עוד כ 35 יורו עבור שרשראות שלג .
-
אכן, rentalcars זולים מכולם ואמינים לגמריאפשר גם דרך carrent.co.il, אותם מחירים. לא ברור לי אם זו ממש אותה חברה או רק שיבוט. בכל מקרה, כל ההשכרה נעשית דרך traveljigsaw הבריטית.
הם זולים משמעותית מכל האתרים אליהם השוויתי, שקופים לגמרי מבחינת עלויות נוספות, ונותנים ביטול ללא עלות עד מועד מאד סמוך להשכרה. יתרון חשוב הואביטוח ביטול השתתפות עצמית די זול (כחמישה יורו ליום). שכרתי דרכם לפחות עשר פעמים. כשהייתה בעיה עם הספק המקומי, הם עזרו לי וגם נתנו הנחה של 100 יורו בהשכרה הבאה.
מכיוון ש rentalcars מציעים גם ספקים מקומיים (כלומר, לא רק אוויס, באדג'ט וכיו"ב אלא גם חברות פחות מוכרות שפועלות רק במדינת היעד), חשוב לקרוא ביקורות על הספקים האלה לפני שמתקדמים עם ההשכרה. חשוב גם לקרוא מה מדיניות הדלק - בספרד נתקלתי בספק (goldcar) שמחייב מראש על מיכל מלא והשוכר צריך להשתדל להחזיר מיכל ריק, אחרת שילם על דלק שלא צרך.
-
אם תצליח למצוא יותר זול מזה...economycarrentals.com
עדיין לא מצאתי אתר שמציע הצעות זולות יותר. כבר מעל 10 השכרות שיצא לי לעשות איתם + חברים מרוצים - עדיין אין נפילות.
-
טיפ מעולה, תודההרצתי השוואה מהירה, הם באמת זולים יותר. אחרי שמקזזים את ההפרש בביטוח ביטול השתתפות עצמית, ההפרש מ rentalcars לא גדול אבל לא מבוטל. תודה, אנסה בנסיעה הבאה.
-
טיפ מעולה, תודהמה שחשוב הוא שתשכרו דרך סוכנות בארץ כדי שתהיו בטוחים שאתם מכוסים מבחינת הביטוחים, אם שוכרים ישירות מהחברה בחו"ל לא תמיד זה כולל את כל הביטוחים וגם קשה להבין מה זה כולל. בכל מקרה ינסו לדחוף לכם שם כאשר תבואו לקחת את הרכב כל מיני ביטוחים שאתם לא צריכים כמו שירותי גרירה ותאונות אישיות ם תדעו שאתם מכוסים כבר מהארץ תסרבו בתוקף לכל מה שיגידו לכם בסוכנות.
-
מצאתי !שלום,
המחיר של מכונית גדולה ל-9 יקר מזה המוצע בחלק מהחברות האחרות, ולא לגמרי ברור האם זה כולל ביטול השתתפות עצמית, שקיים בחלק מהחברות האחרות.
-
מצאתי !ממליץ על car rent co il שכרתי דרכם רכב ל9 אנשים ממילנו במחיר זול יותר מ rentalscar למרו שהם מקושרים. היתרון ניתן לשוחח עמם ולקבל את כל ההבהרות הנדרשות.
-
איפה משכירים רכב?היי,
שאלה שיש עליה בהחלט תשובה,
רכבים באיטליה אתה יכול להשכור עם חברות מקומיות או עם חברות בינלאומיות.
אם תשאל מה ה"אני מאמין שלי" הוא תמיד וכמה שיותר מראש לסגור רכב.
הרי אתה לא בא לרדוף אחרי בירוקרטיה ורוצה שהכל יהיה מסודר לכשתגיע.
ובהחלט יש רכבים מותאים לנסיעה באתרי סקי (יש תוספות שאם תרצה תוכל לעשות) גגון למגלשיים ושרשראות.